2024: Σε αυτά τα ζώδια οι πρώην θα γυρίσουν και θα ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία

Ξαναγύρισες ε;

Παπασταύρου Λίντα
2024: Σε αυτά τα ζώδια οι πρώην θα γυρίσουν και θα ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία

Θες να δεις τον/την πρώην να έρχεται και να σε παρακαλά για να τα ξαναβρείτε; Να σου ζητά μια δεύτερη ευκαιρία και να προσπαθεί να σε κερδίσει πίσω; Ε, λοιπόν, αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι έχεις πάρα πολλές πιθανότητες μέσα στο 2024 να τον/την δεις να κάνει… comeback. Τώρα, αν θα τον/την δεχτείς πίσω, αυτό είναι άλλο θέμα και εξαρτάται εξολοκλήρου από εσένα και την φάση ζωής στην οποία βρίσκεσαι. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο κάτω, ποια ζώδια θα έχουν «επιστροφές» τη νέα χρονιά.

Τον… χορό ανοίγει ο Δίδυμος, ο οποίος θα επηρεαστεί άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη που θα τραβήξει μέχρι τις 4/1. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίδυμος είναι ο έβδομος οίκος του Τοξότη που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ, τις σχέσεις, αλλά και τον γάμο μεταξύ άλλων. Με τον ανάδρομο τον Ερμή στον 70 οίκο του, σημαίνει ότι πρώην έρωτες θα του «χτυπήσουν ξανά την πόρτα», θα τον θυμηθούν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το comeback τους στην ζωή του. Το ίδιο θα ισχύσει και από τις 28/11 έως τις 17/12 του 2024, που πάλι θα είναι ανάδρομος.

Την σκυτάλη παίρνει ο Ζυγός, ο οποίος θα δεχτεί την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Κριό και 7ο ηλιακό του οίκο του, από τις 3 έως και τις 27 Απριλίου. Δε θα προλαβαίνει να «μετράει» επιστροφές και να δέχεται μηνύματα από πρώην του που θέλουν μια επανασύνδεση κι ο σχεσάκιας του ζωδιακού, αν είναι μόνος του, δε θα το σκεφτεί και πολύ να πει το «ναι».

Τελευταίος στη λίστα με αυτούς που πιθανόν να δεχτούν στην πόρτα τους πρώην είναι ο Ιχθύς. Στην ίδια λογική με τον Δίδυμο που αναφέραμε πιο πάνω, όταν ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο, δηλαδή στον 7ο οίκο τους, τότε είναι που θα τα δουν… όλα. Η περίοδος που πρέπει να περιμένουν τα πισωγυρίσματα είναι από τις 7 Αυγούστου έως και τις 30 Αυγούστου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved