Υδροχόος: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου

Υδροχόος: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τώρα για τους επόμενους 12 μήνες

Μοναδικέ και πρωτοποριακέ Υδροχόε, ο μήνας των γενεθλίων σου έφτασε! Το astrology.gr σου εύχεται «Χρόνια πολλά!» με ένα δώρο που δεν είναι άλλο από έναν οδηγό με αστρολογικά μυστικά για τη νέα σου χρόνια. Διάβασε σε ποιον τομέα της ζωής σου και πότε πρέπει να δώσεις πράσινο φως ή να βάλεις απαγορευτικό και ξεκίνα τον πρώτο μήνα της νέας αστρολογική σου χρονιάς, ξέροντας χωρίς αμφιβολίες πού βρίσκεσαι και πού μπορείς να πας.

1) Ο Άρης θα βρεθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τα επόμενα γενέθλια σου στο ζώδιο του Σκορπιού και στον τομέα της καριέρας σου, δείχνοντας ότι αυτό το κομμάτι της ζωής σου θα σε απασχολήσει έντονα. Ως τις 6/3 και στη συνέχεια από τις 17/4 ως 2/8 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δοθεί η δυνατότητα να δράσεις και να ξεκαθαρίσεις ζητήματα στον επαγγελματικό σου χώρο που λίμναζαν εδώ καιρό. Προσπάθησε να δεις την αλήθεια κατάματα και με χειρουργικές κινήσεις να δώσεις ακόμα και ένα τέλος -αν χρειαστεί- που μπορεί στην αρχή να σε πονέσει αλλά στη συνέχεια θα αποδειχθεί άκρως λυτρωτικό.

2) Ο κυβερνήτης σου, ο Ουρανός, θα βρίσκεται ως τα επόμενα γενέθλια σου από την 16η ως της 24η μοίρα του Κριού γεγονός που θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 3/2 και 16/2 ή αν έχεις τον Ωροσκόπο στις παραπάνω μοίρες. Ιδιαίτερη εύνοια διαφαίνεται στον τομέα της επικοινωνίας, της νόησης και της μάθησης. Συγχρόνως, μέσα από τις σχέσεις σου με αδέρφια, γείτονες, συναδέλφους και το κοντινό περιβάλλον ίσως ξεπηδήσουν από το πουθενά ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Είναι η κατάλληλη περίοδος να εκφραστείς με τον τρόπο που πάντα ονειρευόσουν, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομάδες με κοινωνικό ή ακτιβιστικό χαρακτήρα. Πιθανή αλλαγή οχήματος ή τεχνολογικού – ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

3) Ο Κρόνος, ο οποίος κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα βρεθεί μεταξύ της 9ης και της 16ης μοίρας ως την επόμενη ηλιακή σου επιστροφή θα σε βοηθήσει να βάλεις σταθερές βάσεις στις φιλίες σου μετά από δοκιμασίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του α’ δεκαημέρου ή στο β’ δεκαήμερο. Ακόμα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τους στόχους και τα σχέδιά σου για το μέλλον, καθώς και να εμβαθύνεις ή να αποκτήσεις κατάρτιση πάνω σε θέματα ή ασχολίες που σχετίζονται το ζώδιό σου (αστρολογία, τεχνολογία, επιστήμες, κοινωνικά ενδιαφέροντα, πολιτική, συνδικαλισμός κτλ).

4) Ο Πλούτωνας ως τα επόμενα γενέθλιά σου θα ανακινεί βαθιά θέματα της ζωής σου και θα σε αναγκάζει να ψάξεις στα μύχια της ψυχής σου να βρεις λύσεις που πολλές φορές είναι κρυμμένες στο ασυνείδητο. Έτσι, ίσως χρειαστεί να ζητήσεις τη συνδρομή ή τη συμβουλή ενός ειδικού (πχ. ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής) προκειμένου να βρεις διέξοδο στα θέματα που χρόνια σε απασχολούν και ενδεχομένως διαμορφώνουν το πεπρωμένο σου με τρόπο που σε πονάει.

5) Τα οικονομικά σου βρίσκονται υπό την επιρροή του απατηλού Ποσειδώνα και αυτήν τη χρονιά, για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις οτιδήποτε κάνεις να είναι αφ’ ενός σύννομο και αφ’ ετέρου ξεκάθαρο. Έχει το νου σου να μην παρακινηθείς από τρίτους να κάνεις πράγματα τα οποία είναι αντίθετα στη μέχρι τώρα ηθική σου, ακόμα κι αν παίρνεις διαβεβαιώσεις πως δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο. Ως γνωστόν, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και εσύ ελέω Ποσειδώνα δεν θέλεις πολύ να μην τις προσέξεις.

6) Ως τα επόμενα γενέθλια σου οι χρονικές περίοδοι που χρειάζονται προσοχή, καθώς εγκυμονούν τους περισσότερους κινδύνους είναι οι παρακάτω: ως τις 6/3 και από 17/4 ως 2/8 πρόσεξε τις σχέσεις με πρόσωπα με ισχύ αλλά και τα επαγγελματικά σου βήματα, γύρω στις 22/4 (σκάνδαλα, ζήλιες, εντάσεις, αντιπαραθέσεις στη δουλειά), 6/5 (προβλήματα με οικεία πρόσωπα, την επαγγελματική εστία, το σπίτι ή την οικογένεια), 2/8 (σχέσεις και συνεργασίες στο κόκκινο) και 14/11 (προσοχή σε παρελθοντικά ζητήματα που μπορούν να σε «κάψουν»).

7) Και ολοκληρώνουμε με τα θετικά και τα όμορφα που θα ζήσεις ως τα επόμενα γενέθλια σου. Ως τις 9/9 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον οίκο των κερδών από τρίτους και ίσως έρθουν στην κατοχή σου χρήματα από χρηματοδοτήσεις, μπόνους, επιδόματα, διατροφές, αποζημιώσεις, φόρους ή συντάξεις ενώ θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις ευνοϊκούς όρους για ένα χρηματοπιστωτικό ή φορολογικό θέμα. Από τις 9/9 ο Δίας θα εισέλθει στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και θα έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις νομικά θέματα, να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου, να κάνεις ταξίδια και γενικότερα να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο και θα σου ανοίγει προοπτικές. Τέλος, μέσα στους επόμενους 12 μήνες αξιοποίησε τόσο σε αισθηματικά, όσο και σε οικονομικά θέματα ιδιαίτερα τις κάτωθι περιόδους: 17/2 ως 12/3, 6/4 ως 30/4, 24/5 ως 18/6, 30/8 ως 23/9, 18/10 ως 12/11 και 7/12 ως 31/12.

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved