Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Υδροχόος

Υποστήριξη και εύνοια από την πλευρά των άλλων ατόμων

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Υδροχόος

Οι βαριές επιρροές φεύγουν από την ζωή σου και, αφού πέρασες με επιτυχία τα «μαθήματά» σου, τώρα θα μπεις σε μια νέα φάση κατά την οποία θα χαρείς (τουλάχιστον για 6 μήνες!) το δόσιμο, την αισιοδοξία και τα ανοίγματα προς την πλευρά σου από τους τρίτους. Θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο χώρο σου και σίγουρα θα ξανακερδίσεις κάποιες συνεργασίες και πάλι με την αξία σου.

Μπορεί να σκεφτείς το γάμο, αλλά και ένα είδος συνεταιρισμού που μπορεί να σε βγάλει από τα οικονομικά αδιέξοδα. Πάντως, ενδέχεται από εκεί που δεν το περιμένεις να επιστρέψει ένα άτομο που δεν το σκεφτόσουν καν ούτε βέβαια υπολόγιζες στην κίνηση αυτή. Αυτό θα αποτελέσει την έκπληξη που χρειάζεσαι για να πάρεις τα πάνω σου, αλλά και να δικαιώσεις τον αγώνα που δίνεις σε πολλά θέματα.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσεις μια μεγάλη απελευθέρωση η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες αλλά και τον συμβατικό τρόπο ζωής που δεν σου πηγαίνει με τίποτε. Εσύ αυτό που θέλεις είναι να δώσεις μια νέα κατεύθυνση στην ζωή σου, που όμως θα εμπεριέχει τη δική σου αλήθεια και όχι των άλλων.

Η φιλία θα γίνει ένας πολύ σοβαρός πόλος έλξης για σένα και ίσως να αποκτήσεις και ένα δάσκαλο - φίλο που με τον τρόπο του θα σε βοηθήσει. Η πρακτική αυτού του φίλου μπορεί να εμπεριέχει μια αυστηρότητα, αλλά με τον τρόπο του θα σε βοηθήσει να μάθεις να ξεχωρίζεις την ουσία των πραγμάτων. Η τάση που θα έχεις να κάνεις φίλους άτομα πιο ώριμα ή σε μεγαλύτερη ηλικία από τη δική σου, σίγουρα θα σε κάνει περισσότερο υπεύθυνο/η και αυτά που λες θα προσπαθείς να τα κάνεις πράξη.

Η ενασχόλησή σου με την πολιτική θα σου δώσει ένα διαφορετικό προβάδισμα με το οποίο θα εκφράσεις τις πολύ βαθιές σου προσδοκίες.

Το θέμα μια υιοθεσίας ή της φροντίδας ενός παιδιού θα σου κάνει πολύ καλό.

Η σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα πρέπει να περάσει σε μια φάση ωριμότητας για να μπορείτε να είστε μαζί.

Αν έχεις σκέψεις να «δραπετεύσεις» από πολλές καταστάσεις, σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις πιο βαθιά και να ανακαλύψεις τον βαθύτερό σου, τον αληθινό εαυτό σου, γιατί θα του δώσεις χρόνο και χώρο να καταλάβεις ποιος/ά είσαι.

Μπορεί να διευθετήσεις ορισμένα θέματα της παιδικής σου ηλικίας που σε παίδευαν μέχρι τώρα και πιθανόν με την ενδυνάμωση από την ψυχοθεραπεία που θα κάνεις, θα λύσεις πολλά από τα τραύματά σου. Πάντως θα έχεις την δύναμη να διαχειριστείς υποθέσεις που παλιά θα σου φαίνονταν πολύ δύσκολες. Πάνω από όλα θα αποδεχτείς μια κατάσταση, την οποία εδώ και χρόνια δυσκολεύεσαι να το κάνεις.

Εάν η σχέση που έχεις με το Λιοντάρι δεν είναι καλή, αλλά από την άλλη πλευρά δεν θέλεις έτσι αβασάνιστα να τη διακόψεις κιόλας, θα κάνεις μια προσπάθεια να καταλάβεις τα θέλω του και να δεις χωρίς θυμό και πάθος τα προτερήματά του.

Η επιστημονική κατάρτιση που θα έχεις σε πολλά θέματα, θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και σε άλλα μέρη, είτε στο εξωτερικό είτε σε διαφορετική δουλειά (ή μπορεί, για παράδειγμα, να ταξιδεύεις πάρα πολύ).

Ένας ξαφνικός και απρόβλεπτος αποχωρισμός με συγγενή σου μπορεί να σε επηρεάσει βαθιά. Αλλά αν ξέρεις ότι είναι για καλό του, η συνειδητοποίηση αυτή θα μειώσει την έλλειψη και τα δύσκολα συναισθήματα.

Από το δεύτερο εξάμηνο θα γνωρίσεις ένα καρμικό Παρθένο και με τον Σκορπιό η σχέση θα γίνει καλύτερη και πιο πρακτική. Το καλό είναι ότι θα επενδύσεις κάπου τα χρήματα σου και θα βγάλεις χρήματα ή θα κάνεις μια συνεργασία η οποία θα σου αποφέρει κάτι καλό.

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Υδροχόο

20 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του Υδροχόου θα δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση για φιλικές συμπεριφορές, ενώ θα διαπιστώσεις και ενδιαφέρον σε πολλά ομαδικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία θα είναι αποτελέσματα της συναναστροφής σου με άτομα που έχουν ιδεαλιστικές σκέψεις και μια αίσθηση παγκοσμιότητας. Η εκκεντρικότητά σου μπορεί να είναι το σημείο που θα σε κάνει να φαίνεσαι στους άλλους σαν να έρχεσαι από μια πολύ μακρινή εποχή. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αφορά είτε ιδέα είτε συμπεριφορά.

3 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος με τα βέλη του έρωτα να σε κτυπάνε από ένα Λιοντάρι και να μένεις πολύ βαθιά λαβωμένος/η. Η υπερβολή βέβαια της ερωτευμένης σου ψυχής θα είναι μεγάλη και πιθανόν θα ήθελες να είσαι και το επίκεντρο στη ζωή ενός ατόμου που το έχεις γνωρίσει πάρα πολύ λίγο, όμως είναι σαν να νιώθεις ότι γνωρίζεσαι από παλιά μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει κάτι καλό στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου, γιατί θα έρθεις πιο κοντά με άτομα με τα οποία θα νιώθεις καλά μαζί τους.

18 Φεβρουαρίου: Νέα Σελήνη, επίσης, στο τέλος του Υδροχόου, θα σφραγίσει με τον δικό της τρόπο τις μεγάλες συμπαντικές αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν οι ανθρωπιστικές εξελίξεις. Σε ατομικό επίπεδο και στα θέματα των προσωπικών σχέσεων θα διαμορφώσεις νέες θεωρίες που είναι περισσότερο φιλικές και ανεκτικές. Όμως θα χρειαστεί να προσθέσεις και τα βαθιά συναισθήματα για να μην χαθείς μέσα στην μεγάλη δόση φιλίας και νεωτερισμού που θα προωθήσεις σαν κεντρική ιδέα - κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

4 Μαΐου: Εντάσεις, μυστικά, κρυφά πάθη και οικονομικές εξαρτήσεις μπορεί ξαφνικά να σε κάνουν να χάσεις το κέφι σου. Όλα θα τα βιώσεις σε μια υπερβολή, η οποία θα σε παιδέψει για λίγο γιατί δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να την σταματήσεις. Ευτυχώς η αισιοδοξία που θα νιώθεις θα σε βοηθήσει να βγεις στην επιφάνεια και να μην παραδοθείς στα παλιά και πεπερασμένα συναισθήματα.

18 Μαΐου: Νέες προοπτικές σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και έντονη διάθεση να κρατηθείς δυνατά για να εξασφαλίσεις, σε καθημερινό επίπεδο, την υλική σου κάλυψη. Το θέμα ενός σπιτιού που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι τόσο δύσκολο να το χειριστείς, όσο νομίζεις. Ο Ταύρος θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση σε θέματα που δεν κατέχεις και πολύ καλά, τα οποία, σίγουρα, αν δεν κολλήσεις, θα σου χρησιμεύσουν πάρα πολύ.

6 Ιουνίου έως και 8 Οκτωβρίου: Θα μπεις σε μια φάση που θα έχεις ανάγκη για χειροκρότημα αλλά και για αρμονική συμβίωση και πιθανόν να ξεκινήσεις να μπαίνεις σε διαδικασίες και να κάνεις σκέψεις για γάμο ή για συμβίωση. Πάντως, αν δεν το κάνεις τώρα που τα πράγματα είναι πιο εύκολα, δεν θα το κάνεις αργότερα, γιατί μάλλον δεν σου αρέσει ο γάμος και αυτή είναι η επιλογή σου. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να αγαπήσεις πιο εύκολα όλα τα άτομα που είναι κοντά σου, αυτό το διάστημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθείς και από τις επιλογές σου, αλλά και από τις ευκαιρίες που θα δώσεις σε πολλά νέα άτομα που θα γνωρίσεις και θα βρεθούν κοντά σου. Η αρμονία πάντως των σχέσεών σου, αλλά και των εμπορικών συνεταιρισμών που θα κάνεις, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση σε όλα τα κακώς κείμενα. Ταύρος, Λιοντάρι, Ζυγός και Σκορπιός θα είναι οι υποψήφιοι για όλου του είδους τα ανοίγματα μαζί τους. Αν έχεις ένα νομικό θέμα, θα δικαιωθείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές.

31 Ιουλίου: Θα ρίξεις το βάρος σου σε άλλα άτομα γιατί θα θέλεις να μοιραστείς μαζί τους εμπειρίες και πληροφορίες που θα σε φέρουν αναγκαστικά πιο κοντά. Το ότι θα θέλεις να φανείς και να μην περάσεις απαρατήρητος/η θα είναι ένα κίνητρο που θα σε σπρώξει να δράσεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Επίσης, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου, γιατί μερικές φορές είσαι αρκετά απρόσωπος/η. Η καρδιά σου πάντως μπορεί να φαίνεται αμετακίνητη, αλλά δεν είναι και αυτό ίσως να το καταλάβει ένα άτομο που εσύ θέλεις και αγαπάς.

14 Αυγούστου: Αναγνωρίζεις την ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο και να βρεθείς σε μια κατάσταση που από όλους θα παίρνεις τα εύσημα και τα ωραία λόγια. Χρειάζεται να έχεις ένα σημαντικό κίνητρο για να δείξεις αληθινά συναισθήματα. Και επειδή θα το αναγνωρίσεις, πολύ εύκολα θα κάνεις την καλύτερή σου εμφάνιση μέχρι τώρα. Φίλοι, γνωστοί και νέα άτομα που θα έρθουν στην ζωή σου, θα σε αναγνωρίσουν και θα σου δείξουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους, ακριβώς όπως εσύ, δηλαδή, θέλεις. Η απόφαση για γάμο με ένα Λιοντάρι δεν θα είναι κάτι που θα γίνει ξαφνικά.

11 Νοεμβρίου: Έντονη σεξουαλικότητα θα βιώσεις και ενδέχεται να επενδύσεις σε σχέσεις που μπορεί να μην σε εκφράζουν απόλυτα. Εκκρεμότητες με Ταύρο ή Σκορπιό θα σου δώσουν την αφορμή να εκφράσεις πιο εύκολα τις σκέψεις σου, αλλά και την διαφορετική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Το παρελθόν θα βγει και πάλι και ίσως να βασανιστείς περισσότερο με τον τρόπο που θα σχετιστείς. Μπορεί να σκοτεινιάσει η σχέση με το Λιοντάρι, γιατί θα ανακατέψεις ζήλεια, θυμό και πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.

Η χρονιά θα κυλήσει με μεγάλες εκπλήξεις γιατί θα βγεις από ένα μεγάλο τούνελ πολλών ετών. Σίγουρα οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν, αλλά και η εμμονή αγάπης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε δικαιώσει, τελικά. Πιθανόν να καταλήξεις σε γάμο και αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενες καθόλου. Μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες πολύ δυνατές συνεργασίες και κυρίως με άτομα τα οποία θα είναι πολύ δυναμικά και με ισχυρές γνωριμίες. Αν δεν φοβηθείς, θα βρεις την ευκαιρία να τρυπώσεις κάπου καλά. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες, θα περάσεις από τον Ιούνιο ένα «κλείσιμο» μέχρι και τον Σεπτέμβριο, σαν αποτέλεσμα του παρελθόντος αλλά μετά από τον Σεπτέμβριο θα βιώσεις πολύ καλά πράγματα. Τα θέματα της διατροφής σου αλλά και του γενικού συστήματος της οργανωτικής δομής σε ό,τι κάνεις και σε ό,τι προσπαθείς, θα γίνει αρκετά καλύτερο. Οπότε θα ξέρεις πλέον τι σου γίνεται και θα έχεις τον πλήρη έλεγχο πολλών πραγμάτων. Για να γίνει, όμως, αυτό χρειάζεται να κάνεις κάποιες υπερβάσεις και να μπεις στα βαθιά με βουτιά σε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις ή σου φέρνουν ένα μικρό φόβο...

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Υδροχόο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved