Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Κριός

Η χρονιά γενικά θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σας, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είσαστε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί...

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ερωτικές Προβλέψεις 2013 - Κριός

Είστε από τους πρωτοπόρους της αλλαγής αυτή την στιγμή πάνω στον πλανήτη. Για αυτό έχετε επιφορτιστεί ο καθένας από εσάς σε προσωπικό επίπεδο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ουσιαστικά η αλλαγή θα επέλθει περισσότερο αυτή την χρονιά για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και λίγες ημέρες από το δεύτερο. Επειδή θα έχετε ανάγκη να γίνεται ‘σούπερ’ και υπερσύγχρονοι, θα κάνετε τομές και θα πάρετε πολλές νέες γνώσεις που αφορούν την ενέργεια ή το διαδίκτυο, ή οτιδήποτε άλλο σας δίνει αυτή την ευκαιρία. Βέβαια σε κάποιους τομείς μπορεί να έχετε μια ασταθή συμπεριφορά και να νευριάζετε εύκολα. Μπορεί να έχετε έντονα την ανάγκη της κοινωνικής αναγνώρισης και αυτό ίσως να σας καταπιέσει αρκετά, γιατί η βαθιά ανάγκη μπορεί να σας γίνει εμμονή.

Γενικά το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είσαστε πιο ανοικτοί και επικοινωνιακοί. Ταξίδια, γνώσεις, βιβλία και γενικά ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας. Από το δεύτερο εξάμηνο θα γίνετε πιο συναισθηματικοί και θα έχετε ανάγκη να προσφέρετε περισσότερο στους δικούς σας ανθρώπους ή στην οικογένεια σας. Η χρονιά γενικά θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σας, με κάποιες περιόδους έντονα τονισμένες. Εκεί θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα σοφοί και να μην παρασύρεστε από παρορμήσεις που αργότερα θα σας στοιχίσουν.

Θετική περίοδος στα ερωτικά σας

Από 2.2 έως και 25.2 το φιλικό σας περιβάλλον θα σας υποστηρίξει πολύ και μέσα από εκεί θα κάνετε μια πολύ άνετη και αβίαστη γνωριμία που στην αρχή ίσως να έχει και την χροιά της φιλίας.

Από 31.3 έως και 14.4 και κυρίως για τους γεννημένους από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά επειδή θα έχετε δυνατή διάθεση θα κάνετε πολύ δυναμικές κινήσεις και ίσως να ξεκινήσετε και κάτι καινούργιο αφού ξεκαθαρίσετε τα παλιά οπότε οι πιθανότητες αυξάνονται.

Επίσης 28.6 έως 22.7 διάστημα κατά το οποίο μπορεί να γνωρίσετε έναν γοητευτικό Λέοντα, ο οποίος έχει σταθερότητα και με τον δικό του τρόπο θα το διδάξει και σε εσάς.

Η απόφαση γάμου ή συμβίωσης θα είναι πολύ γρήγορη και κυρίως με έναν Ζυγό από 17.8 έως 10.9. Επίσης εκείνη την περίοδο έχετε μεγάλες πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που είχατε απομακρυνθεί ή να επουλώσετε τραύματα από μια σχέση που σας είχε πληγώσει στο παρελθόν. Πάντως η αγάπη θα είναι το ζητούμενό σας.

Περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε

Οι Κριοί των πρώτων ημερών μπορεί να έχετε προβλήματα, γιατί θα κινηθείτε ίσως περισσότερο δυναμικά από ότι χρειάζεται και μπορεί να πληγώσετε έναν Αιγόκερω από 9.1 έως και 19.1.

Από 22.3 έως και 31.3 οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα μια έντονη ερωτική κατάσταση και να πέσετε σε βαθιά νερά.

Από 1.6 έως 15.6, και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μέχρι αρχές δευτέρου, θα είσαστε αρκετά χοντροκομμένοι με τα άτομα που καλύπτουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και μπορεί από λάθος χειρισμό να πληγώσετε έναν Καρκίνο αλλά και να πληγωθείτε.

Από 14.7 έως και 27.8 ιδιαίτερη περίοδος για σας, αφού μπορεί να λυγίσετε από το βάρος των διαστρεβλωμένων συναισθημάτων σας.

Επίσης από 5.11 έως και 16.11 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα περάστε από μπόλικα τεστ με ένα πρόσωπο που αν μείνει στην ζωή σας θα σας σοβαρέψει και θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε τουλάχιστον σε κοινωνική συμπεριφορά. Αυτό το πρόσωπο ίσως να είναι Αιγόκερως. Ανάλογα με το πως θα κάνετε το ξέσπασμα σας, είτε θα προχωρήσετε είτε θα χωρίσετε. Πάντως από εκεί και μετά και για ένα μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί τουλάχιστον στις προσωπικές σας σχέσεις να γίνετε περισσότερο υποχωρητικοί και αυτό να μην πηγαίνει καθόλου στον χαρακτήρα σας γιατί θα το θεωρήσετε μεγάλο συμβιβασμό ή κοινωνική ανάγκη. Η οικογένειά σας ή γενικά οι νέες σας φιλοδοξίες μπορεί να σας επιβάλλουν ένα συγκεκριμένο στυλ ατόμου που εσάς να σας καταπιέζει. Το ξέρετε πολύ καλά ότι εσείς θα αποφασίσετε στο τέλος γιατί σας αρέσει να είστε οι κυρίαρχοι του εαυτού σας και της ζωής σας και πάνω από όλα η αλήθεια της καρδιάς σας είναι το πιο σημαντικό μήνυμα για σας.

*******************************

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του ζωδίου σας

Πρωτοβουλίες που σας βγάζουν από τα αδιέξοδα

Μπορείτε πλέον να ανασάνετε βαθιά και να ανακουφιστείτε. Ο Κρόνος σας έδωσε αυτά που έπρεπε να μάθει ο καθένας σας για τα θέματα της ζωής και τώρα... Περισσότερα

*******************************

Δείτε επίσης:

ΟΙ VIDEO-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΑΣ ΚΥΔΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

*******************************

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*******************************

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved