Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 7

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 7

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 7

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7:

Το 2017 επικεντρώνεσαι σε πράγματα που σε ευχαριστούν και μιλάνε στην ψυχή σου. Δραστηριότητες που σε ταλαιπωρούν ή ροκανίζουν το χρόνο και την ενέργεια σου δεν έχουν χώρο στη ζωή σου.

Επαγγελματικός τομέας: Η αίσθηση σου ό,τι δεν εισπράττεις όσο αξίζεις όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά εντείνεται όσο περνάει ο καιρός. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις ακραίες αντιδράσεις στο χώρο της δουλειάς σου, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση. Η επαφή σου με νέους κύκλους θα σου προσφέρει τη διέξοδο που αναζητάς.

Οικονομικός τομέας: Οι οικονομικές σου συναλλαγές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου ν’ αποφύγεις λάθη.

Αισθηματικός τομέας: Η μουρμούρα έχει δώσει τη θέση της στο πάθος που λείπει από τη ζωή σας. Κάντε κάτι πριν να είναι αργά. Αν είσαι μόνος /η, φρόντισε να έχεις την υποστήριξη των φίλων του /της και όλα θα πάνε καλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved