Ζώδια Σήμερα 5/4: Πάρε την ευθύνη των πράξεών σου

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 5/4: Πάρε την ευθύνη των πράξεών σου

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό μας προσφέρεται η δυνατότητα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να την αλλάξουμε, ώστε να γίνει έτσι όπως θα θέλαμε! Με τη συμμετοχή του Κρόνου όμως στον Αιγόκερω, θα χρειαστεί να βάλουμε αρκετό νερό στο κρασί μας, να παραμείνουμε συνετοί και να μετριάσουμε τον ενθουσιασμό μας, καθώς θα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, ακόμα κι αν δε μας αρέσουν. Οι ανάγκες, κυρίως οι πρακτικές, θα προηγηθούν των επιθυμιών μας κι ίσως είναι απαραίτητο να κάνουμε αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, προκειμένου να τις καλύψουμε. Εκτός αυτού, μπορεί να πάρουμε μεν πρωτοβουλίες, αλλά θα φορτωθούμε και επιπλέον ευθύνες, οπότε οφείλουμε να φανούμε συνεπείς και ώριμοι.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί έχετε φουλ ενθουσιασμό και διάθεση για αλλαγή, όμως άλλα θέλετε εσείς και άλλα απαιτούν οι συνθήκες. Η τάση σας να απελευθερωθείτε από δεσμά και να ξεκινήσετε μια καινούργια διαδρομή ενδεχομένως να περιοριστεί.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν ξεκαθαρίσετε το τοπίο στο οικογενειακό, το επαγγελματικό περιβάλλον ή τη σχέση σας, θα βρεθείτε να κυνηγάτε τις εξελίξεις. Μπορεί να γίνετε σκληροί, τουλάχιστον όμως θα είστε τίμιοι και ειλικρινείς, οπότε κάποιο κέρδος θα υπάρξει.

Παρθένοι και Ιχθύες καλή είναι η ευγένεια και η αυτοσυγκράτηση, όμως όταν πάνε να σας πάρουν τη μπουκιά από το στόμα, οφείλετε να αντιδράσετε. Εκτός, αν λανθασμένα θεωρείτε ότι σας ανήκει.

Δίδυμοι και Τοξότες, μην ξεφεύγετε από το μέτρο, ερωτικά και οικονομικά γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις. Μπορεί να έχετε τον μπάρμπα από την Κορώνη, όχι όμως και το ακαταλόγιστο. Λιγότερος ενθουσιασμός, περισσότερο λογική.

Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved