Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2016: Ερωτικά και οικονομικά - Αριθμός 6

Διαβάστε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2016 για τον Αριθμό 6

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2016: Ερωτικά και οικονομικά - Αριθμός 6

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2016 -δηλαδή το 9- και, αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (9), 14+3+9=26 . Κατόπιν μετάτρεψε τον αριθμό 26 σε μονοψήφιο 2+6=8. Το 8 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2016.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 6

Αυτή τη χρονιά επικεντρώνεις την ενέργεια σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ενδέχεται να μετακομίσεις σε ένα πιο άνετο σπίτι ή να προβείς σε επισκευές σε αυτό που ήδη μένεις. Τα μέλη της οικογένειάς σου αυξάνονται με την προσέλευση ενός νέου ατόμου ή ενός απογόνου.

Επαγγελματικός τομέας: Βάλε τον πήχη ψηλά και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά όταν σχεδιάζεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οργανωτικά σου προσόντα, οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες και το κέφι σου για δουλειά προοιωνίζουν προοπτικές εξέλιξης.

Οικονομικός τομέας: Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα χρειαστεί τη στήριξή σου. Ενδέχεται να ξοδέψεις χρήματα για κληρονομικά θέματα.

Αισθηματικός τομέας: Το ερωτικό μήνυμα που διακρίνεις στα μάτια του/της συντρόφου σου σε κάνει να νοιώθεις ξεχωριστός/η. Αν είσαι μόνος/η, σε τυχόν νέες γνωριμίες μην θεωρείς τίποτε δεδομένο και κυρίως μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για τους υπόλοιπους αριθμούς ΕΔΩ
*******************************
*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το Astrology.gr έχει τις απαντήσεις ΕΔΩ.
*******************************
* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;
*******************************
ΔΩΡΕΑΝ!
Ρίξε τα ταρό!
Δες το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και την απάντηση της υπόθεσης που σε απασχολεί ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved