Αυτά είναι τα ζώδια με το μεγαλύτερο σεξαπίλ το 2023

Θα «κάψουν» καρδιές!

Αυτά είναι τα ζώδια με το μεγαλύτερο σεξαπίλ το 2023

Ετοιμάσου να λάμψεις αν ανήκεις σε ένα από τα δύο ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα στην ερωτική σου ζωή και για συγκινήσεις που ίσως είχες πολύ καιρό να ζήσεις. Το 2023 είναι μια χρονιά που σε ευνοεί σκανδαλωδώς στον ερωτικό τομέα και σου υπόσχεται ότι θα ζήσεις νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Θα «σφάζονται» παλληκάρια/γυναίκες στην ποδιά σου και εσύ δεν θα ξέρεις ποιον/α να πρωτοδιαλέξεις. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένα άτομο τόσο βασανισμένο, που έχει περάσει των παθών του τον τάραχο εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Ταλαιπωρήθηκες όσοι λίγοι τόσο από τον Πλούτωνα, όσο και τον Ουρανό, αλλά και τον Κρόνο. Ήρθε όμως η ώρα να χαμογελάσει και το δικό σου χειλάκι. Να πάρεις το αίμα σου πίσω, να ανασάνεις, να χαρείς και να νιώσεις αυτή την ηρεμία και την ξεγνοιασιά. Από την 16η Μαΐου και για έναν ολόκληρο χρόνο, ο Δίας θα είναι στον Ταύρο. Αυτό για σένα πρακτικά σημαίνει ότι θα τον έχεις στον πέμπτο οίκο σου που έχει να κάνει με τα ερωτικά σου. Ο Δίας θα σε κάνει να λάμπεις, θα είσαι ποθητός/η όσο ποτέ άλλοτε. Όποιον/α βάλεις στο μάτι, θα γίνει δικός/η σου. Από φλερτ, σεξ, έρωτα, συναίσθημα, διασκέδαση… άλλο τίποτα. Και επειδή ο πέμπτος οίκος έχει να κάνει και με τα παιδιά, μια εγκυμοσύνη είναι αρκετά πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 θα είναι η χρονιά σου! Και ποιον πρέπει να ευχαριστείς γι’ αυτό; Μα ποιον άλλο; Τον κυβερνήτη σου, τον Δία, ο οποίος θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι την 16η Μαΐου, οπότε και θα περάσει στον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα; Ότι θα τον έχεις στον πέμπτο σου οίκο που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα, τις σχέσεις, την καλοπέραση, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Δηλαδή μέχρι και γονιός μπορεί να γίνεις! Θα το δεις κι εσύ ότι θα έχεις πολλές κατακτήσεις, θα αρέσεις, θα σε «κυνηγάνε», θα σε φλερτάρουν, ενώ το κρεβάτι σου και τα σεντόνια σου θα πάρουν… φωτιά! Καλή διασκέδαση λοιπόν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved