Μπέλλα Κυδωνάκη: Αιγόκερως 2014

Με το που θα μπει ο χρόνος, θα έχετε τον πλανήτη Αφροδίτη μέχρι και το Μάρτιο να σας στηρίζει και να σας χαρίζει ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αιγόκερως 2014

Είστε από τα ζώδια που έχετε υποστεί τις μεγάλες αλλαγές και την επόμενη χρονιά συνεχίζετε στον ίδιο ρυθμό. Το θέμα του γάμου "παίζει" για αρκετούς από εσάς. Όσο όμως ο Πλούτωνας θα είναι στο ζώδιο σας και θα περνάει από πάνω σας, τόσο εσείς θα νιώθετε μεγάλη πίεση και τάση για αυτοδυναμία. Αναγκαστικά, λοιπόν, θα φύγουν από πάνω σας ακόμα και οι τελευταίες ψεύτικες φιλοδοξίες, που αφορούν τη συμμετοχή σας στο κοινωνικό σύστημα που αρχίζει να ασφυκτιά από την πίεση για αλλαγή. Στόχος είναι η αποφασιστικότητα και η ισχύς με οποιοδήποτε τίμημα. Θα διαπιστώσετε ότι, μέρα με τη μέρα, τα κάστρα χάνονται και διαλύονται και μετά ξεφυτρώνει κάτι πιο μικρό αλλά υγιές, το οποίο δεν έχει να κάνει με ισχυρές φιλοδοξίες που προέρχονται από κάποιο προσωπικό ψυχαναγκασμό.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο σχεδόν έχετε περάσει τη μπόρα και τώρα θα μπορέσετε να πάρετε τα πάνω σας, λόγω της επιπλέον απλότητας και λιτότητας των σχεδίων σας τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε τις περισσότερες ανατροπές στους τομείς της οικογένειας, της εργασίας και των προσωπικών σχέσεων.
Η διορατικότητά σας για το μέλλον θα αυξηθεί, γι' αυτό μπορεί να κάνετε ξαφνικά κάποια άλματα, με τα οποία θα ξεφορτωθείτε μια και καλή από πάνω σας άρρωστα κομμάτια. Μια αιφνίδια αλλαγή σπιτιού ίσως σας φοβίσει στην αρχή, γιατί δεν σας αρέσει να χαλάτε κάτι για το οποίο έχετε δουλέψει πολύ. Βλέπετε όμως ότι είναι αναγκαίο να δεχτείτε τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας, αφού χωρίς αυτές δεν θα υπάρξει μελλοντική πρόοδος.

Είστε άτομα του νόμου και της κατά γράμμα εφαρμογής, αλλά φέτος ίσως ν' αλλάξετε και να μην είστε τόσο απόλυτοι. Αυτή η τάξη που σας χαρακτηρίζει και πιέζετε τους πάντες να γίνουν τα πράγματα κατά το δικό σας δοκούν σίγουρα θα ατονήσει κάπως, και θα υπάρξει μεγαλύτερη παρόρμηση σε συνδυασμό με εκκεντρικότητα. Θα δώσετε δηλαδή μια άλλη διάσταση στα πράγματα. Η συνεχής πίεση που θα δέχεστε μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να ρισκάρετε και να γίνετε ιδιαίτερα μαχητικοί, θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις. Γενικά, μέχρι και το τέλος Απριλίου, θα πηγαίνετε με τα γκάζια πολύ "τσιτωμένα". Από την άλλη, η συμμετοχή του Δία στη ζωή σας δίνει κάποιες καλές επιλογές για γάμο και για συνεργασία – αν δεν φέρετε τα πάνω κάτω από τη βιασύνη σας.

Με το που θα μπει ο χρόνος, θα έχετε τον πλανήτη Αφροδίτη μέχρι και το Μάρτιο να σας στηρίζει και να σας χαρίζει ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω. Ίσως δεχτείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, χωρίς όμως να έχετε συνέχεια το μυαλό σας κολλημένο σε αυτό το σημείο. Οι δημόσιες σχέσεις, που θα γίνουν για χάρη νέων γνωριμιών, θα κινούνται πάντα παράλληλα με την επιθυμία για αναρρίχηση στην κοινωνική αρένα. Παράλληλα, όμως θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που δεν ήταν αληθινά.

Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά θα χαλαρώσετε περισσότερο, αλλά σε επίπεδο συνεργασιών θα εξακολουθήσετε να κάνετε υπερβολές. Ένα Λιοντάρι πιθανόν να παίξει ρόλο στην ζωή σας.

Συχνά υποφέρετε από ενοχές και μίσος για τον εαυτό σας. Αν επιδοκιμάσετε και αποδεχτείτε με αγάπη τις πράξεις που σας κάνουν και νιώθετε άβολα, θα έχετε βρει το κλειδί για ένα νέο σημείο εκκίνησης στη ζωή σας.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

1 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κάνετε τα δικά σας, αλλά συγχρόνως θα υπάρχουν πιέσεις έξωθεν να γίνετε περισσότερο συμβιβαστικοί και αρμονικοί, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου.
8 Ιανουαρίου: Ξαφνικές εκρήξεις και διάθεση για μεγαλύτερη αυτονομία. Επίσης η ειλικρίνεια του λόγου σας που πιθανόν να φαίνεται και σαν αγένεια ίσως σας οδηγήσει στη διάρρηξη σχέσεων και επαφών, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
24 Μαρτίου: Εξελίξεις μόνο μέσα από στρίμωγμα και εκπλήρωση των υποχρεώσεων. Η προστασία όμως που θα έχετε από το στενό σας περιβάλλον, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα καλύψει τις πιθανές απώλειες ή ακόμα και ανατροπές.
12 Ιουλίου: Πανσέληνος που οριοθετεί κάποια πράγματα τα οποία θα σας βάλουν φρένο στις συναισθηματικές εξάρσεις. Συγχρόνως, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο με τους γύρω σας.
8 Οκτωβρίου: θα καθορισθούν κάποιες κινήσεις σας για το μέλλον και πιθανόν θα χρειαστεί να κρατήσετε χρυσές ισορροπίες, πράγμα που θα σας πιέσει πάρα πολύ. Ίσως να υπάρχουν κάποιες απώλειες τις οποίες όμως δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε προς το παρόν.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved