Ζώδια Σήμερα 18/04: Παραχωρήσεις, υποψίες και υποχωρήσεις

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 18/04: Παραχωρήσεις, υποψίες και υποχωρήσεις

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Με τη Σελήνη στον Ζυγό από χθες, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις σχέσεις και τις συναναστροφές μας με τους άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο αρχικά και στη συνέχεια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα έχουμε ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Θα αντιληφθούμε έγκαιρα ότι χρειάζεται να κάνουμε και παραχωρήσεις και υποχωρήσεις, βάζοντας τα πρέπει και πρώτα και εξαφανίζοντας τα θέλω μας. Από την άλλη, θα δημιουργηθεί μέσα μας καχυποψία και πρόσωπα και καταστάσεις, θα ξαναθυμηθούμε δυσάρεστα περιστατικά ή βιώματα του παρελθόντος τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί προτιμάτε να περπατήσετε ξυπόλητοι σε αναμμένα κάρβουνα, παρά να πάρετε μια απόφαση που θα κρίνει το μέλλον των προσωπικών σας επιδιώξεων.
Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι η εξέλιξη κάποιων πραγμάτων δείχνει να εξαρτάται από άλλους και ή θα συνταχτείτε μαζί τους ή θα προβάλλετε αντιστάσεις, προκαλώντας τις όποιες συνέπειες.
Παρθένοι και Ιχθύες μια συμμαχία είναι μάλλον αναγκαία παρά επιλογή σας, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια οικονομικά θέματα που αναζητούν λύση!

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved