Ζώδια Σήμερα 1/4: Η αλήθεια να λέγεται, ακόμα και την Πρωταπριλιά!

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 1/4: Η αλήθεια να λέγεται, ακόμα και την Πρωταπριλιά!

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ο Απρίλιος κάνει μοναδική είσοδο, με τη Σελήνη να βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα στον Υδροχόο, δημιουργώντας μας την ανάγκη, αν και Πρωταπριλιά, να πούμε την αλήθεια μας, να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και σε όποιον αρέσουμε. Οι επιλογές μας ίσως είναι πιο αντισυμβατικές, εκκεντρικές, διαφορετικές, χωρίς να μας νοιάζει το αν θα προκαλέσουμε ή θα δυσαρεστήσουμε. Όταν θα περάσει στους Ιχθύς, θα χαλαρώσουμε αρκετά, ενδεχομένως και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ευελιξία και να καταλάβουμε ότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να πηγαίνουμε πλαγίως και όχι ευθεία και να κοντραριζόμαστε, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι και Ιχθύες βγάζετε τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και γοητεύετε κόσμο και κοσμάκη. Πολλά μπορείτε να καταφέρετε σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί να το θελήσετε, ο καθένας με τις δικές του ικανότητες και τα ταλέντα του.
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διάφορες συμπεριφορές ή ψέματα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας που δε σας αρέσουν, όμως καμιά φορά το να αδιαφορείτε είναι προτιμότερο από το να βγαίνετε στην επίθεση.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, ερωτικά ή οικονομικά, θα χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τις μεθόδους σας, ενδεχομένως και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved