Ζώδια Σήμερα 10/04: Αγάπες, έρωτες και πλαίσια

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 10/04: Αγάπες, έρωτες και πλαίσια

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Από όλα έχει η σημερινή μέρα και ο καθένας μας θα βιώσει και μια διαφορετική πλευρά. Από τη μια, η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργώντας ένα κλίμα ρομαντικό, γλυκό και σε μας αγαπησιάρικη διάθεση. Ο έρωτας με τη φαντασία θα πηγαίνουν χέρι-χέρι, οι ευγενικές χειρονομίες, τα λόγια αγάπης και τα όνειρα για κοινό μέλλον θα μας έχουν μέσα στα μέλια. Από την άλλη όμως υπάρχει και το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που, όχι μόνο θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα, αλλά θα μας βάλει και δύσκολα εμπόδια, σαν να θέλει να μας πείσει ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι εύκολο. Ρεαλισμός, κανόνες, νόμοι, πρέπει, όρια περιορίζουν την δράση και την προσωπική μας έκφραση και μας αναγκάζουν σε συμβιβασμούς και φόρτωμα επιπλέον ευθυνών και καθηκόντων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες πλανεύετε με το στιλ και την παρουσία σας. Ένα βλέμμα, μια κουβέντα σας κι οι άλλοι γίνονται χαλί να τους πατήσετε. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.
Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες παραμερίστε τις διαφορές, κάντε τα στραβά μάτια γιατί το αρμονικό κλίμα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά θα ωφελήσει κι εσάς. Αλλιώς δε θα γλιτώσετε τις παρεξηγήσεις.
Λέοντες και Υδροχόοι παρασύρεστε σε υλικές και ερωτικές απολαύσεις, χωρίς να προβάλλετε καμία αντίσταση. Όπως και να έχει όμως θα βγείτε κερδισμένοι.
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα παίρνοντας λύσεις και αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες είτε για σας είτε για τους άλλους.
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα σας μπουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, οπότε θα αναγκαστείτε να κάνετε συμβιβασμούς ή επιλογές που είναι πολύ κατώτερες από ό,τι ονειρευόσασταν ή θέλατε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved