Τα τοπ τρία ερωτικά κελεπούρια του 2023

Μην χάσεις την ευκαιρία να φλερτάρεις με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού μέσα στο 2023 αν σου δοθεί η ευκαιρία.

Τα τοπ τρία ερωτικά κελεπούρια του 2023

Η νέα χρονιά που πλησιάζει, θα είναι πάρα πολύ για τα τρία ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω. Οι άντρες αυτοί θα λάμπουν πραγματικά. Θα πάρουν τα πάνω τους. Θα έχουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και θα πατάνε στα πόδια τους πιο γερά από ποτέ. Το 2023 για εκείνους θα είναι ένα έτος γεμάτο έρωτα και συγκινήσεις. Πιθανό είναι να έρθει και μια νέα σχέση στην ζωή τους, αν και να ξέρεις ότι γενικά θα είναι το μήλον της έριδος ανάμεσα σε αρκετές γυναίκες που θα τους ποθούν και θα τους διεκδικούν.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Από τους τυχερούς την νέα χρονιά θα είναι ο άντρας Κριός. Και αυτό γιατί μέχρι τον Μάιο θα έχει τον Δία στο ζώδιό του και στον πρώτο του οίκο απολαμβάνοντας την τύχη και την εύνοιά του, ενώ παράλληλα θα δει την ψυχολογία του να ανεβαίνει και να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στην συνέχεια της χρονιάς, που ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο, ο Κριός θα ευνοηθεί τόσο στον οικονομικό του τομέα, όσο και στον σεξουαλικό. Με γεμάτες τσέπες, θα νιώθει βασιλιάς και θα μπορεί να κάνει όλα όσα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Γενικά θα έχει ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία και θα είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις και συγκινήσεις.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόλις ο Δίας περάσει στον Ταύρο τον Μάιο του 2023, ετοιμάσου να δεις έναν Ταύρο που δεν θα αναγνωρίζεις. Από εκεί που ήταν μέσα στην κατήφεια λόγω Κρόνου στον Υδροχόο και Ουρανού στο ζώδιό του, θα τον δεις να μεταλλάσσεται σε ένα από τα πιο κεφάτα και χαμογελαστά άτομα που θα συναντάς. Η τύχη θα είναι με το μέρος του, η ψυχολογία του θα είναι στα ύψη, θα δει τον εαυτό του να αλλάζει και να βελτιώνεται και θα αρχίσει να απολαμβάνει όλα τα δώρα που φέρνει για εκείνον ο Δίας. Θα λάμπει και θα είναι ποθητός από το αντίθετο φύλλο. Μόνο απαρατήρητος δεν θα περνάει, ενώ θα έχει και έντονο σεξαπίλ. «Φωτιά» θα πάρουν τα… σεντόνια του!

Σημ: Ο Ταύρος του 1ου δεκαημέρου εξαιρείται, καθώς με το που θα περάσει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και θα έχει μια dark διάθεση γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μέχρι τον Μάιο θα συνεχίζει να έχει τον Δία στον έβδομο οίκο του. Πόσο πιο γλυκούλης, τρυφερούλης, αγκαλίτσας και σχεσάκιας να γίνει πια. Είναι γενικότερα κελεπούρι για σχέση, αλλά ειδικά με τον Δία απέναντί του, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Είναι ο άντρας που, σε αυτή τη φάση της ζωής του, είναι έτοιμος να σοβαρευτεί και να δεσμευτεί. Οπότε αν αναζητάς… γαμπρό, ψάξε άντρα Ζυγό. Μάλιστα το 2023 είναι μια χρονιά πολύ καλή για εκείνον και ήρεμη σχετικά. Δεν έχει πολλά πολλά μπλεξίματα και πλανητικούς μπελάδες και μια σχέση μαζί του θα μπορούσε και να έχει μια καλή εξέλιξη στο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved