Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/12 έως 26/12

Το γιατρικό σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 22/12 έως 26/12

Κρύο, χιόνι, παγωνιά. Από τις σελίδες του Άντερσεν ξεπηδά το Κοριτσάκι με τα σπίρτα και η Αφροδίτη σου φέρνει την μελαγχολία των Χριστουγέννων. Γιατί πώς αλλιώς να ερμηνεύσεις την σύνοδό της με τον Κρόνο;

Μα, κάθε εμπόδιο για καλό

Την ξέρεις την παροιμία του θυμόσοφου λαού αλλά πόσο έτοιμος είσαι να αποδεχθείς το μήνυμά της; Γιατί είναι πολλές οι φορές που δυσανασχετείς με την πρώτη δυσκολία, απογοητεύεσαι και κάνεις πίσω. Ή χάνεις μια μάχη και τα παρατάς.

Λες «είμαι άτυχος», νοιώθεις αποτυχημένος και μειωμένος, το βλέπεις στα μάτια των συνανθρώπων σου, που σε κρίνουν και σε επιτιμούν. Έτσι νομίζεις δηλαδή…

Αν όμως το καλοσκεφτείς θα δεις ότι δεν πρόκειται απαραίτητα για ατυχία, ούτε για μια καταδικαστική αποτυχία.

Πολλές φορές το σύμπαν σε προστατεύει από μια εξέλιξη, που αδυνατείς να εκτιμήσεις γιατί βλέπεις μόνον ότι σου επιτρέπουν οι παρωπίδες σου.

Πολλές φορές δεν είσαι έτοιμος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που είναι σπαρμένες στο διάβα σου, χρειάζεσαι περισσότερη σοφία ή δύναμη και πώς άραγε θα τις αποκτήσεις, αν δεν προβληματιστείς από αυτό που ονομάζεις αποτυχία κι αν δεν βελτιώσεις τις δεξιότητές σου;Ίσως να σκέφτεσαι ότι σου λείπει η ωριμότητα, γι' αυτό κάνεις τις λάθος κινήσεις σου.

Ρωτάς λοιπόν τους μεγαλύτερους σου, τους πιο έμπειρους για να σε συμβουλέψουν.

Κι εκείνοι βέβαια σου λένε άλλος το μακρύ του κι άλλος το κοντό του, ανάλογα με τις εμπειρίες και το επίπεδό τους. Μπορείς βέβαια να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις τους, όμως η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν σε ξέρει τόσο καλά όσο εσύ ο ίδιος.

Κι αν τελικά ο Κρόνος ή ο στάσιμος Ερμής σε δοκιμάζουν, είναι για να συνειδητοποιήσεις την δική σου αλήθεια.

Με αυτήν θα πορευτείς και θα νικήσεις, όχι με τις αλήθειες των άλλων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αποτυγχάνεις, επειδή πασχίζεις να εφαρμόσεις συνταγές που δεν σου ταιριάζουν, δεν ανταποκρίνονται στην ψυχοσύνθεσή σου, στα όνειρά σου. Λες βέβαια ότι τις προτείνουν περισπούδαστοι ειδικοί, που σίγουρα γνωρίζουν πολλά αλλά η ουσία είναι ότι εσένα δεν σου κάνουν.

Πόσες φορές πρέπει να αποτύχεις ή να στενοχωρηθείς για να το καταλάβεις;

Δώσε λοιπόν μεγαλύτερη βάση σε σένα. Στάσου μακριά από την βουή της καθημερινότητας, τις πιέσεις και τις αναγκαιότητες, τα πρέπει των άλλων, της κοινωνίας, της οικογένειας ή των φίλων σου… Σταμάτα να δρας αντανακλαστικά στον ρυθμό που σου επιβάλλουν. Κι εκεί, στην προσωρινή ακινησία σου, σκέψου βαθιά, τι είναι αυτό που έχεις μέσα σου και σε κοντράρει; Ποιο γόνιμο χαρακτηριστικό σου παραμέρισες για να είσαι αρεστός στους άλλους;

Όταν το βρεις, θα έχεις κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα.

Όμως η σκέψη από μόνη της δεν φτάνει.

Χρειάζεσαι κι ένα σπουδαίο γιατρικό για τις ενοχές σου, που όσο τους το επιτρέπεις είναι πάντα είναι πρόθυμες να σε κυριεύσουν. Εδώ χρειάζεσαι την Αγάπη.

Αγκάλιασε το δικό σου «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» και μην το αφήσεις να παγώσει σε ένα άψυχο πεζούλι.

Καλά Χριστούγεννα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved