Άρης, Ουρανός και Αφροδίτη σημαίνουν την επανάστασή σου!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 11/9 έως 17/9

Άρης, Ουρανός και Αφροδίτη σημαίνουν την επανάστασή σου!

Στο δρόμο της απελευθέρωσης!

Σειρήνες ηχούν στους ουρανούς…

Άρης, Ουρανός και Αφροδίτη σημαίνουν την επανάστασή σου!

Κι εσύ απλά αλλάζεις πλευρό, αφήνοντας την πρωτοβουλία στους χειρότερούς σου. Εκείνους που ήθελαν και πέτυχαν να σε φέρουν σε αυτήν την κατάσταση της αδιαφορίας.

Λες πώς είναι όλοι ίδιοι και τίποτε δεν αλλάζει.

Σε έφτασαν να βολεύεσαι με τη μετριότητα μέσα σου και γύρω σου. Συνήθισες να ζεις μέσα στον φόβο, πανευτυχής που δε βίωσες τον υπέρτατο τρόμο. Συνήθισες η λιγότερη απάτη να σου φαίνεται εντιμότητα, η πνευματική ένδεια σοφία και τα fake news αποκλειστικότητες. Το μαύρο χάλι σου να σου φαίνεται αριστείο.

Πείθεις τον εαυτό σου, πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσεις την επιβίωσή σου. Ήδη όμως έχεις κάνει την έκπτωση από το «ζω» στο «επιβιώνω» και σου φαίνεται το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Και τα ζόμπι το ίδιο πιστεύουν…

Αν όμως δεν κόψεις αυτήν την καταραμένη συνήθεια, τότε τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ καλύτερα. Και κανείς δεν θα σε σώσει, παρά μόνο ο εαυτός σου.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»

Σκέψου, λοιπόν! Ψάξε, μέτρα, δράσε. Δρομολόγησε τις ανατροπές σου, πριν έρθουν και σε συναντήσουν οι ανατροπές των άλλων. Δρομολόγησε την επανάστασή σου, πριν βρεθείς έρμαιο στις ακρότητες των άλλων. Πράξε για να μην πάθεις και πράξε σοφά. Αυτή τουλάχιστον είναι η εντολή του Ουρανού και μπορείς να την εφαρμόσεις, αν φυσικά δεν έχεις ήδη βουλώσει τα αφτιά σου, τον νου και την καρδιά σου.

Ενός Ουρανού που πλέκει τις βουλές του στον καμβά της δικής σου εξέλιξης.

«Ιδού έρχεται εν τω μέσω της νυκτός». Ο νυμφίος άραγε ή μήπως ο αγριάνθρωπος;

Και δε χρειάζεται να είσαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για να πολεμήσεις τον εχθρό. Τον εξωτερικό εχθρό, που γελά ξέροντας ότι στηρίζει την παντοδυναμία του στον δικό σου φόβο, στη δική σου απελπισμένη συνήθεια, στο βόλεμά σου. Στον δικό σου εσωτερικό εχθρό.

Ξεκίνα λοιπόν από εκεί, βούτηξε στο είναι σου και ξερίζωσε όλα αυτά που σου στερούν το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, πιο συνειδητή, πιο πνευματική, πιο δημιουργική. Όλα αυτά που σου έχουν δώσει απλόχερα, που σε έχουν ταΐσει για να είσαι ένα χρήσιμο και υπάκουο μουλάρι.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας»

Η επανάστασή σου δε θα πετύχει ποτέ, αν δεν συμπορεύεται με την αλήθεια σου, την σκεπασμένη κάτω από τόνους πλαστών αξιών.

Αλλιώς, θα γίνει βορά στην χειραγώγηση και θα καταλήξει στα σκουπίδια όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, αφήνοντας πίσω της πικρές διδαχές και νέους αιώνιους φόβους.

Δεν σου μιλάω, όμως, μόνο για την φασαριόζικη εξέγερση, που ίσως έχεις στο μυαλό σου. Για συγκρούσεις με το σύστημα, την εξουσία και τους μηχανισμούς καταστολής Αν δεν ξεκινήσεις από μέσα σου, αν δεν αντιταχθείς στη σαπίλα που σου εμφανίζεται ως απελευθερωτής κι εκεί μια παράπλευρη απώλεια θα είσαι, απλά θα πολεμάς κάτω από μια άλλη σημαία.

Και μη σκέφτεσαι ότι είσαι ένας μοναχικός κούκος, που δεν πρόκειται ποτέ να φέρει την άνοιξη. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας είναι πάνω-κάτω στην ίδια θέση με σένα και το πιθανότερο είναι να περιμένει ένα νεύμα, ένα χαμόγελό σου για να πορευτείτε μαζί στον δρόμο της απελευθέρωσης.©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved