Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Παρθένος

Το 2013 είναι η χρονιά της οικογένειας και των παιδιών, οπότε θα είσαστε πιο δημιουργικοί αλλά και συναισθηματικοί.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Παρθένος

Eπειδή και εσείς είχατε παιδευτεί με τις εκλείψεις και τα διάφορα που συνέβαιναν και στα επαγγελματικά σας, αλλά και μέσα σας, φέτος θα είναι μια από τις πιο ανώδυνες χρονιές για σας και επιτέλους θα μπορέσετε να απολαύσετε πολλά πράγματα γιατί γενικά θα είσαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα αφεθείτε παραπάνω από ότι χρειάζεται και, παρόλο που έχετε καλυτέρευση στην φετινή σας πορεία, μπορεί να χάσετε το στοίχημα αν αφήσετε και βγει από μέσα σας το χαοτικό στοιχείο που κρύβετε τεχνηέντως. Για αυτό προτιμήστε να είσαστε όσο μπορείτε πιο συνειδητοί στην επιλογή τουλάχιστον συντρόφου. Επειδή φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της οικογένειας και των παιδιών, σίγουρα θα είσαστε πιο δημιουργικοί αλλά και συναισθηματικοί. Θέλοντας να προστατεύεστε και να βγάλετε συναισθήματα, θα είσαστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Το πρώτο εξάμηνο θα σας φέρει περισσότερα ανοίγματα επαγγελματικά που θα προέλθουν είτε από μεγαλύτερη επικοινωνιακή επιδεξιότητα και άνεση σε διδασκαλία και στη γνώση, είτε από συνεργασίες με άτομα που είναι αρκετά επικοινωνιακά και ανοικτά. Επειδή θα έχετε μια τάση να πρωτοπορήσετε σε κάποια θέματα, αλλά ίσως από την αρχή να μην μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα αυτό, θα σας φέρει ακόμα και εκρηκτική συμπεριφορά. Σε μερικούς από εσάς θα σας έλκουν ασυνήθιστοι άνθρωποι που ίσως να μην μπορείτε καν να κάνετε σχέση μαζί τους. Πάντως μπορεί να κερδίσετε χρήματα από έναν πρωτότυπο τρόπο ή με ένα συνεργάτη που έχει εφευρετικές ιδέες.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 26.2 έως και 22.3 μπορεί να πάρετε απόφαση να συζήσετε και δεν θα λειτουργήσει η τετράγωνη λογική σας, αλλά θα βγουν από τα μύχια του ασυνειδήτου σας τα πολλά συναισθήματά σας τα οποία αρκετές φορές τα παγώνετε με την λογική σας.

Από 15.4 έως και 9.5 θα είσαστε πιο σταθεροί και σίγουροι για τα αισθήματά σας και θα σας τραβήξουν άτομα που έχουν κάτι το καλλιτεχνικό ή δημιουργικό στην αύρα τους.

Από 23.7 έως και 16.8 θα είναι μια από τις πολύ καλές περιόδους για σας, αφού θα βρείτε το μήνυμα της καρδιάς σας και ίσως ένα σύντροφο να σας ταιριάζει και να σας ακολουθεί. Η γοητεία, και η διάθεση για να φανείτε πολύ προστατευτικοί με όλους τους κατατρεγμένους και λυπημένους σίγουρα θα ελκύσετε έναν ευαίσθητο άτομο. Παρόλο που σας είναι δύσκολο να δώσετε τον εαυτόν σας συναισθηματικά γιατί δεν εμπιστεύεστε, φέτος θα αλλάξουν τα πράγματα.

Από 5.11. μέχρι και 5.3.2014 θα έχετε τις περισσότερες ευκαιρίες που μπορεί να βρεθούν για εσάς. Θα γίνετε άκρως ερωτικοί και δοτικοί και την καρδιά σας μπορεί να την κερδίσει ένας Αιγόκερως.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 20.3 έως 14.4 μπορεί να χρειαστείτε να είσαστε πιο προνοητικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί: μπορεί να κάνετε διάφορες τρέλες και να μην αναγνωρίζετε τον εαυτόν σας. Η διάθεση για αυτονομία μπορεί να παρεξηγηθεί και ίσως να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που να πιστεύετε ότι είναι έρωτας και να είναι μόνο πολύ προσωρινό πάθος και εσείς να επενδύσετε και να διαψευστείτε.

Από 10.5 έως και 31.5 θα υπάρχει μια δόση ελαφρότητας από την πλευρά σας και ίσως εξαπατηθείτε από την μπερδεμένη συμπεριφορά ενός ατόμου.

Από 8.10 έως και 16.10 μπορεί να μην φαίνεται εμφανώς και ίσως να εξαπατηθείτε με το γάντι. Είναι το πιο δύσκολο να το ξεχωρίσετε και χρειάζεστε να είστε μεν αισιόδοξοι αλλά όχι ευφάνταστοι.


*******************************
Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Φίλοι και νέα ενδιαφέροντα σας ανοίγουν τους ορίζοντες

Η νέα χρονιά θα σας φέρει κατά ένα τρόπο επέκταση, γιατί θα κάνετε πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα κυρίως σε θέματα καριέρας αλλά και... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved