Ζώδια Σήμερα 12/04: Υπερβολές και μέτρο, ποσότητα και ποιότητα!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 12/04: Υπερβολές και μέτρο, ποσότητα και ποιότητα!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη το επικοινωνιακό αλαλούμ θεωρείται δεδομένο. Αρκετές θα είναι οι συζητήσεις, οι επαφές και οι μετακινήσεις πολλές κι οι πληροφορίες που θα μας βομβαρδίσουν, τα κουτσομπολιά και οι φήμες που θα εξαπλωθούν κι άλλες τόσες υποσχέσεις θα δοθούν, οι περισσότερες όμως δε θα έχουν αντίκρισμα. Το σίγουρο είναι θα επικρατεί επίσης, μια επιπολαιότητα, μια τάση για αστεία και πλάκες που, ενδεχομένως, να φτάσει στην υπερβολή και να χάσουμε το μέτρο. Από την άλλη, έχουμε και την Αφροδίτη στους Ιχθύς που κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, η οποία μας καλεί να γίνουμε πιο σοβαροί στα ερωτικά μας, αναζητώντας ποιοτικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εκτίμηση, το σεβασμό και την κατανόηση και έχουν χρονική διάρκεια και σταθερότητα και να μην αναλωθούμε σε προσωρινές απολαύσεις και εφήμερες καταστάσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες, Τοξότες, Δίδυμοι και Παρθένοι, μην προτρέχετε, μη δεσμεύεστε και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για κανέναν και τίποτα, αν δεν είστε σίγουροι 100 %. Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια!
Αιγόκεροι, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά, συζητήστε τα θέματά σας, εκφράστε τις σκέψεις σας γιατί έτσι θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Μη θεωρείτε το οτιδήποτε αυτονόητο.
Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, χρειάζεται χρόνο, προσπάθεια και αρκετή συζήτηση για να λυθούν προβλήματα στη δουλειά, το σπίτι ή τη σχέση σας. Να έχετε υπομονή και να ακούτε ό,τι σας λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.
Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι προσέξτε ό,τι σας τάζουν και μην ξεσηκώνεστε άδικα. Εκμεταλλευτείτε ένα άνοιγμα, μην προτρέχετε όμως και βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved