Μπέλλα Κυδωνάκη: Παρθένος 2014

Όσο διευρύνετε τους ορίζοντές σας και βγαίνετε από τα στενά σας κουτάκια, τόσο θα νιώθετε καλύτερα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε κάνετε.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Παρθένος 2014

Παρόλο που γκρινιάζετε, το 2013 αρκετές φορές έχει γίνει κάτι καλό ή κάποια ανατροπή προς το καλό, αν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, στο τέλος θα γίνει. Οι γεννημένοι το πρώτο και το μισό του δευτέρου δεκαημέρου έχετε βιώσει αρκετές ξαφνικές ανατροπές που θα συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν βλέπετε την αλήθεια να ξεπηδάει, είτε από τη δική σας παρόρμηση είτε από κάποιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις που δεν τις είχατε φανταστεί καν. Αλλά να θυμάστε πως ό,τι βγαίνει στην επιφάνεια και ξεκαθαρίζει το τοπίο είναι για σας μια λύση που έρχεται άνωθεν. Μπορεί να σας ζορίζει, αλλά θα δείτε ότι όλα λειτουργούν για το καλό σας.

Μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2014, θα συνεχίσει μια καλή ροή που σίγουρα θα σας καλύψει σε αρκετά θέματα. Οι μοναχικοί Παρθένοι θα βρεθείτε μπροστά σε μια νέα κατάσταση η οποία μπορεί να σας σπρώξει να κάνετε οικογένεια. Είναι σημαντικό να βιώνετε τα συναισθήματά σας που είναι έντονα, αλλά πολλές φορές τα κρύβετε. Μέχρι και το καλοκαίρι του 2014 θα κάνετε πάρα πολλές κινήσεις ώστε να αλλάξετε τα οικονομικά σας και, σίγουρα, θα μάθετε τι σημαίνει εξελίσσομαι μέσω συνεργατών ή πολιτισμένων συζητήσεων και γενικά προσωπικών ισορροπιών. Ένας Κριός θα φέρει την αλλαγή στη ζωή σας και ίσως στην αρχή να σας δημιουργήσει ένταση, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζετε την αλήθεια. Πέραν αυτού, θα σας βγάλει από αδιέξοδα και πιθανόν από μια σημαντική φοβία που σας καθηλώνει. Θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι μεν δύσκολο να ξεδιπλώνονται και να αποκαλύπτονται οι καταστάσεις, αλλά πολύ ρεαλιστικό.

Από τον Ιούλιο του 2014, θα έχετε μεγαλύτερη σύνδεση μ' ένα κομμάτι του εαυτού σας που ίσως δεν το αναγνωρίζετε εύκολα. Μπορεί να λειτουργήσει ο από μηχανής Θεός και να σας βοηθήσει να λύσετε κάποια αδιέξοδα χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Όσο διευρύνετε τους ορίζοντές σας και βγαίνετε από τα στενά σας κουτάκια, τόσο θα νιώθετε καλύτερα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε οτιδήποτε κάνετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα αρχίσετε να ξυπνάτε από κάποιες προσωπικές ψευδαισθήσεις.

Νιώθετε πάντα την ανάγκη να έχετε γενικά καλή υγεία, διαφορετικά σας δημιουργούνται φοβίες και ανασφάλειες με αυτό το θέμα. Χρειάζεστε, λοιπόν, να υιοθετήσετε το μότο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί». Να μην ασχολείστε μόνο με το σώμα σας για να είστε υγιής, αλλά και με το νου και τις σκέψεις σας που μερικές φορές είναι πολύ βλαβερές και δεν σας οδηγούν πουθενά.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

22 Φεβρουαρίου: Μπορεί να μη γίνει κάτι πολύ εντυπωσιακό αλλά για του γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο ίσως υπάρχει μια τοξική σχέση ή ατμόσφαιρα η οποία σας δημιουργεί μεν μαγεία αλλά όχι και αλήθεια
16 Μαρτίου: Πανσέληνος στον άξονα σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε ελπίδες ότι το συναίσθημά σας θα είναι πολύ έντονο και δημιουργικό και μέσα από αυτό θα λυθούν αρκετές διαφορές που έχετε με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το άμεσο παρελθόν σας.
28 Μαΐου: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χάσετε κατά κάποιο τρόπο την αίσθηση της πραγματικότητας και θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να μην γίνουν λάθη και ιδιαίτερα να μην χαθείτε σε μια χαοτική κατάσταση που δεν θα σας βγάλει πουθενά.
25 Αυγούστου: Πιθανή ταλαιπωρία από αργοπορίες και ολιγωρίες που οφείλονται σε άτομα γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσπαθήστε να μην χάνετε την ατομική σας πραγματικότητα.
2 Σεπτεμβρίου: Θα προσπαθήσετε να βγείτε έξω από τα δικά σας δεδομένα αλλά συγχρόνως χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί το άλμα που θέλετε να κάνετε πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την... πατήσετε. Για αυτό στηριχτείτε μόνο στο καθαρό ένστικτό σας.
Από τις 24/12 και μετά θα υποστείτε μια αμυδρή πίεση που θα φανεί από τις αντιδράσεις σας ή από την πιθανή τάση για απομόνωση μέσα στο σπίτι σας ή με τα βιβλία σας, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved