Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Λέων

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Λέοντα

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Λέων

Έχεις ταλέντο να βρίσκεσαι στο κέντρο της σκηνής, για να πάρεις όμως τα «συγχαρητήρια» και τα «παλαμάκια» το 2016, ο Κρόνος θέλει είτε η σχέση σου να «σοβαρέψει» είτε να τελειώσει οτιδήποτε εφήμερο ή επιπόλαιο υπάρχει στη ζωή σου. Στην δέσμευσή σου ή στο γάμο θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά και που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν ρίσκο.

Συνάμα, όμως, θα δώσεις περισσότερη σημασία στο πως διασκεδάζεις και περνάς καλά με το ταίρι σου, καθώς το πώς αξιοποιείς τον ελεύθερό σου χρόνο θα ορίζει την ποιότητα της σχέσης. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανόν να σε γοητεύσει άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Δεν αποκλείεται βέβαια να δεις και με καλό μάτι την εργένικη ζωή ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να δώσεις περισσότερη ενέργεια στα επαγγελματικά σου.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 24/6 και 11/7 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 3ης και της 19ης μοίρας θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις το 2016, προκειμένου να εδραιώσεις τη σχέση σου ή να την σταθεροποιήσεις βάζοντας γερές βάσεις. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου πολύ πιθανόν να ερωτευτείς άτομο χήρο ή χωρισμένο ή γενικότερα πρόσωπο που έχει εμπειρία στον έρωτα και τα αισθηματικά θέματα.

Ο κυβερνήτης των σχέσεων σου, ο Ουρανός, συνεχίζει να βρίσκεται στον Κριό ευνοώντας να ξεκινήσεις έναν νέο τρόπο ζωής μέσα στη δέσμευσή σου απορρίπτοντας οτιδήποτε της έφερε ρουτίνα, στασιμότητα και φθορά και υιοθετώντας μια πιο «τρελή», «προχώ» ή διαφορετική προσέγγιση στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Είναι πολύ πιθανόν να εκπλαγείς από την στροφή που θα κάνει ο/η σύντροφός σου στον τρόπο που θα σε φλερτάρει, θα σε προσεγγίζει ή θα ανταποκρίνεται στις ιδέες σου. Ταξίδια και πνευματικά ενδιαφέροντα θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη δέσμευσή σου.
Αν δεν ανήκεις στο target group των δεσμευμένων τότε ο έρωτας πιθανόν να σε βάλει σημάδι και να σε πετύχει σε χώρους μάθησης ή επιμόρφωσης.
Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 5/8 και 18/8 ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και της 25η μοίρας, το 2016 σου επιφυλάσσει είτε έναν κεραυνοβόλο έρωτα είτε συναρπαστικές αλλαγές στη σχέση που μέχρι τώρα δεν ήταν στα σχέδια σου.

Ακόμα, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να διελαύνει από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, πράγμα που σημαίνει ότι και το 2016 στα ερωτικά σου καλύτερα να είσαι στην μπάντα των αισθήσεων και όχι των παραισθήσεων. Μην ξεχνάς ότι ο Ποσειδώνας έχει τη δύναμη να σε οδηγήσει είτε σε ολισθηρές ερωτικές ατραπούς είτε στον απόλυτο και λυρικό έρωτα.

Το 2016 κρύβει και εντάσεις και δυσκολίες που θα κληθείς να ανταπεξέλθεις και τα χρονικά διαστήματα που θα πρέπει να συγκεντρώσεις όλη σου την προσοχή είναι από 4/1 έως 6/3, 28/5 έως 2/8, 9/11 έως 18/12. Επίσης, προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8/2 (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/8 ή έχεις τον Ωροσκόπο κοντά στην 19η μοίρα) και 18/8 (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 17/8 ή έχεις τον Ωροσκόπο κοντά στην 25η μοίρα).

Ο έρωτας μπορεί να σε απογειώσει μεταξύ 6/4 έως 30/4, 12/7 έως 6/8 και 18/10 έως 12/11, που η Αφροδίτη θα φουντώσει τη φλόγα της ψυχής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved