2024: Το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο για αυτά τα ζώδια

Η ρήξη και ο χωρισμός είναι πολύ κοντά

Παπασταύρου Λίντα
2024: Το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο για αυτά τα ζώδια

Μια (ακόμα) δύσκολη χρονιά για τις σχέσεις θα είναι το 2024 για τα ζώδια, που σου περιγράφουμε παρακάτω, τα οποία είναι πολύ πιθανό να βιώσουν δύσκολες καταστάσεις και προβλήματα που μπορεί και να είχαν συσσωρευτεί και δεν βρήκαν τη λύση. Είτε είναι επιλογή τους είτε επιλογή της άλλης πλευράς, ενδεχομένως να φτάσουν στο "The end"! Όπως κάθε τέλος, θα τα στενοχωρήσει, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα τα απελευθερώσει κιόλας και θα προχωρήσουν, έστω και με το ζόρι, παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα λέγαμε από πέρσι, αλλά και φέτος τα ίδια ισχύουν. Δυστυχώς, ο Κρόνος στους Ιχθύς και 7ο ηλιακό σου οίκο βάζει πολύ δύσκολα στη σχέση σου, αν ανήκεις στο α' ή β' δεκαήμερο. Κι αν εσύ είσαι πρόθυμος/η να προσπαθήσεις, να στηρίξεις, να μπεις σε δεύτερη μοίρα, το ίδιο δεν ισχύει από τον καλό ή την καλή σου, γιατί, βλέπεις, έχει θέματα, όχι με σένα, αλλά με τον εαυτό του/ης και εκεί δε μπορείς να βοηθήσεις. Όσο πιο πολύ νιώθει ότι καταπιέζεται και περιορίζεται ή είναι λίγος/η, τόσο πιο μίζερη θα κάνει και τη δική σου ζωή, οπότε μην αποκλείεις να πάρει και την απόφαση να χωρίσετε για να ξαναβρεί τα πατήματά του/ης.

ΛΕΩΝ

Ο Πλούτωνας σε ξαναθυμάται εσένα του α' δεκαημέρου, που τον Φεβρουάριο θα περάσει στον 7ο ηλιακό σου οίκο και πάλι. Αν, λοιπόν, είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, να ξέρεις ότι θα είναι έντονη η επίδρασή του στην σχέση ή τον γάμο σου. Αν μάλιστα υπήρχαν ήδη ρωγμές στο οικοδόμημα, η κατάρρευση είναι μάλλον αναπόφευκτη. Υπάρχει περίπτωση το έτερό σου ήμισυ τόσο καιρό να συγκρατιόταν ή να μάζευε πακέτο, τώρα πια όμως θα είναι ηφαίστειο, που ξεσπά και ο δεσμός σου θα θυμίσει κάτι από... Πομπηία. Δεν εξαιρούνται και τα δυσάρεστα γεγονότα, που μπορεί να τον επηρεάσουν. Το σίγουρο είναι ότι οι ευτυχισμένες στιγμές θα εκλείψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, άλλη μια χρονιά θα ταλαιπωρηθείς στη σχέση σου, καθώς εσύ που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, μέχρι την 1η Μαρτίου κι εσύ του β' δεκαημέρου από εκεί και μέχρι τέλος του 2024 έχεις Κρόνο στον 5ο οίκο των ερώτων σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι κάθε χαλαρή κι ανάλαφρη σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει, αφού δεν έχει προοπτικές για το μέλλον. Εδώ, μόνο οι σωστές, οι "σοβαρές", οι μακρόχρονες θα επιβιώσουν, με αμοιβαίες δεσμεύσεις και ανάληψη ευθυνών. Σε οποιαδήποτε άλλη, εσύ θα δείξεις την κόκκινη κάρτα. Πάμε τώρα σε εσένα του γ' δεκαημέρου, που με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σου, κάθε έκπληξη είναι αναμενόμενη. Το θέμα είναι να την κάνεις εσύ, διαφορετικά θα την κάνει η άλλη πλευρά και θα είναι δυσάρεστη. Τα λέμε και τα ξαναλέμε. Με ζήλια, άσκηση πίεσης και ελέγχου δεν αποφεύγεις ένα χωρισμό, αντίθετα, σπρώχνεις τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved