Ζώδια Σήμερα 06/04: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη...

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 06/04: Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη...

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Μέχρι νωρίς το απόγευμα, η φλόγα της Σελήνης στον Κριό θα σιγοκαίει μέσα μας, οπότε θα είμαστε σε εγρήγορση, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και να βγούμε μπροστά με την πρώτη ευκαιρία. Με το πέρασμά της στον Ταύρο, η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό, οπότε δεν προβλέπεται καμία ηρεμία. Αντίθετα, η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί, θα είμαστε σε υπερένταση κι ενδεχομένως να εκραγούμε σε περίπτωση που κάποιος μας κοντράρει ή πει κάτι που θα μας ενοχλήσει, αλλά μόνο όταν βγάλουμε από μέσα μας ό,τι έχουμε, θα εκτονωθεί η ένταση. Μπορεί να φανούμε εριστικοί ή επιθετικοί, όμως θα εκφράσουμε την αλήθεια μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί και Ζυγοί μέχρι το απόγευμα θα είστε στην τσίτα, από εκεί και πέρα όμως θα χαλαρώσετε και θα γίνετε πολύ πιο ελκυστικοί και σέξι. Ρισκάρετε στον έρωτα και το χρήμα και δε θα χάσετε.

Ταύροι από το απόγευμα αναλαμβάνετε τα ηνία και ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε. Έτοιμοι είστε να μοιράσετε... ευχές, σε όποιον πάει να σας φρενάρει ή προσπαθήσει να σας τη βγει!

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οι αντιδράσεις από τον άνθρωπό σας, το αφεντικό σας ή πρόσωπο της οικογενείας σας θα είναι έντονες, στα καλά του καθουμένου, ακόμα και το πιο απλό πράγμα να εκφράσετε, πόσο μάλλον να πείτε τη γνώμη σας που είναι διαφορετική από τη δική του, οπότε, καλό θα ήταν να μην επιμείνετε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, ακόμα τα πνεύματα είναι οξυμένα στο σπίτι ή τη δουλειά σας, οπότε περιμένετε να κατακαθίσει η σκόνη κι ύστερα εκφράστε ό,τι νιώθετε ή θέλετε να πείτε, αλλιώς προβλέπεται μάχη.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved