Ζώδια Σήμερα 13/04: Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 13/04: Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Με το σημερινό τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, καλούμαστε να σκάψουμε βαθιά για να αποκαλύψουμε μυστικά και να ανακαλύψουμε αλήθειες που ενδεχομένως να πονέσουν, όμως, είναι απαραίτητο γιατί μόνο έτσι θα πάρουμε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις ή θα δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις και σχέσεις που σέρνονται και να κάνουμε μια καινούργια αρχή, σε μια τελείως διαφορετική βάση. Δεν αποκλείεται, επίσης, να γίνουμε απόλυτοι, εκδικητικοί ή να βιώσουμε δυσάρεστες γεγονότα που θα μας επηρεάσουν αρκετά και θα είναι αυτά που θα μας σπρώξουν να κλείσουμε μια και καλή την πόρτα πίσω μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι μπορεί το τελείωμα μιας κατάστασης να σας στενοχωρήσει, ιδίως αν δεν έχει γίνει με δική σας πρωτοβουλία, ωστόσο μόνο με αυτό τον τρόπο θα προχωρήσετε μπροστά, απαλλαγμένοι από ό,τι σας κατατρώει τα σωθικά!
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις σας είναι μονόδρομος. Είτε θα υπερασπίσετε με σθένος τα κεκτημένα σας είτε θα τα χάσετε και θα γυρίσετε στο μηδέν.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved