Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ταύρος

Επέκταση με νόημα και αισιοδοξία

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ετήσιες Προβλέψεις 2015 - Ταύρος

Η Νέα Χρονιά θα σου ζητήσει κάτι να μάθεις και να διδαχτείς και θα σου δώσει και πολύ σημαντικά δώρα: Την αληθινή γνώση και την ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης, αλλά και την απελευθέρωση από πολλά ταμπού και ιδέες που δεν σου ταιριάζουν πλέον για να εξελιχτείς και να προοδεύσεις.

Θα βιώσεις, δηλαδή, κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα. Το μάθημα αυτό που θα πάρεις το 2015 θα σου είναι πολύ χρήσιμο, γιατί εκ των πραγμάτων θα αλλάξεις και θα πρέπει να το μάθεις καλά γιατί, διαφορετικά, θα συναντήσεις διάφορες δυσκολίες στην καθημερινότητά σου. Βλέπεις, ο Κρόνος που ήταν φέτος στον άξονά σου και με τον τρόπο του σου έβαλε αρκετές τρικλοποδιές, πλέον θα φύγει. Όχι τελείως, αλλά τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο μέρος η επιρροή του έχει ήδη περάσει και απομένει ένα μικρό διάστημα που θα πιέσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες. Μόλις περάσει οριστικά, από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, θα νιώσεις τεράστια ανακούφιση, γιατί πλέον δεν θα πασχίζεις να είσαι τέλειος/α για τους άλλους από φόβο μήπως και κριθείς.

Επίσης, δεν θα υψώνεις πλέον τοίχους στην επικοινωνία σε άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ενοχικά... Θα ασχοληθείς με τον εαυτόν σου και με την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σου στην καθημερινότητά σου. Θέλει βέβαια και λίγη προσοχή, γιατί αν δεν κάνεις σωστή επιλογή, θα μπλέξεις με θεωρίες που θα είναι τελικά λανθασμένες και θα εξυπηρετούν σκοπούς ή φιλοσοφίες ζωής οι οποίες δεν θα ταιριάζουν καθόλου στην ψυχοσύνθεσή σου.

Η σωστή διατροφή και κυρίως το να γυμνάζεσαι ή να βρίσκεσαι συνέχεια έξω στην ύπαιθρο αντί να πιάνεις μια θέση στον καναπέ σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα σωματικά αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αλλάζει η διάθεσή σου, «ανοίγει» η καρδιά σου και η αισιοδοξία σε κατακλύζει - αυτό σε φοβίζει λίγο, επειδή μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή. Όμως δεν είναι: κυρίως στα θέματα ενός ακινήτου ή μιας αγοράς, μέχρι και το τέλος του 2015, θα περάσεις από την απλή αισιοδοξία και την αισιόδοξη διάθεση σε μια πολύ θετική πραγματικότητα.

Θα βιώσεις την δημιουργικότητα με πολλές και διαφορετικές πραγματικότητες. Ο έρωτας με έναν Παρθένο, λόγου χάρη, μπορεί να σε απογειώσει. Και με τον Τοξότη θα βρεις τον μάστορά σου, γιατί μέσα από αυτό το άτομο θα γνωρίσεις πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσουν ότι μπορεί να υπάρχουν...

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη, εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2015 για τον Ταύρο

1 Απριλίου έως 11 Μαΐου: Ο Άρης που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ, με στόχο να πετύχεις και να κάνεις γνωστά σε όλους αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και μεγάλη δράση. Το πιο σημαντικό θα είναι ότι θα εκφράσεις τον εαυτόν σου με μεγάλη ευκολία. Το σεξαπίλ σου θα είναι έντονο και ο αισθησιασμός σου θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και σίγουρα θα έχεις κάποιες κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα από άλλη φορά. Ο σχεδιασμός δράσεων που αφορούν σε ένα ακίνητο θα είναι επίσης ευκολότερος και ίσως να καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από μια υπόθεση που είχες κάπως παραμερίσει.

4 Μαΐου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο άξονά σου (και σ' επηρεάζει κυρίως αν γεννήθηκες το δεύτερο δεκαήμερο) θα σε κάνει να γυρίσεις για ανατρέξεις πίσω στο παρελθόν και να ανασύρεις μνήμες που μπορεί να μην είναι ευχάριστες, γιατί θα δεις και την άλλη πλευρά όλων των θεμάτων που σε απασχολούν. Πιθανόν οικονομική ή συναισθηματική ανασφάλεια να σε καθοδηγήσουν να πάρεις λάθος αποφάσεις, για αυτό φρόντισε να μην αφήσεις καχυποψίες να σου δηλητηριάσουν την ψυχή σου. Με τον Σκορπιό θα έχεις αλισβερίσια που μπορεί να φανούν δύσκολα ή επιτακτικά για λίγο.

18 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη μπορεί να σου φέρει κάποιες πιέσεις στην επιφάνεια, ώστε να σταθεροποιήσεις κάποιες προσωπικές αποφάσεις. Πιθανόν όλο αυτό να σου φέρει μια ισχυρογνωμοσύνη αλλά και μια έξτρα τάση για εξασφάλιση σε όλα τα υλικά αγαθά. Σίγουρα η κατάσταση θα σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις, είτε για την προσωπική σου ζωή είτε για μια συναισθηματική ιστορία που χρειάζεται να βάλεις τα δυνατά σου για να την ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή.

27 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος θα σου δώσει μια νέα διάσταση στα πράγματα και με κάποιο τρόπο θα σε υποχρεώσει να μοιραστείς είτε τις εμπειρίες σου, είτε μια κοινή ζωή ή οικονομικές συνεργασίες που μοιράζεσαι με άλλα άτομα. Σίγουρα θα υπάρχει και μια έξτρα ευαισθησία, η οποία μπορεί να σε παρασύρει χωρίς όμως να σου κάνει ιδιαίτερο κακό.

11 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη θα σου εξασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο μια βαθιά προσωπική και συναισθηματική αντίληψη των πραγμάτων και θα φτάσεις πολύ βαθιά μέσα από προσωπικές εμπειρίες που θα θέλεις να τις μοιραστείς. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου: Θα κάνεις πιο εύκολα γνωριμίες και νέες φιλίες και θα βοηθήσεις πολύ στην εξάπλωση κάποιων ιδεών σε φίλους και σε γνωστούς κύκλους.

H χρονιά θα κυλήσει γενικά ήρεμα και με ασυνήθιστες όμως υπερβολές σε συγκεκριμένες φάσεις, κατά τις οποίες θα θέλεις οπωσδήποτε (γιατί θα είναι και αναγκαίο!) να ανοίξεις την καρδιά σου στη δημιουργία και στον έρωτα. Βέβαια θα χρειαστείς να βρεις την δική σου ελεύθερη έκφραση, κάτι που θα σε δυσκολέψει αφού αρκετές φορές την χάνεις μέσα από εξαρτήσεις και σχέσεις υπερβολικά «κλειστές». Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο θα κλείσεις για λίγο τα όρια σου με τους άλλους γύρω σου και πιθανόν να παίρνεις σαν μήνυμα ότι κάτι δεν πάει καλά (αυτό θα συμβεί περισσότερο αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες δυο ημέρες). Φρόντισε εκεί να βάλεις ένα φρένο σε οποιονδήποτε είναι δίπλα σου: θα διαπιστώσεις βέβαια κι εσύ πως για να πάρει κανείς την έγκρισή σου για οτιδήποτε χρειαστεί, θα πρέπει να περάσει από τεστ και να σε πείσει προτού δώσεις το ok...

Επιστροφή στις γραπτές Ετήσιες Προβλέψεις 2015 της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα 12 ζώδια

Παρακολούθησε σε βίντεο τις ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη, εδώ

Ετήσιες Βίντεο-προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved