Μπέλλα Κυδωνάκη: Λέων 2014

Θα απομονωθείτε από αδιάφορες παρέες και πρόσωπα που κατά τη γνώμη σας είναι ρηχά

Μπέλλα Κυδωνάκη: Λέων 2014

Η χρονιά που πέρασε ωρίμασε και μεγάλωσε αρκετούς από εσάς με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αναλάβατε ευθύνες πιο δύσκολες και κυρίως με ηλικιωμένα πρόσωπα. Επίσης, αναλάβατε τη φροντίδα του εαυτού σας μετά από πίεση και πιθανόν απογοήτευση από τους γύρω σας.

Με την είσοδο του νέου χρόνου, χρειάζεται να είστε περισσότερο αισιόδοξοι και λιγότερο απόλυτοι με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Τώρα δοκιμάζεστε εφ' όλης της ύλης, γι αυτό πιθανόν οι προσπάθειες σας θα είναι πολύ πιο οργανωμένες αλλά με λιγότερη αισιοδοξία. Αυτό, βέβαια, ισχύει περισσότερο για τα άτομα που έχετε γεννηθεί από το τρίτο δεκαήμερο και μετά. Θα θέσετε τα όρια σας με έναν πιο επιτακτικό τρόπο και πιθανόν να απομονωθείτε από αδιάφορες παρέες και πρόσωπα που κατά τη γνώμη σας είναι ρηχά.

Από το καλοκαίρι όμως και μετά, που θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας, θα δείτε αλλαγές γιατί αρχίζει να διαφαίνεται φως στον ορίζοντα. Μέχρι τότε όμως, χρειάζεται να προσαρμόσετε κάποιες συνθήκες στα μέτρα σας. Το καλό είναι ότι μέχρι και τον Ιούλιο θα έχετε μια έντονη βοήθεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να καταλάβετε τι σημαίνει «ακούω και χρησιμοποιώ την γνώμη του άλλου».

Η επικοινωνία, τα ταξίδια και η διάθεση για γνώση θα σας βγάλει από τις έντονες δυσκολίες, ενώ θα έχετε κάπου να στηριχθείτε και όχι μόνο... Βρίσκοντας λύσεις μέσα από ευέλικτα σχήματα, από νεωτερισμούς και μοντέρνα συστήματα, πιθανόν να έχετε άμεσα αποτελέσματα σ' ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί.

Το ότι υπάρχει ανάγκη για ποιότητα στις προσωπικές σας σχέσεις θα το διαπιστώσετε όταν μερικούς από εσάς, που είστε μόνοι, σας συγκινήσουν μεγαλύτερα πρόσωπα με τα οποία θα νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Μέσα στη δουλειά σας, μέχρι και το Μάρτιο, μπορεί να κάνετε μια πολύ σοβαρή γνωριμία.

Από τον Ιούλιο και μετά, θα παίξετε πλέον με την καλή σας τύχη. Θα γίνουν θετικές αλλαγές οι οποίες θα είναι ο προάγγελος πολλών προσωπικών εμπειριών. Εσείς, όταν υπάρχουν οι συνθήκες που σας κάνουν αποδεκτούς από τους γύρω σας, τότε κάνετε θαύματα. Το σημαντικό όμως είναι να δώσετε άπλετο εσωτερικό χώρο στον εαυτό σας και να χρησιμοποιήσετε τη λέξη συγχώρεση (συν+χώρος ), δηλαδή να μεγαλώσετε το μέσα σας με στόχο την πληρότητα και την ευτυχία. Σίγουρα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας και θα πείτε τέλος στη μιζέρια και τη μικροψυχία που πιθανόν να έχει πιάσει πολλούς.

Βέβαια, δεν περάσατε και λίγα –κυρίως έγινε μια σημαντική αλλαγή σε φίλους και άτομα που μέχρι σήμερα τα θεωρούσατε πολύ δικά σας– αλλά τουλάχιστον θα έχετε δίπλα σας φίλους, σχέσεις και συνεργάτες οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και τώρα μπορείτε να βαδίζετε σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Οι σχέσεις γενικά με Ταύρο, Σκορπιό και Υδροχόο δοκιμάζονται στον χρόνο και όσες αξίζουν θα προχωρήσουν στο μέλλον. Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα αρχίσετε να μιλάτε πιο εύκολα για γάμο ή συμβίωση και με μεγαλύτερη αισιοδοξία για συνεργασίες και επαφές με άλλα άτομα.

Απελευθερωθείτε από το παρελθόν σας βγαίνοντας έξω από το τυραννικό εγώ σας. Η ζωή και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο απλές και μην ζητάτε όλα να γυρνάνε γύρω από εσάς. Γιατί η ζωή στα αλήθεια είναι πολύ πιο εύκολη. Και ότι δίνεις, αυτό παίρνεις.

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες το 2014

30 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη. Αφορά μια νέα αρχή που δεν θα είναι της δικής σας δικαιοδοσίας αλλά κυρίως με το πρόσωπο που είστε μαζί ή με έναν στενό συνεργάτη. Τους όρους δεν θα τους βάλετε εσείς και θα είναι μόνο για την ατομικότητά σας. Θα μπουν από το σύνολο της ομάδας ή από ένα πρόσωπο που σας αφορά άμεσα. (Οι γεννημένοι πρώτο δεκαήμερο)
14 Φεβρουαρίου: Πανσέληνος. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την πιθανότητα να δείτε και μια άλλη οπτική γωνία που θα αφορά το σύνολο και όχι μόνο την ατομικότητά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να δείξετε μια μεγαλύτερη πειθαρχία σε πρόσωπα που είναι πιο ψηλά από εσάς στην ιεραρχία.
10 Αυγούστου: Υποδέχεστε την Πανσέληνο και μετά έως και τις 30 Αυγούστου θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες περίεργες υποχωρήσεις φερόμενοι φιλικά ή ακόμα και ανοικτά και ίσως να σας ενοχλήσει αφάνταστα το ότι θα πρέπει να αποχωριστείτε συνήθειες ή σχέσεις που τις θεωρείτε δεδομένες στη ζωή σας. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αντί να περνάτε ζόρι καλύτερα να μειώσετε τον εγωισμό σας. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο πιθανόν να σας δημιουργήσει κάποια θέματα. Το οικονομικό και η επίλυσή του θα είναι ένα φλέγον ζήτημα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.
Να ξέρετε πως ό,τι κι αν γίνεται, που εσείς μπορεί να μην είστε σύμφωνοι, είναι μόνο για την εξέλιξη σας. Για αυτό μην τρομάζετε ούτε από τις ευθύνες αλλά ούτε και από την πιθανή στενότητα που μπορεί να έχετε αυτή την εποχή.
Από το καλοκαίρι και μετά, θα δείτε ότι θα ξεκινήσουν οι μεγάλες αλλαγές, λόγω του Δία που θα μπει στο ζώδιο σας.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved