Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Λέων

Το 2013 είναι για σας μια πολύ σημαντική χρονιά, αφού μπορείτε να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Λέων

Λέων (κάρτα ΧΙ, Δύναμη): Πιστέψτε στις δυνατότητές σας

Γενικά: Το 2013 είναι για σας μια πολύ σημαντική χρονιά. Με τη σωματική και ψυχική δύναμη, αλλά και τα αποθέματα ενέργειας που διαθέτετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και να είστε έντιμοι με τον εαυτό σας. Πιστέψτε στις δυνατότητες σας και αφήστε τη δύναμη του πάθους να φουντώσει σε μια μεγάλη φωτιά.

Αισθηματικά: Οι διαφορές σας δεν οφείλονται στην έλλειψη αγάπης, αλλά στον εγωισμό σας και την αδυναμία σας για συμβιβασμό. Οι δεσμευμένοι συζητήστε ό,τι σας απασχολεί κι εστιαστείτε στα σημεία που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας απομακρύνουν. Οι αδέσμευτοι βασίζεστε στη γοητεία σας και παίζετε παιχνίδια εξουσίας. Έτσι όμως χάνετε την ευκαιρία μιας ουσιαστικής σχέσης.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν τώρα ανταμείβονται. Με όπλα σας το σθένος και την αντοχή, υπερπηδάτε οποιοδήποτε εμπόδιο σας καθυστερεί και υλοποιείτε τα σχέδια σας. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη μόνο αν δώσετε όλες σας τις δυνάμεις κι αφιερωθείτε στο πλάνο που έχετε κάνει. Στον οικονομικό τομέα, να έχετε μέτρο και να αποφύγετε τα έξοδα εντυπωσιασμού.


*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved