Μπέλλα Κυδωνάκη: Δίδυμοι 2013

Νέες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο αλλά και ανοίγματα σε πολλά επίπεδα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Δίδυμοι 2013

Γενικά

Μέχρι το τέλος Ιουνίου τουλάχιστον θα έχετε την εύνοια και το άνοιγμα από τον Δία που θα είναι στο ζώδιο σας. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε πράξη (και μάλιστα γρήγορα) οτιδήποτε πήρατε ή λάβατε, για να μην χάσετε την ενέργεια του Δία που σας μιλάει για αλλαγή και άνοιγμα είτε μέσω γνώσης είτε μέσω νέων επαφών και γνωριμιών.

Οι γεννημένοι το πρώτο και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την διάθεση να κάνετε νέους φίλους, είτε νεώτερους είτε πρωτοπόρους σε ιδέες. Η πράξη είναι αυτή που θα καθορίσει τα επόμενά βήματά σας και κυρίως πράγματα που θα αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και την εν γένει πορεία σας. Χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσπάθεια να εμπεδώσετε κάποια πράγματα που θα σχετίζονται με οργάνωση, πειθαρχία αλλά και με την αποτελεσματικότητα μιας δουλειάς. Είναι αναγκαίο να μείνετε αξιόπιστοι στο περιβάλλον σας και να μην κάνετε υπερβολές μέσω επαφών και επικοινωνίας και μετά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε.

Ο συντηρητισμός ίσως να είναι και μια πράξη που για ένα διάστημα θα σας χρειαστεί για να σας οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά. Σίγουρα θα απαιτήσετε από τον εαυτόν σας να είστε τέλειοι σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και ίσως αγγίξετε και την υπερβολή, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωρίσετε και εσείς οι ίδιοι το κομμάτι που μπορεί να κάνετε την υπέρβασή σας.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα χρειαστεί να είσαστε πιο αισιόδοξοι αλλά και συναισθηματικά θα αποκτήσετε μεγαλύτερο βάθος και αντοχές σε σχέσεις που έχουν ανάγκη τον χρόνο. Ίσως να έχετε έντονες επιθυμίες και αυτή την περίοδο να πιάσετε τον εαυτόν σας ότι είναι έτοιμος να αγαπήσει ή να μισήσει με πάθος.

Το σίγουρο είναι θα ωριμάσετε κατά κάποιο τρόπο, θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και μερικοί μπορεί και να το παρατραβήξετε και να γίνετε κλειστοί και δύσκολοι στις επαφές σας. Αυτό βέβαια θα σας φέρει κοντά στο άλλο κομμάτι του εαυτού σας που πολλές φορές δεν αναγνωρίζετε, αλλά είναι αναγκαίο να το φέρετε στην επιφάνεια. Εκεί θα σας βγουν ταλέντα που δεν τα περιμένατε και ίσως ασχοληθείτε με περισσότερη προσοχή σε οικονομικά θέματα. Μερικοί από εσάς θα φλερτάρετε με την εξουσία και γενικά με φιλόδοξα σχέδια τα οποία όμως χρειάζεται να τα συντηρήσετε για να έχουν αποτέλεσμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως 1.2 πολύ καλή περίοδος για συνεργασίες με ομάδες και γκρουπ. Η φιλικότητα και το γενικό πνεύμα συνεργασίας είναι πολύ απαραίτητο αυτή την περίοδο. Πρωτότυπες κινήσεις για το μέλλον θα σας βγάλουν από την αφάνεια. Χρειάζεται όμως να είστε σταθεροί στις ιδέες σας και στα πιστεύω σας.

Από 12.3 έως και 19.4 όπου εκεί μπορεί να γίνει κάτι πολύ γρήγορο και ουσιαστικό. Κυρίως στις 26 έως και 2.4. Συγχρόνως όμως θα υπάρχει μέσα στο όλο σύστημα και μια ιδέα που θα σας ταλαιπωρεί γιατί δεν θα είναι αλήθεια, και εσείς μπορεί να την εκλαμβάνετε ακόμα και σαν τύχη.

Από 16.5 έως 30.5 είσαστε πιο πολύ προσηλωμένοι στον στόχο σας και οι ιδέες σας θα είναι συγκεντρωμένες και πολύ ουσιαστικές. Θα είναι μια τυχερή περίοδος στην ζωή σας, γιατί θα γίνει και μια θετική όψη με τον Δία και την Αφροδίτη και αναγκαστικά θα είσαστε πιο κοινωνικοί και αεράτοι, και χρειάζεται να είσαστε πολύ γρήγοροι και ευέλικτοι για να πάρετε την ευκαιρία.

Από 31.5 και μέχρι 13.7 εκεί θα είσαστε πολύ δραστήριοι και ενεργοί και θα έχετε μεγάλη διάθεση να γίνετε πιο μαχητικοί και δυναμικοί. Ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο και αρχές το δεύτερου δεκαήμερου μπορεί να ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο και καινοτόμο και να κερδίσετε χρήματα. Η ομαδικότητα και η φιλική στάση είναι πάντως απαραίτητη. Πάλι βέβαια θα υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις ή εμπλοκές από μεγάλη συναισθηματικότητα, αλλά τι να κάνετε, όλα μαζί πρέπει να τα παλεύετε.

Από 8.12 έως και 25.7.2014 θα έχετε μεγάλη ανάγκη να ρισκάρετε και να κάνετε πράγματα πολύ δημιουργικά ή καλλιτεχνικά, αλλά για να επιτύχει οτιδήποτε κάνετε, θα χρειαστεί να είσαστε απόλυτα συνεργάσιμοι και υποχωρητικοί.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 6.2 έως 11.3 εκεί ιδιαίτερα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα έχετε την τάση είτε να χαλαρώσετε και να πιστεύετε σε ιδέες που δεν έχουν καμία υπόσταση, είτε σε λόγια ατόμων που θα σας υπόσχονται πολλά και δεν θα γίνονται τελικά τα πράγματα, απλά θα περιμένετε και θα περιμένετε... Πάλι αν είστε καλλιτεχνικά άτομα θα σας παρουσιαστούν μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να δράσετε πιο δυναμικά.

Από 12.3 έως 13.4 θα συνεχίσετε να είσαστε μπερδεμένοι και πιθανόν να υπάρχουν πολλές ψευδαισθήσεις. Να προσέξετε γιατί μπορεί να αναμιχθείτε σε ένα σκάνδαλο χωρίς καλά - καλά να το καταλάβετε. Από 31.5 έως και 8.6 παρόλο που είναι μέσα στο καλό σας διάστημα, εδώ συγκεκριμένα χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Από αδράνεια μπορεί να χάσετε μεγάλες ευκαιρίες.

Από 15.10 έως και 7.12 όπου εκεί θα έχετε αναγκαστικά την επίλυση πολλών πρακτικών θεμάτων και μέσα στην δουλειά σας αλλά γενικά και στην ζωή σας και θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και λογικοί. Θα είναι μια περίοδος αρκετά στρεσογόνα για το ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα και ίσως το παρακάνετε. Όμως θα είναι σημαντική περίοδος για σας γιατί τώρα θα κάνετε πράξη την θεωρία σας και αυτό θα σας εξελίξει. Μερικοί μπορεί να διαλέξετε να απομονωθείτε ή να επικεντρωθείτε στην οργάνωση του σπιτιού σας ή ενός χώρου που θα ξεκινήσετε εκεί νέα δουλειά και αν χαθείτε στις λεπτομέρειες.

Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται μαζί με την Πανσέληνο στις 25.5 θα επηρεάσει άμεσα τους Διδύμους που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Εκεί θα δυσκολευτείτε να δείτε την πραγματικότητα και θα είσαστε αρκετά μπερδεμένοι με το τι πρέπει να κάνετε γιατί θα υπάρχουν αυταπάτες για την καριέρα σας. Αλλά θα είσαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και αυτό θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευάλωτους, επειδή το συναίσθημα θα σας πηγαίνει μακριά από την πραγματικότητα.

Δείτε επίσης:

Οι video-προβλέψεις της Μπέλλας για τα 12 ζώδια

Όλες οι Ετήσιες Προβλέψεις μας βρίσκονται εδώ:

provlepseis300

Επιλέξτε τον αστρολόγο που προτιμάτε και διαβάστε τις προβλέψεις του, ή δείτε τις αποκλειστικές μας video-προβλέψεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved