Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Καρκίνος

Το 2013 πολλοί από εσάς θα γίνεται άκρως ερωτικοί και δοτικοί...

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Καρκίνος

Γενικά οι Καρκίνοι φέτος θεωρείστε οι μεγάλοι ευνοούμενοι της χρονιάς, κυρίως από το δεύτερο δεκαήμερο που θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας. Βέβαια οι Καρκίνοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε πίεση, γιατί μεγαλώνετε αναγκαστικά και κυρίως αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση στα ερωτικά σας θέματα και γίνεστε ίσως πιο επιλεκτικοί και συντροφικοί. Όμως έχετε μεγάλη τύχη, γιατί μαζί με τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα έχετε και την λογική αλλά και την υποδομή για να οργανωθείτε περισσότερο, ώστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη σας τύχη. Πολλοί από εσάς θα γίνεται άκρως ερωτικοί και δοτικοί. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου θα είσαστε αρκετά ανατρεπτικοί σε θέματα καριέρας. Από τον Ιούνιο και μετά θα το πάτε πιο μαλακά και θα είσαστε πιο ιδιοφυείς στον χειρισμό κάποιων extreme και ιδιαίτερων καταστάσεων. Πάντως επειδή νιώθετε ότι αλλάζετε και κάτι συμβαίνει στις σχέσεις σας με τους άλλους, θα έχετε κάποιες ανατροπές σε περίπτωση που τα στοιχεία κατά την γνώμη σας δεν θα είναι καλά. Επειδή θα έχετε ανάγκη τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και των πράξεων σας, μπορεί να αναζητήσετε να το κάνετε και στους άλλους και αυτό ίσως να σας φέρει ανατροπές και δυσκολίες κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 26.2 έως και 22.3 οι ευαισθησίες σας θα βρούνε ανταπόκριση σε ένα πολύ συναισθηματικό πρόσωπο. Θα ανοίξετε την καρδιά σας και θα αγαπάτε με πολύ φροντίδα και συμπόνια. Πιθανή γνωριμία με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή είναι καλλιτέχνης.

Από 15.4 έως 9.5 Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα κάνετε μια νέα γνωριμία ή θα σταθεροποιήσετε περισσότερο την ήδη υπάρχουσα.

Από 3.6 έως 27.6 θα υπάρχουν και μικρές εκπλήξεις ή ανατροπές για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα γνωρίσετε ίσως ένα πρόσωπο πολύ γοητευτικό αλλά πολύ ιδιαίτερο και «φευγάτο».

Από 1.8 έως 16.8 μια πολύ καλή περίοδος για να βιώσετε ηρεμία και ξεκούραση μαζί με απτά αποτελέσματα σε πρακτικό επίπεδο της σχέσης. Διάθεση ακόμα και για οικογένεια η συμβίωση.

Από 17. 11 έως και 5.3.2014 θα είναι μια μεγάλη περίοδος που πολλοί από εσάς θα πάρετε απόφαση, είτε από κοινωνική ανάγκη είτε από πολύ οργανωμένη σκέψη, να παντρευτείτε για να ολοκληρωθείτε. Να είστε όμως σίγουροι για τα συναισθήματά σας, παρά για τα πρέπει της οικογένειας και των κανόνων της κοινωνίας.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 22.3 έως και 14.4. οι γεννημένοι κυρίως το πρώτο δεκαήμερο και λίγο από το δεύτερο χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι γιατί μπορεί να κάνετε τέτοιες τρέλες που μετά να μην αναγνωρίζετε τον εαυτόν σας. Ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και δεν δείτε κανέναν κίνδυνο μπροστά σας. Ο κινήσεις σας και οι παρορμήσεις σας θα χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα μελετημένες και όχι αψυχολόγητες, γιατί μπορεί να την πατήσετε από υπερβολική βιασύνη και συναισθήματα ακραία. Μερικοί θα έχετε την διάθεση να τα γκρεμίσετε όλα και να ξαναρχίσετε από την αρχή.

Aπό 17.7 έως και 3.8 προσέξτε τα λόγια σας, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς και άσχημες εντυπώσεις. Γενικά ο Δίας από το καλοκαίρι και μετά θα αρχίσει να σας προστατεύει, αλλά μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους. Η απόφαση για γάμο και κυρίως η δημιουργία της οικογένειας θα είναι πιο εύκολη απόφαση από παλιά.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Αισιοδοξία και νέα βήματα σας αλλάζουν την προοπτική

Νιώθετε ότι έχετε προστασία και η επαφή με άτομα που υποφέρουν ή έχουν προβλήματα σας αυξάνει τον ανθρωπισμό σας και την τάση για... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved