Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Δίδυμοι

Απαγκιστρωθείτε από τους άλλους: Το 2013 τα σχέδια σας πρέπει να έχουν τη δική σας σφραγίδα.
Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013: Δίδυμοι

Δίδυμοι (κάρτα IX, Ερημίτης): Απαγκιστρωθείτε από τους άλλους

Γενικά: Το 2013 τα σχέδια σας πρέπει να έχουν τη δική σας σφραγίδα. Είναι μια χρονιά που πρέπει να απομακρυνθείτε από εξωτερικές επιρροές, να δείτε ποιοι είσαστε, τι θέλετε, και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Αυτό που έχει σημασία είναι η προσωπική σας άποψη για τα πράγματα και όχι οι γνώμες και οι αξίες των άλλων. Να είστε επιφυλακτικοί και να μην αφήσετε κανένα ν’ αμφιβάλλει για τη σοβαρότητά σας.

Αισθηματικά: Ο ώριμος διάλογος θα μειώσει τις εντάσεις που υπάρχουν και θα αλλάξει τις εντυπώσεις. Οι δεσμευμένοι δείτε τι είναι αληθινά σημαντικό για σας και εκφράστε τα συναισθήματα σας, αντί να μένετε άγρυπνοι τα βράδια. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια, η οποία δεν θα βασίζεται στο σεξ, αλλά στη φιλία και την επικοινωνία.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Προσεγγίστε περισσότερο τον εαυτό σας, ακούστε τις ανάγκες σας και αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, επενδύοντας σε τομείς που σας δίνουν εσωτερική πληρότητα.

Ξεκαθαρίστε πρώτα από όλα τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στη δουλειά σας και στη συνέχεια επαναπροσδιορίστε τι σημαίνει για σας το χρήμα, η εργασία, η αναγνωρισιμότητα. Για τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας βάλτε ένα πρόγραμμα και αποφύγετε την άσκοπη κατανάλωση.

*Αποκτήστε κι εσείς το βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου Ταρό για όλους, που ρίχνει φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Μήπως προτιμάτε να δείτε την αστρολογική ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου σας;

Διαβάστε επίσης:

Προηγούμενες δημοσιεύσεις του Astrology.gr για τις κάρτες του Ταρό μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved