Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ζυγός

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Ζυγό

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Ζυγός

Για σένα το έτος 2016 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κάποιους σαν τον στίχο που λέει «Δεν είμαι εγώ για έρωτες, δεν είμαι για αγάπες». Και αυτό γιατί ο πλανήτης των ανατροπών και της ανεξαρτησίας, ο Ουρανός, βρίσκεται και φέτος στον τομέα των σχέσεων φέρνοντας αναταραχές. Αν είσαι σε δέσμευση δεν αποκλείεται να αποτινάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε καταπιέζει ή δεν πληροί πλέον τα δικά σου στάνταρ. Ακόμα, θα είναι δύσκολο να κάνεις συμβιβασμούς γεγονός που θα σε πιέσει λόγω του ό,τι έρχεται σε αντίθεση με την εξισορροπητική στάση ζωής σου.

Από την άλλη, εάν δεν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να νιώσεις έλξη για κάποιο άτομο το οποίο διαφέρει από σένα σε εμφάνιση, κουλτούρα ή συμπεριφορά καθώς ο Ουρανός θέλει να σου διδάξει «ποτέ μη λες ποτέ». Πιο συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 6/10 και 20/10 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 27ης μοίρας το 2016 είναι μια δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις σου καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν στο χωρισμό ή να φέρουν στην επιφάνεια πράγματα για το ταίρι σου που αγνοούσες. Πολύ πιθανόν, να δημιουργήσεις μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή μια δέσμευση μέσα από την οποία θα αναθεωρήσεις εντελώς την άποψή σου για τις σχέσεις.

Με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Άρη, σε ανάδρομη κίνηση από τις 17/4 έως τις 28/6 θα βρεθείς να αντιμετωπίζεις προβλήματα με το ταίρι σου τόσο σε οικονομικό όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ακόμα, αυτό το διάστημα η αναποφασιστικότητά σου θα είναι στο κόκκινο, ενώ καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα ικανά να καθορίσουν το μέλλον σου.

Επίσης, οι χρονικές περίοδοι που δεν ευνοούν την ερωτική σου ζωή και ενδεχομένως να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο είναι γύρω στις 23/3 με την Σεληνιακή Έκλειψη στην 3η μοίρα του Ζυγού, στις 7/4 με τη Νέα Σελήνη στην 18η μοίρα του Κριού, στις 1/10 με τη Νέα Σελήνη στην 8η μοίρα του Ζυγού όπως και στις 16/10 με την Πανσέληνο στην 23η μοίρα του Κριού.

Τα καλά έρχονται, με την είσοδο του Δία στο δικό σου ζώδιο στις 9 Σεπτεμβρίου, καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Ως εκ τούτου, μπορείς να διεκδικήσεις με αξιώσεις τον έρωτα, να βρεις ανταπόκριση στα αισθηματικά σου «θέλω». Αλλά και μέσα σε «μπόρες» και «καταιγίδες» θα είσαι κάτω από την αιγίδα του μεγάλου ευεργέτη του ζωδιακού. Έτσι, μια νέα περίοδος ξεκινά δίνοντας στο 2016 ένα άλλο χρώμα από αυτό που είχες συνηθίσει. Το άρωμα καλοτυχίας και ευημερίας μπορεί να φέρει μια βελτίωση στις σχέσεις ή γιατί όχι την εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Τέλος, μπορείς να ελπίζεις πολλά στην παρουσία του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στα ζώδια του αέρα μεταξύ 17 Φεβρουαρίου έως 12 Μαρτίου, 24 Μαΐου έως 18 Ιουνίου, 30 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου. Σε μια «ταραγμένη» χρονιά που θα ζήσεις «μεγάλες στιγμές» οι παραπάνω χρονικοί περίοδοι θα αποτελούν για σένα ευχάριστα διαλλείματα με έντονη ερωτική διάθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved