Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε τον Δία που θα παραμείνει μέχρι το πρώτο εξάμηνο στο ζώδιο σας!

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Δίδυμοι

Τα τελευταία χρόνια είχατε περάσει δύσκολα λόγω των πολλών εκλείψεων που έγιναν στον άξονά σας και σε πολλούς ήρθαν τα πάνω κάτω και στα ερωτικά αλλά και στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Για αυτό αναγκαστικά τώρα είστε πολύ επιφυλακτικοί και κουμπωμένοι. Τον Μάϊο του 2013 θα κλείσει οριστικά -και για ένα μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον ως προς το ζώδιο σας- το φαινόμενο των εκλείψεων και έτσι θα μπορέσετε να ανασάνετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τις οικονομικές συνεργασίες σας. Σίγουρα θα αποκτήσετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες αλλά και εμμονές με την εξουσία ή την κοινωνική άνοδο. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο δύσκολη αν δεν οργανωθείτε και δεν εμβαθύνετε. Η διατροφή σας θα χρειαστεί αλλαγή και χρειάζεται να μπείτε σε ένα πλαίσιο πειθαρχίας σε θέματα υγείας. Τέλος θα είσαστε πιο ευαίσθητοι και ίσως και θρησκόληπτοι, αλλά με τεράστια προσωπική γοητεία. Εκμεταλλευτείτε όμως τον Δία που θα παραμείνει μέχρι το πρώτο εξάμηνο στο ζώδιο σας.

Θετική περίοδος για τα ερωτικά σας

Από 22.3 έως και 14.4 θα μαζέψετε γύρω σας πολύ κόσμο. Εσείς επειδή είσαστε γενικά πολύ ανοικτοί και με ένα στυλάκι ανέμελο, εύκολα τραβάτε κόσμο κοντά σας. Οπότε άνετα θα γνωρίσετε ένα άτομο ιδιαίτερο και μοναδικό. Ή θα ανανεώσετε την υπάρχουσα σχέση σας με μεγάλη ενεργητικότητα λόγω πρωτοβουλιών που θα πάρετε.

Από 10.5 έως 2.6 θα έχετε τις πιο πολλές ευκαιρίες, γιατί θα αυξηθεί η προσωπική σας γοητεία και το στυλ σας, οπότε οι κατακτήσεις θα φτάσουν πολύ ψηλά. Εκεί θα κάνετε σίγουρα υπερβολές αλλά ο έρωτας μόνο μέσα από την υπερβολή εκδηλώνεται. Μέσα σε αυτό το διάστημα και κυρίως στις 25.5 θα γίνουν και κάποια λάθη ή παρασπονδίες από την πλευρά σας . Μερικές φορές η μεγάλη ζήτηση μπερδεύει .

Από 28.6 έως 22.7 θα σταθεροποιήσετε μια κατάσταση και θα νιώθετε αρκετά δυνατοί και επιθυμητοί. Ο ρομαντισμός θα είναι το ιδιαίτερο στοιχείο για να παραμείνετε στην σχέση.

Από 8.10 έως και 4.11 θα αναζητήσετε την συντροφικότητα αλλά χρειάζεστε να αποδείξετε έμπρακτα τα αισθήματά σας.

Από 8.12 έως και το τέλος της χρονιάς θα είναι πολύ ενεργοποιημένος ο τομέας των ερωτικών σας υποθέσεων και θα ανταμειφτείτε, αλλά θα κάνετε όμως εξ ανάγκης μεγαλύτερους συμβιβασμούς για την αρμονία και την ισορροπία της προσωπικής σας σχέσης.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε

Από 26. 2 έως 21.3 μπορεί να είστε εκτός παιχνιδιού επειδή θα βλέπετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με διαφορετικό μάτι από την αλήθεια. Για αυτό μπορεί κάποιος να σας πληγώσει και να μην καταλάβετε τίποτε. Η συναισθηματική σας αδυναμία θα σας κάνει να μην ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Εσείς πάντως θα νιώθετε ότι αγαπάτε πολύ.

Από 23.7 έως 31.7 να είστε προσεκτικοί για να μην παρασυρθείτε από συναισθήματα λύπης και παντελή έλλειψη της αλήθειας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Παράλληλα όμως οι πιο τολμηροί θα πετύχουν όπου θέλουν.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας


Νέες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο αλλά και ανοίγματα σε πολλά επίπεδα

Μέχρι το τέλος Ιουνίου τουλάχιστον θα έχετε την εύνοια και το άνοιγμα από τον Δία που θα είναι στο ζώδιο σας. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved