Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2023

Τέλος οι παραχωρήσεις και οι αναποδιές για τα ζώδια αυτά το 2023

Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το 2023

Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα κάνει αυτά τα 4 ζώδια να δουν την ζωή τους αλλιώς και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και των καταστάσεων. Περάσανε πολλά στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να πάρουν τα πάνω τους! Επιτέλους θα έχουν την δύναμη να σταθούν στα πόδια τους! Θα έχουν αυτοπεποίθηση, ενέργεια και σιγουριά και αυτό θα φαίνεται σε κάθε απόφασή τους. Πάνε να δούμε λίγο πιο κάτω σε ποια 4 ζώδια αναφερόμαστε:

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να πάρει την «εκδίκησή» του και να ανακτήσει τη χαμένη του δύναμη. Το 2023 θα δεις έναν Κριό που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Ο λόγος; Ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο αυτό και θα του δώσει ώθηση για μεγάλα πράγματα. Καταρχάς, θα το γεμίσει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, τύχη και ευκαιρίες! Θα είναι στον πρώτο οίκο του Κριού που έχει να κάνει με το «εγώ» του. Ο Κριός θα πατήσει στα πόδια του και θα κερδίζει τη μια μάχη μετά την άλλη. Από τον Μάιο που θα περάσει στον 2ο οίκο του, τότε αναμένεται και η υλική και συναισθηματική του εξασφάλιση. Γεμάτες τσέπες και γεμάτη καρδιά. Τι άλλο θέλει; Θα παραμείνει λοιπόν από τους πλέον ευνοημένους και τυχερούς και το 2023!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ μου τα νέα για σένα είναι φανταστικά! Καταρχάς, να σου πούμε ότι οι ταλαιπωρίες, οι αναποδιές και οι στεναχώριες τελείωσαν και ανοίγονται νέα κεφάλαια στην ζωή σου. Ένας Δίας στον 7ο οίκο σου για αρκετό καιρό σου προσφέρει απλόχερα τύχη και ευκαιρίες στις σχέσεις σου και κυρίως στις επαγγελματικές συνεργασίες. Μιας και είσαι έτσι κι αλλιώς του "μαζί" θα δεις να σου ανοίγονται πόρτες και να κερδίζεις το χαμένο έδαφος τόσων χρόνων. Εκτός από αυτοπεποίθηση, μιας και πλέον θα είσαι δημοφιλέστατος, θα σταθείς δυναμικά στα πόδια σου και όταν αργότερα ο Δίας περάσει στον 8ο οίκο σου, τότε θα... μιλήσει το χρήμα. Ό,τι θέλεις εσύ θα γίνεται!

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιστρέφεις το 2023 πιο δυνατός από ποτέ. Θα βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα τρίβεις τα μάτια σου. Θα λάμψεις και θα αποκτήσει την χαμένη του αίγλη. Πότε θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά μόλις περάσει ο Δίας στον 4ο οίκο σου που σου λύνει τα χέρια και σε βοηθά να βγάλεις προς τα έξω ένα δυναμικό πρόσωπο. Ζήτα και θα λάβεις, καθώς κανείς δε θα μπορέσει να σου αρνηθεί χατίρι. Από την άλλη, τα πάνω σου θα πάρεις και με τον Δία στον 5ο οίκο, καθώς στο ερωτικό παιχνίδι θα υπάρχει μόνο ένας νικητής και αυτός θα είσαι εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε στο λέμε πιο ξεκάθαρα… πεθαίνεις! Άνοιξε σαμπάνιες από τώρα και περίμενε να υποδεχτείς τα καλύτερα που σου έρχονται! Καταρχάς, με το που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου, δεν θα πάρεις απλά τα πάνω σου, άλλος άνθρωπος θα γίνεις. Θα είσαι δυναμικός, θα έχεις αυτοπεποίθηση, ενέργεια, λάμψη, πυγμή και επιτέλους θα σηκώσεις ανάστημα. Θα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και δεν θα σε αναγνωρίζεις. Θα έχεις χαρές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ευκαιρίες να αποκτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου. Το 2023 είναι η χρονιά σου από πολλές απόψεις! Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς όσο δεν πάει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved