Ζώδια Σήμερα 08/04: Ανάγκη για σταθερότητα

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 08/04: Ανάγκη για σταθερότητα

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Η Σελήνη και σήμερα είναι στον Ταύρο, δημιουργώντας μας την ανάγκη να εξασφαλίσουμε οτιδήποτε θεωρούμε δικό μας, είτε πρόκειται για πρόσωπο είτε για πράγμα. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι να αποκτήσουμε την αίσθηση της σταθερότητας, ώστε να μπορέσουμε σιγά-σιγά να «χτίσουμε» τη ζωή μας. Από την άλλη, είμαστε πιο πρακτικοί, ενώ η αποφασιστικότητα και η επιμονή θα μας χαρακτηρίζουν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε. Μπορεί να μας πιάσει πείσμα και ξεροκεφαλιά και να μην ακούμε κανέναν ή να μη βλέπουμε τίποτα πέρα από το στόχο μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, ο ερωτισμός σας είναι έντονος, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλετε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σας και να κερδίσετε ό,τι θεωρείτε ότι σας αξίζει.
Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι η ξεροκεφαλιά, αλλά και η ανασφάλειά σας μήπως χάσετε τα κεκτημένα σας θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι έτσι προκαλείτε μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αρκεί να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε πιο πολύ και εκεί να επιμείνετε. Ό,τι κι αν είναι, έρωτας ή χρήματα, να είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να το κερδίσετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved