Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Ζυγός

Το 2013 η ζωή σας αλλάζει οριστικά. Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει. Ό,τι κι αν φέρει, καλοδεχτείτε το!
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Ζυγός

Ζυγός (κάρτα ΧΙΙΙ Θάνατος): Είστε σε τροχιά αλλαγών

Γενικά: Το 2013 η ζωή σας αλλάζει οριστικά. Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει. Αυτό μπορεί να αναφέρεται στο τέλος της μοναχικής ζωής μετά από ένα γάμο, την μετακόμιση σε έναν άλλο τόπο, το τέλος των σπουδών και την είσοδο στον εργασιακό στίβο ή κάτι που έχει φθαρεί και αναγεννιέται. Ό,τι κι αν είναι, καλοδεχτείτε το.

Αισθηματικά: Ήρθε η ώρα να γράψετε τον οριστικό επίλογο σε μια εμπειρία του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι διανύετε μια περίοδο σύγχυσης κι αμφιβολίας γιατί βλέπετε κάτι που είχατε δεδομένο να αλλάζει. Αλλάξτε αντιλήψεις και ανανεωθείτε. Οι αδέσμευτοι ακολουθείτε καινούργια μονοπάτια, αλλά βρίσκεστε ακόμα σε φάση αποχωρισμού.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών. Η εργασία αλλά και οι πεποιθήσεις βρίσκονται σε διαδικασία μεταμόρφωσης, κι αυτό σας ανησυχεί. Τα υπόγεια παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σας και οι εντάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι τα σημάδια μιας αρρωστημένης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Στον οικονομικό τομέα εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σας υποχρεώσουν να αναζητήσετε λύσεις.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved