Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 5

Το 2015 σε προτρέπει να ρισκάρεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές μπορεί να αφορούν την εργασία, τις σχέσεις , την κατοικία, αλλά κυρίως τη νοοτροπία...

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2015 - Αριθμός 5

Για να βρεις ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσεις για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σε αφορούν το 2015, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεώς σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2015 (δηλαδή το 8) - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (8), 14+3+8=25 . Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 25 σε μονοψήφιο 2+5=7, Το 7 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2015.

Αν το προσωπικό σου έτος είναι το 5

Το 2015 σε προτρέπει να ρισκάρεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Αυτές μπορεί να αφορούν την εργασία, τις σχέσεις , την κατοικία, αλλά κυρίως τη νοοτροπία. Πιθανή ενασχόληση σου με θέματα μεταφυσικής ή παρακολούθηση μαθημάτων.
Επαγγελματικός τομέας: Δοκίμασε πράγματα που δεν έχεις κάνει μέχρι τώρα. Ο ενθουσιασμός με τον οποίον επικοινωνείς θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να προωθήσεις τον εαυτό και τις ιδέες σου. Μην δεσμεύεσαι με μακροχρόνιες υποχρεώσεις.
Οικονομικός τομέας: Τα σκαμπανεβάσματα που θα προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι προσπαθούν να σου τραβήξουν την προσοχή και να σε αποσπάσουν από τον ωχαδελφισμό σου.
Αισθηματικός τομέας: Η ακροβασίες σου πάνω σ' ένα τεντωμένο σχοινί κάνουν το σύντροφο σου να νοιώθει σαν ψάρι έξω από το νερό. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Αν είσαι μόνος /η, το σεξαπίλ σου μπορεί να κολάσει ακόμα και έναν άγιο.

Διάβασε τις ετήσιες προβλέψεις για τους υπόλοιπους αριθμούς εδώ

*******************************

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

* Μήπως προτιμάς να δεις την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σου;

*******************************

ΔΩΡΕΑΝ!

Ρίξε τα ταρό!

Δες το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον και την απάντηση της υπόθεσης που σε απασχολεί, εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved