Κώστας Λεφάκης: Τοξότης 2013

Από την άνοιξη και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και στον ορίζοντα θα φανούν νέες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τις επιδιώξεις σας.

Κώστας Λεφάκης: Τοξότης 2013
Τοξότης: Καινούργιοι Στόχοι

Το 2013 είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς και απαιτεί από εσάς τις ίδιες προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Ο Δίας στους Διδύμους διατηρεί την εύνοια στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Από την άνοιξη και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και στον ορίζοντα θα φανούν νέες ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τις επιδιώξεις σας. Οι αλλαγές συνεχίζονται φυσικά, όπως και η υποχρέωσή σας, συχνά, να αναπροσαρμόζεστε στις ανάγκες της νέας εποχής. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί και φέτος η διαχείριση των οικονομικών σας, ο έλεγχος των εξόδων και το κλείσιμο των όποιων χρεωστικών εκκρεμοτήτων.

Με τον Ουρανό στον Κριό κάτι καινούργιο θα διαμορφωθεί στην αισθηματική σας ζωή. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, σημαίνει ότι θα μπορέσουν να διατηρήσουν και να συντηρήσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα ή να αλλάξουν το αντικείμενο της ασχολίας τους προσαρμόζοντας το στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Προέχει όμως να φανείτε ρεαλιστές και να σκεφτείτε το μέλλον πριν αφεθείτε σε τυχοδιωκτικούς ενθουσιασμούς, είτε αυτοί αφορούν αισθηματικά ενδιαφέροντα είτε επιχειρηματικές βλέψεις.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα αυξήσει τις ευθύνες σας και θα σας επηρεάσει ψυχολογικά. Όσοι είστε πολυάσχολοι, φροντίστε να έχετε μικρές δόσεις συχνής ξεκούρασης και να βρίσκεστε πιο συχνά με ευχάριστους ανθρώπους. Μην αφήνεστε στο άγχος ούτε σε μια αίσθηση ματαιότητας που μπορεί να σας κυριεύει από καιρό σε καιρό. Φροντίστε την υγεία σας, αντιμετωπίστε κάποια ψυχολογικά σας προβλήματα, χαρείτε έναν έρωτα που θα προκύψει και μια βελτίωση στα οικονομικά σας στο δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς.

Τέλος, το 2013 είναι μια οργανωμένη συνέχεια των αναπροσαρμογών που ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά. Οι μεγάλες ικανοποιήσεις που αποζητάτε θα έρθουν λίγο αργότερα. Εκείνο που προέχει είναι να φροντίσετε την ασφάλεια σας, να αυξήσετε την υπομονή και να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved