Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 8

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 8

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 8

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 8:

Το 2017 εκλαμβάνεις κάθε δυσκολία σαν πρόκληση για να κάνεις την υπέρβαση. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επιθυμία σου ν’ αλλάξεις ένα σενάριο που δεν σε ικανοποιεί προκειμένου ν’ ανατρέψεις μια κατάσταση.

Επαγγελματικός τομέας: Έχεις την ικανότητα να εστιάζεσαι στο στόχο σου και ν’ αναλύεις με μαθηματική ακρίβεια τις λεπτομέρειες. Σαν καλός στρατηγός σχεδιάζεις κάθε σου κίνηση, περιμένεις τη σωστή στιγμή και μετά προχωράς ακάθεκτος /η. Πρόσεχε τους στενούς συνεργάτες.

Οικονομικός τομέας: Μπορεί τα οφέλη από συμφωνίες και συνεργασίες ν’ αργήσουν να μπουν στο πορτοφόλι σου.

Αισθηματικός τομέας: Αποφάσισε τι είναι πιο σημαντικό για σένα η σχέση ή η καριέρα σου. Αν είσαι μόνος /η οι γνωριμίες δεν σου λείπουν, δύσκολα όμως θα βρεις το πρόσωπο που
θ’ ανταποκρίνεται στην εικόνα που έχεις στο μυαλό σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved