Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Αιγόκερως

Το 2013 απρόσμενα γεγονότα θα γκρεμίσουν παλιές σας αντιλήψεις. Αυτό μπορεί στην αρχή να σας σοκάρει, αλλά μόλις το ξεπεράσετε θα αντιληφτείτε με ανακούφιση ότι απαλλαχτήκατε από άχρηστα φορτία...
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013 - Αιγόκερως

Αιγόκερως (κάρτα XVI, Πύργος): Γκρέμισμα παλιών αντιλήψεων

Γενικά: Το 2013 απρόσμενα γεγονότα θα γκρεμίσουν παλιές σας αντιλήψεις. Αυτό μπορεί στην αρχή να σας σοκάρει, αλλά μόλις το ξεπεράσετε θα αντιληφτείτε με ανακούφιση ότι απαλλαχτήκατε από άχρηστα φορτία. Αυτή η υπέρβαση μπορεί να συμβεί είτε από εξωτερικά γεγονότα, είτε επειδή εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Αισθηματικά: Κόψτε τις αλυσίδες από τα πόδια σας και ατενίστε με αισιοδοξία ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Οι δεσμευμένοι απαλλαγείτε από παλιές συνήθειες που δεν σας ικανοποιούν πλέον και δημιουργήστε συνθήκες που θα σας χαρίσουν μια ενδιαφέρουσα συμβίωση. Οι αδέσμευτοι θα περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και θα πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που αυτή τη στιγμή σας τρομάζουν, θα είναι η αιτία να ξεφύγετε από μια φυλακή, έστω και γνώριμη. Μην αποθαρρύνεστε από αυτό που φαίνεται σαν καταστροφή, καθώς θα σας ωθήσει σε μια νέα κατεύθυνση κι αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Στα οικονομικά, παλιές αμαρτίες θα σας ταλαιπωρήσουν. Βάλτε πρόγραμμα κι αποφύγετε νέες υποχρεώσεις.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved