Μπέλλα Κυδωνάκη: Τοξότης 2013

Δημιουργικότητα που ρέει όμως μέσα από την ατομικότητα και την πιθανή απομόνωση

Μπέλλα Κυδωνάκη: Τοξότης 2013

Γενικά

Λόγω των πολλών εκλείψεων που έχουν συμβεί στον άξονά σας, έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά από το 2010 γιατί χρειαζόταν να πάρετε πολλά μαθήματα και να γίνουν αλλαγές στην ζωή σας. Τώρα βέβαια μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την επέκταση που σας φέρνει ο Δίας στους Διδύμους, μαζί βέβαια με το δώρο των συνεργασιών που σας δίνουν ένα χέρι βοηθείας. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε να κάνετε τις αλλαγές σας και τις προσαρμογές σας γιατί είστε ευέλικτοι, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σας.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και πρώτες ημέρες από το δεύτερο μπορεί να κάνετε ξαφνική αλλαγή σπιτιού ή να έχετε έντονη επιθυμία να αλλάξετε τις συνθήκες που έχετε μέσα στον χώρο σας, γιατί θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε περισσότερο. Οι συνεργασίες για το πρώτο τουλάχιστον εξάμηνο θα είναι μέσα στον δρόμο σας, αλλά και το άνοιγμα και η βοήθεια που μπορεί να γίνει από άτομα που δεν τα είχατε πριν γνωρίσει, θα σας δώσει την δυνατότητα εξέλιξης και επέκτασης.

Από το δεύτερο εξάμηνο θα διαπιστώσετε αν τελικά το άνοιγμα που έχετε κάνει σας έχει ωφελήσει οικονομικά ή όχι. Επίσης θα έχετε μια καλύτερη μεταχείριση στα θέματα χρεών και υποχρεώσεων προς τρίτους. Οι ελεύθεροι θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για οικογένεια και παιδιά. Εσείς που είσαστε μέσα σε οικογένεια, θα γίνετε πιο προστατευτικοί αλλά και θα αναπτύξετε μεγαλύτερες ευαισθησίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Σίγουρα θα δώσετε για την οικογένεια πολλά περισσότερα από παλιά, αλλά τουλάχιστον θα τα βγάλετε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικά θα έχετε την στήριξη τρίτων και αν κινηθείτε έξυπνα θα αρχίσετε να εισπράττετε από συνεργασίες, σύντροφο και γενικά με όποιον κάνετε επαγγελματική επαφή. Χρειάζεται βέβαια να είστε γενικά πολύ προσαρμοσμένοι στον στόχο σας και να μην τον αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι. Η επιτυχία έρχεται μετά από την σταθερότητα, αλλά και με περισσότερους ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους θα μπορείτε να τους φτάνετε και όχι να τους φαντάζεστε μόνο. Ίσως εκεί να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείτε για να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέτουν. Χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση και μια ρεαλιστική εικόνα. Αν τα έχετε αυτά τα δύο, θα κάνετε θαύματα. Από την άλλη, επειδή έχετε βαθιά αισιοδοξία μέσα σας και πίστη για το καλό, κατορθώνετε πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται όμως να είσαστε μόνιμα συνδεδεμένοι με αυτές τις αξίες και να μην τις χάνετε όταν βρίσκετε εμπόδια. Το σίγουρο είναι ότι εσείς κινείστε πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σας και για αυτό στο τέλος ανταμείβεστε.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως και 1.2 κυρίως όμως από 19.1 έως και 1.2 εκεί σίγουρα θα έχετε πιο δημιουργικές ιδέες και θα μπορέσετε όμως να τις κάνετε πράξη αφού θα δουλέψετε, είτε σε δουλειά για το διαδίκτυο είτε ομαδικά, μαζί με φίλους. Επειδή αυτό γενικά σας ευχαριστεί λόγω της κοινωνικότητας που διαθέτετε, θα κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα και γρήγορα.

Από 12.3 έως 19.4 θα σας δοθούν δυναμικές ευκαιρίες. Μέχρι και το τέλος του μήνα θα έχετε ώθηση, αλλά όχι τόσο μεγάλη γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις - συνθήκες που θα είσαστε φρένο – γκάζι, αλλά τουλάχιστον θα δημιουργείτε, θα είστε δραστήριοι και πολύ θετικοί. Οπότε αν το εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορεί να στήσετε και κάτι καινούργιο που θα σας ωφελήσει πάρα πολύ.

Από 28.8 έως και 14.10 και πάλι ένα μεγάλο διάστημα που μπορείτε να αγωνιστείτε και κυρίως να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση γιατί θα υπάρχει και προσωπική δημιουργία. Η λογική και η συνεχής ανάλυση και λεπτομέρεια θα βοηθήσει.

Από 8.12 μέχρι και τέλος του χρόνου θα είσαστε πιο εύκολοι στις συνεργασίες, αλλά και στους συμβιβασμούς.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε :

Από 2.2 έως και 13.4 σε αυτό το διάστημα θα έχετε και πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται να έχετε το μυαλό σας πολύ συγκεντρωμένο και προσγειωμένο στο «εδώ και τώρα» γιατί και η καλύτερη ευκαιρία να σας παρουσιαστεί, μπορεί να την χάσετε αν δεν είσαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις ακόμα και από χαρτιά που έχουν εξαφανιστεί. Και επειδή μπορεί να είστε πολύ αφηρημένοι, θολωμένοι ή ακόμα και βαριεστημένοι, σίγουρα ακόμα και κάτι το σημαντικό να σας συμβεί, θα του μειώσετε την πρόοδο. Για αυτό να αναζητάτε πάντα τον λογικό δρόμο και για ότι κάνετε να έχετε αποδείξεις. Είτε πληρωμές, είτε αγορές, είτε εισπράξεις.

Από 16.5 έως και 28.5 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Από 24.8 έως 29.8 επίσης χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα που διαχειρίζεστε ή κρατάτε πάνω σας και πάλι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από 15.10 έως και 7.12 αν έχετε αποφασίσει να διαπρέψετε, θα γίνει με πολύ σκληρή δουλειά και προσήλωση πάνω σε οτιδήποτε κάνετε. Θα υπάρξει ανταγωνισμός και δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 25.5 στον άξονα ( Δίδυμου – Τοξότη) και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου θα καταλάβετε ότι τώρα μπορεί και να γίνουν οι τελικές διορθώσεις ή ακόμα και παρεμβάσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Προσοχή όμως από τις παραπλανήσεις - μπορεί να χάσετε τελείως την αλήθεια. Είναι βέβαια η τελευταία έκλειψη που σας επηρεάζει, οπότε να είστε πολύ ψύχραιμοι και ανιδιοτελείς.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved