Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Καρκίνος

Το 2013 η θεά τύχη αποφάσισε να σας χαμογελάσει και πράγματα που περιμένατε καιρό τώρα, συμβαίνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Καρκίνος

Καρκίνος: (κάρτα Χ, Τροχός της Τύχης): Όρτσα τα πανιά

Γενικά: Το 2013 η θεά τύχη αποφάσισε να σας χαμογελάσει και πράγματα που περιμένατε καιρό τώρα, συμβαίνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές, ανοίγουν διάπλατα και σας υπόσχονται νέες περιπέτειες. Εντρυφήστε σε αυτό τον άγνωστο κόσμο και προσπαθήστε να αποκομίσετε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει.

Αισθηματικά: Στη ζωή σας πνέει ένας άνεμος αλλαγής που παρασύρει μακριά τις αράχνες του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι και γεύεστε τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Για τους αδέσμευτους, η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Γυρίζετε σαν τις μέλισσες από λουλούδι σε λουλούδι κι αδιαφορείτε αν ραγίζετε καρδιές στο πέρασμα σας.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν και τα πάντα συνηγορούν προς όφελος σας. Συμφωνίες και προαγωγές που μέχρι χτες θεωρούσατε αδύνατες, τώρα απλά συμβαίνουν, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στη ζωή σας. Ενεργήστε όμως με φρόνηση και μην παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες, γιατί θα καταλήξετε πολυτεχνίτες και ερημοσπίτες. Στον οικονομικό τομέα θα προκύψουν αναπάντεχα έσοδα. Το νου σας μη ξανοίγεστε, γιατί όλα θα χαθούν ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθαν.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved