Ζώδια Σήμερα 27/3: Ανατροπή των ερωτικών δεδομένων

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα 27/3: Ανατροπή των ερωτικών δεδομένων

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να κάνει σήμερα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, η τάση μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να ανανεώσουμε τη ζωή μας, ακόμα την εμφάνισή μας είναι αρκετά έντονη. Θέλουμε να εκπλαγούμε ευχάριστα, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φλερτάρουμε με το διαφορετικό, το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ο έρωτας απρόσμενος ή κεραυνοβόλος, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αιφνιδιάζοντάς μας και ανατρέποντας τα δεδομένα υπέρ μας. Μπορεί να είναι ασυμβίβαστος ή παράταιρος, αλλά αληθινός, χωρίς προσποιήσεις και υποκρισία, οπότε καλό είναι να μη χάσουμε την ευκαιρία, εξ αιτίας των κολλημάτων μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύες και Ταύροι προκαλείτε, εκπλήσσετε και εκπλήσσεστε, ενώ ο έρωτας δείχνει φανερά την προτίμησή του προς το πρόσωπό σας, εκεί που δεν τον περιμένετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μόνο αν ξεφύγετε από την πεπατημένη και ποντάρετε στην έκπληξη, θα βγείτε κερδισμένοι. Ρισκάρετε, δοκιμάστε και μην απορρίπτετε τίποτα, επειδή από την πρώτη ματιά σας φαίνεται κάπως.

Κριοί και Ζυγοί αναμένονται απρόσμενα θετικές εξελίξεις στη δουλειά και τα οικονομικά σας. Ένας κρυφός έρωτας πιθανό να φανερωθεί σήμερα και να σας αφήσει άναυδους.


Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved