Ζώδια Σήμερα 24/04: Κλίμα εγκράτειας και κατάνυξης

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 24/04: Κλίμα εγκράτειας και κατάνυξης

Ζώδια Σήμερα | Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Σήμερα θα μπούμε για τα καλά στο πνεύμα της Μεγάλης βδομάδας, καθώς η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και μας βάζει σε ένα mood εγκράτειας, λιτότητας, αυστηρότητας και περιορισμού. Μας καλεί να είμαστε σοβαροί κι υπεύθυνοι, εστιασμένοι στο τι είναι απαραίτητο να γίνει, να κόψουμε αστειάκια και πλακίτσες και να μη χάνουμε τον χρόνο μας με ανούσια ζητήματα. Θα γίνουμε πιο αυστηροί και απαιτητικοί τόσο από τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους, ρεαλιστές και προσγειωμένοι, ώστε να καλύψουμε πρακτικές κι όχι συναισθηματικές ανάγκες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι μπορείτε να πετύχετε πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως προσπαθήστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον ευθύνες γιατί εξ αιτίας του συγκεντρωτισμού σας δε σας μένει χρόνος ούτε για να φάτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί χρειάζεται κόπος, δουλειά και υπομονή για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας. Χωρίς πόνο, δεν υπάρχει κέρδος ή όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι, no pain, no gain!

Δίδυμοι και Τοξότες δε σας παίρνει να χαλαρώσετε τώρα, που ο μήνας φτάνει στο τέλος τους και μπροστά σας έχετε κι ένα Πάσχα. Στερηθείτε λίγο τώρα, ώστε να έχετε να απολαύσετε μετά. Το ίδιο ισχύει και στον ερωτικό τομέα, όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος σας, τόσο πιο πολύ θα χαρείτε όταν τον κατακτήσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved