Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Κριός

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις του 2016 για τον Κριό

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 2016: Κριός

«Αυτό δεν το περίμενα» είναι η ατάκα που θα χαρακτηρίζει την αισθηματική σου ζωή το 2016. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, αν η σχέση σου έχει βαλτώσει και πιστεύεις ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος, τότε μπορεί ξαφνικά να γίνει κάτι κι ο ενθουσιασμός να επανέλθει ενώ αν πάλι νιώθεις ικανοποίηση με το εταίρο σου ήμισυ πιθανόν, εντελώς απρόσμενα, να αναζητήσεις κάτι νέο. Αν είσαι από αυτούς που έχουν αφορίσει τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή έχουν πει μεγάλες κουβέντες για το τι θα έκαναν ή δεν θα έκαναν για χάρη του έρωτα, ετοιμάσου να ξαφνιαστείς με τον εαυτό σου και να κάνεις και τους άλλους να πάθουν «τραλαλά» με τις έξω από τα νερά επιλογές σου. Η λέξη ανατροπή θα είναι συνώνυμη της ερωτικής σου ζωής.

Αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 2 και 17 Απριλίου ή έχεις τον Ωροσκόπο μεταξύ της 13ης και 26ης μοίρας θα ζήσεις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Συναρπαστικές γνωριμίες και απρόσμενες καταστάσεις θα σπάσουν την ρουτίνα και θα διώξουν την ανία από τη ζωή σου προσφέροντας σου την ευκαιρία να ανανεωθείς. Οι όποιες άμυνες θα σπάσουν, τα «πρέπει» θα τελειώσουν, θα κινηθείς μπροστά και θα τολμήσεις πράγματα που δεν έχεις καν διανοηθεί.
Μέσα σε αυτή τη χρονιά, τα «παράλληλα» και τα «τρίγωνα» θα σε πολιορκούν όμως καλό είναι να αποφύγεις να μπλέξεις τη δουλειά και με τον έρωτα γιατί κινδυνεύεις όχι απλά να σε δείχνουν με το δάκτυλο, αλλά να έχεις και επαγγελματικές απώλειες. Αν σου αλλάξουν τμήμα ή σου δείξουν την πόρτα της εξόδου, ακόμα και αν δεν στο πουν, να ξέρεις ότι κατά 99,9% ερωτικό σκάνδαλο έχει κάνει τη ζημιά. Πολύ πιθανόν η άποψη που είχαν για σένα κάποιοι να αλλάξει ριζικά εξαιτίας μιας ερωτικής σου επιλογής.

Με τον Άρη για μεγάλο διάστημα στον Σκορπιό και συγκεκριμένα από τις 4/1 ως τις 6/3 και 28/5 ως 2/8 η λίμπιντο θα είναι στα ύψη και καταπιεσμένες επιθυμίες θα πάρουν τα ηνία. Πρόσεξε αυτό το διάστημα σε τι σχέση θα εμπλακείς γιατί το πάθος θα συνοδεύεται και από μπόλικες δόσεις πόνου. Ακόμη, επειδή ο Άρης θα διελαύνει από τον 8ο οίκο σου, που δείχνει τα οικονομικά των άλλων, θα πρέπει να προσέξεις μήπως ένας έρωτας σε «χρεώσει». Στο διάστημα αυτό δεν ευνοείται σε περίπτωση ενός διαζυγίου να προσπαθήσεις να διεκδικήσεις οικονομικά οφέλη ή να χωρίσετε με το πρώην ταίρι σου την περιουσία σας γιατί αν το γενέθλιο ωροσκόπιο σου δεν δέχεται θετικές όψεις ίσως ζημιωθείς.

Ο έρωτας το 2016 κερδίζει και σου χαρίζει μεγάλες στιγμές, γέλια και χαρά με την Πανσέληνο στις 24/1, τη Νέα Σελήνη στις 2/8 όπως και μεταξύ 6/8 και 30/8 με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Θα αισθανθείς ερωτευμένος/η, δημιουργικός/η και το σεξ θα είναι έντονο.

Η Πανσέληνος στις 23/3 και η Νέα Σελήνη στις 1/10 φέρνουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο κεφάλαιο «γάμος» και «σχέσεις» στη ζωή σου και πιθανόν οι εξελίξεις λόγω και του Ουρανού στο ζώδιό σου να είναι είτε γρήγορες και ανέλπιστες, είτε επιτακτικές και αποκαλυπτικές.

Τέλος, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, εισέρχεται στον τομέα των σχέσεών σου και ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος κατά την οποία ίσως χρειαστεί να ψάχνεις για... κουμπάρο. Ο δεσμός σου με τον/την σύντροφό σου μπορεί να συσφιχθεί ενώ αν είσαι μόνος/η, τότε αυτή που θα μείνει στο «ράφι» θα είναι η σκόνη σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved