Κώστας Λεφάκης: Σκορπιός 2014

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια - είναι γραμμένες αποκλειστικά για τους αναγνώστες του astrology.gr!

Κώστας Λεφάκης: Σκορπιός 2014

Αναθεωρήσεις και αναδιοργανώσεις

Το 2014 είναι η περίοδος που θα αλλάξει η ζωή σας οριστικά. Οι ψυχολογικές ανακατατάξεις θα σας διατηρήσουν σε υπερένταση, ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα σας δοκιμάσει με αρκετές δυσκολίες, ο Δίας στον Καρκίνο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να προβληθείτε στο περιβάλλον σας, να εκφραστείτε σωστά, να δικαιωθείτε αρκετές φορές και να βρείτε τις γνωριμίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας.

Ωστόσο το 2014 θα σας πείσει ότι υπάρχει και η καλή πλευρά σε αυτή την αναδιοργάνωση που σας υπέβαλε και ότι μερικά δυσάρεστα είναι απαραίτητα να γίνουν για να σας πείσουν να δείτε την ζωή με άλλα μάτια και να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν τα τελευταία χρόνια και θεωρούσατε υποχρέωση σας να κάνετε υπομονή.

Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο, θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κινηθείτε πιο άνετα, να προβληθείτε στο περιβάλλον σας και να βρείτε τους συμμάχους ή τους αρωγούς εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους σκοπούς σας.

Στα αισθηματικά σας η κατάσταση θα παραμείνει μεταβατική αλλά και για αρκετούς ανανεωτική. Θα συνειδητοποιήσετε την δύναμη και τις αδυναμίες σας και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό. Είτε γάμο, είτε διαζύγιο σχεδιάζετε τούτη τη χρονιά, είναι βέβαιο πως κάνετε σωστά. Οι σημαντικότερες όμως αλλαγές για εσάς θα είναι εκείνες του ψυχικού σας προσανατολισμού.

Στα οικονομικά σας η κατάσταση θα είναι ρευστή αλλά τις περισσότερες φορές θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα σας. Το δεύτερο εξάμηνο με την παρουσία του Δία στο Λέοντα, έρχονται καλά νέα για τον επαγγελματικό σας τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες οργανώστε σωστά τις δραστηριότητες σας. Το σημαντικό επίτευγμα αυτής της χρονιάς είναι να συμφιλιωθείτε και με τον εαυτό σας.

Καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε την έκθεση σε κινδύνους, και να καταπολεμήσετε τους φόβους και τις ανοχές που συντηρούν τα ψυχοσωματικά σας προβλήματα. Γίνετε πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί, αποφύγετε ρήξεις με ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη ή δεν απειλούν τα συμφέροντα σας, αναζητήστε κάποιους καλούς φίλους που έχετε λησμονήσει και κάντε μερικές συνθηκολογήσεις στην αισθηματική σας ζωή προκειμένου να διατηρηθούν οι βασικές της ισορροπίες.

Δείτε επίσης σε βίντεο τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το Σκορπιό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved