Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 6

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017 για τον Αριθμό 6

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Αριθμός 6

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6:

Το 2017 είσαι έτοιμος /η να γυρίσεις σελίδα. Κλείνεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με τις επιλογές που είχες κάνει στο παρελθόν εφ’ όσον δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες και ή στις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικός τομέας: Πληθαίνουν αυτή τη χρονιά οι ευκαιρίες για ταξίδια και οι επικερδείς συμφωνίες. Η ενημέρωση σου σε καινούργια θέματα φρεσκάρουν το βιογραφικό σου και δεν περνάνε απαρατήρητες. Προτίμησε τη συνεργασία από τον ανταγωνισμό, κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν θα χάσεις.

Οικονομικός τομέας: Έκτακτα έσοδα σε ανακουφίζουν προσωρινά και σε βοηθάνε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

Αισθηματικός τομέας: Μιλάτε την ίδια γλώσσα κάτι που έχεις ανάγκη, αν προτεραιότητα σου είναι η επικοινωνία. Αν είσαι μόνος /η, δείξε επιφύλαξη όταν σου υπόσχονται τον ουρανό με τ’ άστρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved