2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2014 για όλα τα ζώδια

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο
aries

ΚΡΙΟΣ

1 Ιανουαρίου: Αναγκαστικά θα κάνετε μια νέα αρχή την οποία μπορεί να μην έχετε επιλέξει και ίσως ανασυντάξετε πολλές δυνάμεις για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό δυναμικό υλικό που θα σας πιέσει να βγάλετε κατά κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και τις αρχές του δευτέρου η ισορροπία στις σχέσεις και τα οικογενειακά θέματα επιβάλλεται.
30 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες ή ευχάριστες, γιατί όλο και σας είχε προειδοποιήσει το ένστικτό σας ότι χρειάζεται να προσαρμοστείτε. Μπορεί να υπάρχουν αποχωρισμοί από τη δουλειά ή από μια σχέση, αλλά ίσως είναι αναγκαίο για να ξεκολλήσετε και να πάτε παραπέρα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
15 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και θα τεθούν από την αρχή θέματα σχέσεων, προσωπικών κατευθύνσεων και συνεργασιών. Πάντως, να ξέρετε ότι θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και τελικά θα δείτε ποιοι αξίζουν να είναι αληθινά δίπλα σας.
27 Απριλίου: Αλλαγή και ξεκινήματα κάτω από καινούργιο πρίσμα. Είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την νέα ροή για να ενταχθείτε εκεί που είστε περισσότερο αναγκαίοι. Τα πάντα γύρω σας διαφοροποιούνται και το σημαντικότερο αλλάζετε εσείς. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα κοπεί ο αυθορμητισμός του ζωδίου σας. Πάντως θα σπάσετε όλες τις αλυσίδες από τα κακώς κείμενα.
21 Ιουνίου: Οι γεννημένοι πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, αν δεν έχετε ακόμα πάρει κάποιες αποφάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθείτε με έναν Καρκίνο ή με την οικογένειά σας και τι στάση θα χρειαστεί να κρατήσετε για να υπάρχουν οι ανάλογες ισορροπίες, θα το δείτε στην πορεία και πιο συγκεκριμένα στις 27/6 και 28/6.
12 Ιουλίου: Παρεξηγήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες, γκρίνιες και βάρος στην καρδιά από συναισθήματα που χρειάζεται να αλλάξουν θα σας κτυπήσουν καμπανάκι ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να απομονώσετε τα στοιχεία που δεν σας δίνουν πλέον ουσία ούτε και πρόοδο.
8 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη στον άξονά σας φέρνει πλέον το οριστικό ξεκαθάρισμα πάνω σε σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες, με μεγαλύτερη ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Οτιδήποτε ψεύτικο, όχι ουσιαστικό και κυρίως ενάντια στην πρόοδο καταρρέει και μαζί με αυτό και όλα αυτά που τελικά είναι ενάντια στη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όλα να ξέρετε ότι αφορούν το μέλλον και όταν θίγονται τέτοια θέματα, κάποια στιγμή πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα γιατί δεν βολεύουν την ανθρώπινη εξέλιξη.

Με την υπομονή, την προσωπική σας ενόραση και πάνω από όλα το ακμαίο ηθικό, θα είστε εσείς που θα αναβαθμίσετε τη νέα κατάσταση. Ο καθένας με την προσωπική του αλλαγή θα φέρει ένα γιγάντιο κύμα που θα βοηθήσει όλους.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Κριό

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

taurus

ΤΑΥΡΟΣ

9- έως 16 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστείτε αναγκαστικά και για αυτό θα γίνετε περισσότερο αυστηροί σε επιλογές συνεργατών, και γενικά στις σχέσεις σας. Ίσως να βιώσετε μια απογοήτευση αλλά θα εξαρτηθεί από το υλικό που έχετε μέσα σας.
29 Απριλίου: Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη. Θα παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν χρειάζεται να εμμένετε ή να είστε απόλυτοι σε οτιδήποτε κάνετε.
14 Μαΐου: Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Επειδή δεν είστε τα άτομα των αλμάτων μπορεί να νιώσετε πολύ εγκλωβισμένοι από ιδέες, πεποιθήσεις και γενικά με τον τρόπο που χειρίζεστε όλα τα προσωπικά σας θέματα. Μετράει το πώς θα βρείτε την λύση και μάλλον θα ανατρέξετε στο παρελθόν για να τη βρείτε ή μέσα από απόψεις ώριμες και σοφές. Σίγουρα πάντως, θέλετε δεν θέλετε, θα γίνει ξεκαθάρισμα.
10 Αυγούστου: Θα υποχρεωθείτε να ξεπεράσετε τα όρια σας γιατί πιθανόν η προσωπική σας ανασφάλεια να κτυπήσει κόκκινο. Να θυμάστε όμως ότι θα εξελιχτείτε πάρα πολύ με ότι και αν έχετε να αντιμετωπίσετε. Υπομονή και αγάπη σε ότι κάνετε, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.
17 Αυγούστου: Δυσκολίες σε οτιδήποτε κάνετε αλλά τελικά θα βγείτε νικητές από όλη αυτή την κατάσταση, γιατί μπορεί να έχετε μπλοκάρει η ενέργειά σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, επειδή πεισμώνετε, θα δείτε ότι με τη μεγάλη εσωτερική δύναμη που διαθέτετε θα καταρρίψετε όλα τα δεδομένα σας.
6 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που θα γίνει στον άξονα σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, θα σας φέρει μια μικρή μελαγχολία. Πιθανόν να υπάρχει στασιμότητα αλλά τουλάχιστον θα βρείτε τους λόγους για την ολιγωρία σας.

Ο ρόλος σας στον ζωδιακό είναι να κρατάτε τα πάντα στους ώμους σας. Αυτό σημαίνει πως καλείστε να δουλέψετε σκληρά για την διατήρηση όλων των πραγμάτων που δημιουργείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρίσκετε και δρόμους διαφυγής για να μην παραμένετε στάσιμοι, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει εξέλιξη.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Ταύρο

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

gemini

ΔΙΔΥΜΟΙ

22 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες καλό είναι προσέξετε την έντονη ψευδαίσθηση ότι θα αποκτήσετε κάτι πολύ καλό χωρίς να κοπιάσετε ή χωρίς να προσπαθήσετε με σχέδιο και οργάνωση. Επίσης, η ονειροπόληση και η πεποίθηση ότι "κάτι θα κάνετε" θα σας οδηγήσει σε νοσηρά αποτελέσματα.

28 Μαϊου: Νέα Σελήνη. Μπορεί να νιώθετε μέσα σας ένα τεράστιο μπέρδεμα και χωρίς να ξέρετε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό πάνω σας να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να σας παρασύρουν σαν τον Οδυσσέα σε διαδρομές πολύ μακρινές από την αληθινή σας φύση, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
6 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος στον άξονά σας σας βγάζει έξω από κάποιες καταστάσεις αιφνιδίως, αλλά με ένα καλό τρόπο, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
23 Δεκεμβρίου: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώσετε άμεσα την πίεση του Κρόνου που θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο σοβαροί, ώριμοι, και εστιασμένοι στο να μάθετε καλύτερα αυτά που θέλετε, να τα μεταδώσετε και να γίνετε σοφοί με την καλή έννοια.
Έχετε γενικά μια χρονιά με ευεργετικές επιδράσεις και η αξία σας θα βγει στην επιφάνεια πιο εύκολα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο,τιδήποτε αφορά τη δημιουργική σας φαντασία, γιατί εκεί μπορεί να χαθεί το παιχνίδι και να μην ξεχωρίζετε την αλήθεια από το ψέμα. Δηλαδή να μην ξέρετε τι δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε, αφού μερικοί είστε μπερδεμένοι και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά δεν είστε σίγουροι. Βέβαια, αρκετοί από εσάς επαναπροσδιορίζετε τη ζωή σας, αλλάζοντας κάποιες βασικές αξίες οι οποίες με την πίεση που έχετε υποστεί σας φαίνονται πλέον ανώφελες. Όχι όμως σε φανερό επίπεδο αλλά σε κρυφό, ίσως και υπαρξιακό. Με στόχο να μεταμορφωθείτε και να ωριμάσετε στα σημεία που δεν είστε επαρκείς, περνάτε αρκετά δύσκολα χωρίς να φαίνεται τόσο προς τα έξω, αλλά εσείς ζορίζεστε μέσα σας. Εκεί λοιπόν θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχετε, για να μην παρατήσετε το καράβι ακυβέρνητο μέσα στο πέλαγος. Οικονομικά θα σας απασχολήσουν πληρωμές προς τρίτους και εργασιακά θέματα που σχετίζονται περισσότερο με πειθαρχία και με την προσωπική σας αλήθεια, που ίσως να μην έχετε ακόμα ανακαλύψει.

Το μότο σας θα είναι "Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω οτιδήποτε έχω να διαπραγματευτώ που αφορά αξίες της οικογένειας και των προσωπικών ριζωμένων πεποιθήσεων. Έχω την δύναμη να βιώσω την αλήθεια για μένα και να βγω από το αδιέξοδο".

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τους Διδύμους

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσετε κάποιες αλλαγές στον τομέα των οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων και γενικά θα κάνετε μια αναγκαστική στροφή στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μια ξαφνική και απότομη διακοπή πάνω σε έναν τομέα σίγουρα θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και ίσως κόψετε τον ομφάλιο λώρο με κάπως άγαρμπο τρόπο. Γρήγορα όμως θα ανακάμψετε και θα γυρίσετε στους κανονικούς ρυθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εύθραυστες ισορροπίες.
Από 2 έως και 11 Ιανουαρίου: Θα είναι ένα διάστημα που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με νέους όρους αλλά και καινούργιες προϋποθέσεις. Μπορεί να έχει και τη χροιά συμβιβασμού κατά κάποιο τρόπο. Να προσέχετε τις υπερβολές και τις συναισθηματικές εξάρσεις που σίγουρα θα υπάρξουν, διότι χρειάζεται να κάνετε καλό κοσκίνισμα.
16 Ιανουαρίου: Πανσέληνος στον άξονά σας. Επηρεάζει περισσότερο τους Καρκίνους του τρίτου δεκαήμερου, που θα βγάλετε στην επιφάνεια τις κρυμμένες σας φιλοδοξίες και κυρίως θα τις εκφράσετε μέσω των στενών σας συνεργατών ή μιας πολύ ενδιαφέρουσας σχέσης.
30 Μαρτίου: Συνθήκες πιεστικές που πιθανόν να ενέχουν και βιασύνη για να πάρετε αποφάσεις, κάτω από κάποιες συνθήκες που αφορούν και τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να είστε όσο μπορείτε επιφυλακτικοί σε κάτι πολύ καινούργιο που σας ξεσηκώνει και σας οδηγεί σε συνθήκες διάσπασης ή επανάστασης.
5 Ιουλίου: Νιώθετε ότι πρέπει να βιαστείτε και να κάνετε κάτι που εδώ και καιρό θέλετε και πιθανόν δεν μπορείτε. Το να επικοινωνήσετε αιφνίδια με ένα πρόσωπο που πιθανόν να έχει απόσταση από εσάς σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να γεφυρωθεί ένα χάσμα. Το αποτέλεσμα θα δείξει.
12 Ιουλίου: Νέα Σελήνη στον άξονά σας. Ο ξαφνικός αιφνιδιασμός από πράγματα που θα φέρουν μια αλήθεια στην επιφάνεια μπορεί να ενοχλήσει. Σίγουρα δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε και εσείς και οι άλλοι τι σας γίνεται, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου.
19 Ιουλίου: Η προσωπικότητά σας ίσως να έχει εκρηκτική συμπεριφορά και, θέλοντας να κάνετε κάτι που θα αφορά την ατομικότητά σας, να έχετε πάρει τόση φόρα που μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με τις αρχές της οικογένειας ή της βαθιάς συναισθηματικής και ευάλωτης φύσης σας. Επίσης, πιθανόν να κάνετε κάτι που αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση και για να το επιτύχετε χρειάζεται να είστε πολύ τολμηροί, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
8 Οκτωβρίου: Θα λήξει με ένα καλό τρόπο είτε η αποχώρησή σας από ένα σχήμα είτε η διαφωνία σας με μια ομάδα. Το πιο σημαντικό και αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να προέλθει από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν λειτουργείτε καλά και με διαφάνεια, μελλοντικά θα έχετε θετικά αποτελέσματα, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Καρκίνο

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

leo

ΛΕΩΝ

30 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Αφορά μια νέα αρχή που δεν θα είναι της δικής σας δικαιοδοσίας αλλά κυρίως με το πρόσωπο που είστε μαζί ή με έναν στενό συνεργάτη. Τους όρους δεν θα τους βάλετε εσείς και θα είναι μόνο για την ατομικότητά σας. Θα μπουν από το σύνολο της ομάδας ή από ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα. (Οι γεννημένοι πρώτο δεκαήμερο)
14 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την πιθανότητα να δείτε και μια άλλη οπτική γωνία που θα αφορά το σύνολο και όχι μόνο την ατομικότητά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να δείξετε μια μεγαλύτερη πειθαρχία σε πρόσωπα που είναι πιο ψηλά από εσάς στην ιεραρχία.
10 Αυγούστου: Υποδέχεστε την Πανσέληνο και μετά έως και τις 30 Αυγούστου θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες περίεργες υποχωρήσεις φερόμενοι φιλικά ή ακόμα και ανοικτά και ίσως να σας ενοχλήσει αφάνταστα το ότι θα πρέπει να αποχωριστείτε συνήθειες ή σχέσεις που τις θεωρείτε δεδομένες στη ζωή σας. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αντί να περνάτε ζόρι καλύτερα να μειώσετε τον εγωισμό σας. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποια θέματα. Το οικονομικό και η επίλυσή του θα είναι ένα φλέγον ζήτημα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
Να ξέρετε πως ό,τι κι αν γίνεται, που εσείς μπορεί να μην είστε σύμφωνοι, είναι μόνο για την εξέλιξη σας. Για αυτό μην τρομάζετε ούτε από τις ευθύνες αλλά ούτε και από την πιθανή στενότητα που μπορεί να έχετε αυτή την εποχή.
Από το καλοκαίρι και μετά, θα δείτε ότι θα ξεκινήσουν οι μεγάλες αλλαγές, λόγω του Δία που θα μπει στο ζώδιο σας.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το Λέοντα

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

virgo


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

22 Φεβρουαρίου: Μπορεί να μη γίνει κάτι πολύ εντυπωσιακό αλλά για του γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο ίσως υπάρχει μια τοξική σχέση ή ατμόσφαιρα η οποία σας δημιουργεί μεν μαγεία αλλά όχι και αλήθεια
16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονα σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ελπίδες ότι το συναίσθημά σας θα είναι πολύ έντονο και δημιουργικό και μέσα από αυτό θα λυθούν αρκετές διαφορές που έχετε με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας.
28 Μαΐου: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χάσετε κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση της πραγματικότητας και θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνουν λάθη και ιδιαίτερα να μην χαθείτε σε μια χαοτική κατάσταση που δεν θα σας βγάλει πουθενά.
25 Αυγούστου: Πιθανή ταλαιπωρία από αργοπορίες και ολιγωρίες που οφείλονται σε άτομα γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθήστε να μην χάνετε την ατομική σας πραγματικότητα.
2 Σεπτεμβρίου: Θα προσπαθήσετε να βγείτε έξω από τα δικά σας δεδομένα αλλά συγχρόνως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί το άλμα που θέλετε να κάνετε πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την... πατήσετε. Για αυτό στηριχτείτε μόνο στο καθαρό ένστικτό σας.
Από τις 24/12 και μετά θα υποστείτε μια αμυδρή πίεση που θα φανεί από τις αντιδράσεις σας ή από την πιθανή τάση για απομόνωση μέσα στο σπίτι σας ή με τα βιβλία σας, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για την Παρθένο

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

libra

ΖΥΓΟΣ

1 Ιανουαρίου: Θα χρειαστεί να κάνετε πολλές υποχωρήσεις που ίσως να μη σας αρέσουν. Μια ξαφνική αποκάλυψη όμως ίσως σας υποχρεώσει να κινηθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο και πιθανόν να κόψετε γέφυρες με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.
30 Μαρτίου: Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δευτέρου θα εντυπωσιαστείτε από την ξαφνική τροπή των γεγονότων, τα οποία προφανώς να έχετε προκαλέσει εσείς. Ο λόγος είναι ότι θα επαναστατήσετε ξαφνικά και μπορεί να κάνετε διακοπή σχέσεων ή συνεργασιών χωρίς να το περιμένει κανένας.
15 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη μαζί με τη Πανσέληνο που θα γίνει στον άξονά σας θα ταρακουνήσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο αλλά δεν θα είναι και τόσο δύσκολη, γιατί κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποιος τελικά σας κάνει και ποιος όχι.
5 Ιουλίου: Είστε πάρα πολύ ενεργοί σε όλα και συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες που σίγουρα αφορούν και την οικογένεια σας. Η δυναμικότητα που θα επιδείξετε παράλληλα με την ατομικότητα που θέλετε να κρατήσετε ίσως να χαλάσει ή να διαφοροποιήσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις.
12 Ιουλίου: Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας υποχρεώσουν να συμβιβαστείτε πάνω σε προσωπικά σας θέματα ή να σας κόψουν τη φόρα και να δημιουργηθεί ένταση, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
19 Ιουλίου: Οι προσωπικές σας απαιτήσεις ίσως να είναι πολύ έντονες και πιθανόν να μη βλέπετε τι χρειάζονται οι συνεργάτες σας ή ακόμα και τα δικά σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείξετε τη φροντίδα που είναι απαραίτητη για να συμβιώσετε με τους υπόλοιπους.
24 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη. Θα γίνει ένα ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης και θα πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν σε επίπεδο προσωπικό, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.
8 Οκτωβρίου: Έκλειψη μαζί με Σεληνιακή Πανσέληνο θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Αναγκαστικά θα πάρετε τα ηνία μιας υπόθεσης και ίσως να χρειαστεί να γίνετε πρωτοπόροι με τίμημα πιθανόν την απομόνωση από μια κοινωνική ομάδα. Αλλά θα δείτε ότι στο τέλος θα λειτουργήσει για το καλό σας.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το Ζυγό

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

14 Φεβρουαρίου: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε έξω από τα όρια σας για να προβάλετε πιθανόν ένα δημιουργικό σας κομμάτι, το οποίο όμως θα πρέπει να αξιολογήσει μια ομάδα ατόμων και ίσως εκεί να υπάρχει δυσκολία ή ακόμα και απόρριψη.
29 Απριλίου: Νέα Σελήνη και Έκλειψη μαζί. Σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια έντονες υλικές ανάγκες, ανασφάλειες αλλά και απαιτήσεις που μπορεί να έχετε από σύντροφο ή από συνεργασίες. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα είναι τελικά μια κίνηση που θα βγει σε καλό.
7 Μαΐου: Δοκιμασία για την ατομικότητά σας την οποία πρέπει να προβάλετε κάτω από όρους που ίσως να αμφισβητούν την αξία σας και αυτό να σας ενοχλεί πάρα πολύ. Πιθανόν να σας βγει ένας μεγάλος ανταγωνισμός. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μη μπλοκάρετε οτιδήποτε κάνετε από φόβο ότι δεν θα αξίζει.
14 Μαΐου: Πανσέληνος με εμπόδια, κυρίως σε υλικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να υλοποιήσετε αυτά που σας έχουν ζητηθεί. Το να βάζετε φρένο λόγω μειονεξίας και προσωπικής ανασφάλειας δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βουτήξτε στα βαθιά και θα ανταμειφθείτε.
4 έως 10 Αυγούστου. Ημέρες που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό. Μην γυρνάτε στο παρελθόν και κλωθογυρίζετε διάφορα δύσκολα πράγματα, τα οποία σας έχουν πονέσει. Σσας πιέζουν οι τρέχουσες καταστάσεις και πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο που έχει προβλήματα ή επιβαρύνσεις. Τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, ένα θέμα κληρονομικό ή οικονομικό μπορεί να σας κάνει να ψυχρανθείτε μ' ένα δικό σας πρόσωπο.
10 έως και 30 Αυγούστου: Θα νιώσετε έντονη πίεση σε προσωπικό επίπεδο γιατί θα χρειαστεί να κάνετε υπέρβαση του εαυτού σας και ίσως να κουραστείτε, επειδή μπορεί να έχετε αναλάβει ένα έργο δύσκολο το οποίο απαιτεί πειθαρχία, σκληρή δουλειά και σοβαρότητα. Πιθανόν να αφορά μεγαλύτερο πρόσωπο ή προσωπική σχέση.
23 Οκτωβρίου: Έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη. Αποφάσεις με νέες προοπτικές μέσα στις οποίες θα έχετε περισσότερο διευρυμένο το συναισθηματικό ενδιαφέρον για τους άλλους αλλά και για τη εμφάνισή σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όμως πιθανόν να αδρανήσετε σε όλα αυτά.
6 Νοεμβρίου: Πανσέληνος. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι ελλείψεις που υπάρχουν από την πλευρά του συντρόφου και των στενών συνεργατών. Πιθανόν να νιώσετε ότι σας έχουν κοροϊδέψει ή δεν σας έχουν στηρίξει στα δύσκολα.
14 Νοεμβρίου: Υπερβολές εφ όλης της ύλης, γιατί έχετε ανάγκη να βρεθείτε μπροστά και να πάρετε τα εύσημα, κυρίως Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Μέσα από αυτό οι γύρω σας αλλά και εσείς θα υποστείτε μεγάλη πίεση.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το Σκορπιό

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

22 Φεβρουαρίου: Προσοχή στις μεγάλες φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις και γενικά σε οτιδήποτε έχεi να κάνει με θρησκεία ή με ιδεολογία που χρησιμοποιεί τον προσηλυτισμό, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
28 Μαΐου: Χρειάζεται να έχετε πάντα μια απόδειξη για ό,τι χαρτί παίρνετε να υπογράψετε ή αν χειρίζεστε χρήματα. Επίσης ότι αγοράζετε να έχει εγγύηση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να φυλάτε πορτοφόλια και γενικά τα πράγματά σας, για να μην χάσετε τίποτε.
2 Σεπτεμβρίου: Θέλετε να κάνετε ένα άλμα το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε κάτι έξω από τα δικά σας δεδομένα. Υπάρχει όμως ένα μπέρδεμα με λόγια και με λάθος πληροφόρηση και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις που τελικά θα σας βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Για αυτό, όσο μπορείτε, να είστε ρεαλιστές και προσεκτικοί, γιατί το άλμα που θέλετε να κάνετε πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την πατήσετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, στηριχτείτε μόνο στο καθαρό ένστικτό σας.
6 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και προπάντων ξεκάθαροι στο τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα μιλήσετε με τον καθένα. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, κάτι πολύ καλό μπορεί να βγει από εκεί.
14 Δεκεμβρίου: Καλό είναι να είστε αρκετά προσγειωμένοι σε οτιδήποτε κάνετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να γίνουν λάθη και να βγείτε έξω από την τρέχουσα πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δημιουργήσετε.
23 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2014: Μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας και θα αρχίσει σταδιακά την πίεση. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ήδη θα ξεκινήσετε να νιώθετε περιορισμούς να σας επιβάλλονται.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Τοξότη

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε τα δικά σας, αλλά συγχρόνως θα υπάρχουν πιέσεις έξωθεν να γίνετε περισσότερο συμβιβαστικοί και αρμονικοί, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.
8 Ιανουαρίου: Ξαφνικές εκρήξεις και διάθεση για μεγαλύτερη αυτονομία. Επίσης η ειλικρίνεια του λόγου σας που πιθανόν να φαίνεται και σαν αγένεια ίσως σας οδηγήσει στη διάρρηξη σχέσεων και επαφών, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
24 Μαρτίου: Εξελίξεις μόνο μέσα από στρίμωγμα και εκπλήρωση των υποχρεώσεων. Η προστασία όμως που θα έχετε από το στενό σας περιβάλλον, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα καλύψει τις πιθανές απώλειες ή ακόμα και ανατροπές.
12 Ιουλίου: Πανσέληνος που οριοθετεί κάποια πράγματα τα οποία θα σας βάλουν φρένο στις συναισθηματικές εξάρσεις. Συγχρόνως, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο με τους γύρω σας.
8 Οκτωβρίου: θα καθορισθούν κάποιες κινήσεις σας για το μέλλον και πιθανόν θα χρειαστεί να κρατήσετε χρυσές ισορροπίες, πράγμα που θα σας πιέσει πάρα πολύ. Ίσως να υπάρχουν κάποιες απώλειες τις οποίες όμως δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε προς το παρόν.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Αιγόκερω

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

30 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Θα σας φέρει μπροστά σε μια κατάσταση η οποία θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη γιατί θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε τους προσωπικούς σας στόχους, . (Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου).
14 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος. Μπορεί να πάρετε πολύ προσωπικά και να πληγωθείτε βαθιά από τις κινήσεις κάποιων ατόμων που τους θεωρείτε φίλους σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να νιώσετε μοναξιά. Η φωνή της καρδιάς σας είναι σημαντικός παράγοντας στο να κρίνετε σωστά.
22 Μαϊου: Θα έχετε μεγάλη ανάγκη να κινηθείτε για να λύσετε όλα σας τα υλικά θέματα και θα σας απασχολήσει κυρίως το θέμα ενός σπιτιού. Πιθανόν να σας βγουν ιδιαίτερα ταλέντα στην επιφάνεια ή να θέλετε να κάνετε κάτι πρακτικό που θα σας αναβαθμίσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, φροντίστε να μην κολλήσετε σε δόγματα και σε απόλυτες απόψεις.
10 Αυγούστου: Θα επιβαρυνθείτε ελαφρώς με τις συντροφικές υποθέσεις ή με ένα Λιοντάρι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να νιώθετε ότι απορρίπτεστε και να σας βγει ο φόβος της μοναξιάς στην επιφάνεια.
31 Οκτωβρίου: Πιθανόν να κάνετε υπερβολές σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα και να μην έχετε σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε τα έξοδα ιδιαίτερα για προσωπικές ανάγκες.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τον Υδροχόο

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

pisces

ΙΧΘΥΕΣ

22 Φεβρουαρίου: Πιθανές υπερβολές και πίστη σε μυθεύματα θα σας δημιουργήσει αδυναμία αποφάσεων ή έλλειψη συγκέντρωσης, κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.
1 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας όπου οι γεννημένοι τέλη πρώτου δεκαημέρου θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν την χροιά σημαντικών οραμάτων. Τώρα αν τις υλοποιήσετε ή χαθείτε μέσα μόνο στο όραμα, έχει να κάνει και με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα.
16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονας σας. Ο ρεαλισμός με τον οποίο αναγκάζεστε να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις θα είναι το κίνητρο για να βάλετε τα όρια σας, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
19 Ιουνίου: Σοβαρές διαφοροποιήσεις από μια κατεύθυνση προς μια άλλη, θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε. Θα έχετε όμως αντιφατικά συναισθήματα, οπότε δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από λύπη ή έντονη ευαισθησία, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
9 Σεπτεμβρίου: Η συνειδητή πλευρά του εαυτού σας θα οδηγήσει υποχρεωτικά, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, σε λογικά συμπεράσματα παρά σε αυτά που υπάρχουν είτε ως συναισθήματα δικά σας, είτε ως επιρροή από τρίτους.
29 Νοεμβρίου: Μεγάλη ευαισθησία και πιθανόν να μη μπορείτε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα επιδείξετε αδυναμία σε αποφάσεις, παρόλο που βαθιά μέσα σας ξέρετε την αλήθεια.

Διαβάστε τις γραπτές ετήσιες προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τους Ιχθύες

Δείτε το βίντεο με τις ετήσιες προβλέψεις σας εδώ

*******************************

Διαβάστε επίσης:

2014: Όλες οι ετήσιες προβλέψεις που δημοσιεύτηκαν στο astrology.gr

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved