Ελλάδα 2012 - Uranian Προβλέψεις

Τι προβλέπει για την Ελλάδα η Uranian αστρολογία το 2012;

Ελλάδα 2012 - Uranian Προβλέψεις

Ουρανοσκοπεί ο Karl-Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger

Φτάσαμε λοιπόν στο 2012. Σε μια χρονιά ορόσημο όπου όλοι συνηγορούν πως θα είναι σταθμός για την ανθρωπότητα. Ίσως κάποιοι να έχετε συνδέσει το 2012 με την καταστροφολογία της ταινίας όπου ως γνωστή «αμερικανιά» ποιότητας κάνει τον κόσμο να φοβάται και να τρέμει. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως και στην ταινία «300» ο καημένος ο Ξέρξης ενεμφανίσθη στην ταινία λες και ήταν μαζορέτα στο Gay Parade και όχι αυτοκράτορας. Στις ταινίες βλέπουμε τυφώνες, σεισμούς κι λοιπά φυσικά φαινόμενα που, αν και θα συμβούν, η έκταση και η ένταση απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οπότε «μηδέ φοβού». Αδειάστε το μυαλό σας από καταστροφές, μετεωρίτες ή εξωγήινους και ηρεμήστε.

Η Ελλάδα όμως έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις πληγές:

1.Την οικονομική δυσπραγία

2.Την ανεξέλεγκτη εισροή αλλοδαπών plus εγκληματικότητα

3.Μια άρρωστη Ευρώπη

4.Την πολιτική που ασκούν οι ...πολιτικοί

Τα πράγματα εξ ορισμού και από μόνα τους δημιουργούν μια αλυσιδωτή αντίδραση με απίστευτες κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες –προεκτάσεις. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με το 15% του πληθυσμού της να είναι πλέον αλλοδαποί, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν στον ήλιο μοίρα. Τα μεροκάματα είναι κομμένα μιας και πλέον ζούμε «τον Θάνατο του Εμποράκου» και δυστυχώς όχι του Άρθουρ Μίλερ αλλά των Παπαδήμα-Βενιζέλου. Η Ελλάδα περιμένει υποστήριξη αλλά οι αγορές κάνουν επίθεση σε Ισπανία-Ιταλία-Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία που οδηγεί ή σε «κόψιμο» πληθωριστικού χρήματος ή αλλιώς «Ευρωζώνη… Ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Όπως είχα γράψει και στο βίντεο που ανέβηκε στο Youtube η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη ή με αλλαγή ισοτιμίας € ή ακόμα και επιστροφή στην δραχμούλα. Απλά θα επικαλεστώ μια φράση του Βαρώνου Ροτσίλντ που λέει: «Όταν ακούς τα κανόνια, αγόρασε. Όταν ακούς τις τρομπέτες, πούλα».

Οι οίκοι αξιολόγησης κάνουν παιχνίδι για τους λίγους και ισχυρούς τραπεζίτες. Οι ισχυρές χώρες και οι τράπεζες αυτών είναι ουσιαστικά αυτοί που είχαν τους οίκους αξιολόγησης και τις εκθέσεις τους ως ευαγγέλιο. Τους γιγάντωσαν και τώρα θα πληρώσουν. Ίσως τελικά έχουμε μπει σε μια σημαντική καμπή της οικονομο-χρηματικής άλλα και γεωπολιτικής ιστορίας της ανθρωπότητας.

Από την άλλη στην Ελλάδα έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ σε διαδικασία σήψης και εντελώς στον... κόσμο του, θεωρώντας αντιστρεπτό το ποσοστό που παίρνει στις δημοσκοπήσεις και μια ΝΔ όπου ζει επίσης με την ψευδαίσθηση -ή θέλει να κάνει εμάς να πιστέψουμε- πως θα βάλει μπροστά αυτοστιγμής την Ελληνική οικονομία. Τόσο πιθανό όσο να κάνεις άνθρωπο που σηκώθηκε μετά από 3 χρονιά σε κώμα να τρέξει σαν τον Yussein Bolt.

Η δε Αριστερά αιωνίως διχασμένη, δείχνει ανίκανη να εκμεταλλευτεί ουσιωδώς την αναπόφευκτη άνοδο της, ενώ ο ΛΑ.Ο.Σ κοντεύει να μπερδευτεί κι ο ίδιος με το εκάστοτε χρώμα που παίρνει κάθε φορά η «εθνική σωτηρία». Προς το παρόν, η βελόνα έχει κολλήσει στο «Παπαδήμος»...

Και οι πολίτες αμήχανοι, πληρώνοντας κι αυτοί το τίμημα των εμμονικών επιλογών τους στα δύο «μεγάλα» κόμματα, παρακολουθούν το reality καρφωμένοι οι περισσότεροι στις καρέκλες τους, πατώντας απλά τα «κουμπάκια» στις δημοσκοπήσεις. Δεν θέλουν και πολύ ωστόσο για να «τσιμπήσουν» εκ νέου στην εμφάνιση ενός νέου «σωτήρα» που θα τάξει λαγούς με πετραχήλια.

Ελλαδάρα, με τα όλα της, δηλαδή, αφού όπως λέει ο λαός πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Ενωμένη Ευρώπη ή σκλάβοι στα δεσμά μας;

Στην πραγματικότητα είναι το ίδιο πράγμα. Σας το λέω αυτό γιατί η Ευρώπη των 27 μείον Κάμερον που είναι οι 17 της Ευρωζώνης, δηλαδή οι εξής τρεις Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία, καταλήγουν στην... μια και μοναδική καγκελαρία!

Και όλοι οι γνωρίζοντες Ιστορία, ξέρουν τι εστί Γερμανία και που το πάει. Άλλο χούι που δεν κόβεται...

Το οξύμωρο βέβαια είναι πως η Ιταλία είναι στον προθάλαμο του ΔΝΤ και επί της χειρουργικής κλίνης της χρεωκοπίας. Δυστυχώς η Ευρώπη έχει μπει στο στόχαστρο γιατί ουσιαστικά δεν ήταν μια οικονομική ένωση κρατών με ίσα δικαιώματα αλλά μια ένωση με 3-4 πρωταγωνίστριες χώρες και πολλούς κομπάρσους. Έτσι οι αγορές διέγνωσαν την παθογένεια του συστήματος αλλά και την αληθινή προσδοκία της Μέρκελ, η οποία φυσικά δεν δρα χωρίς «υποβολείς».

Το θέμα είναι πως όσο παρατείνεται η κρίση του €, τόσο κερδίζει η Γερμανία.

Το γιατί είναι απλό. Η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη της Ευρώπης είναι η Γερμανία. Με ένα υποτιμημένο νόμισμα γίνεται πιο ανταγωνιστική και, ποντάροντας στην σχέση μεταξύ κόστους κτήσης/ποιότητα, η Γερμανία βγαίνει απείρως κερδισμένη από όλους τους άλλους συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας. Έτσι πολλά ευρώ εισρέουν στα ταμεία της και βρίσκοντας και τους ανάλογους «Χριστοφοράκους» στην κάθε χώρα πλασάρει υπερτιμολογημένα προϊόντα διαλογής, όντας με αυτόν τον τρόπο ακτύπητη σε διαγωνισμούς που την ενδιαφέρουν.

Και αφού οι Γερμανοί είναι ...φίλοι μας, ας δούμε κι άλλον έναν, παλαιότερο.

Ο μεγάλος Πρώσος πολιτικός Όττο Φον Μπίσμαρκ είχε πει δυο αποφθέγματα που θα πάρουν σάρκα και οστά για την Ελλάδα του 2012.

-Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

-Το μυστικό της διεθνούς πολιτικής είναι να κλείσεις μια καλή συμφωνία με τη Ρωσία.

Όσον αφορά το πρώτο απόφθεγμα θα καταλάβετε γιατί δεν πρόκειται να πετύχουν οι όποιες μεταρρυθμίσεις. Για να πετύχει το έργο του οποιουδήποτε τεχνοκράτη θα πρέπει να ξηλωθεί από τα θεμέλια ο Δημόσιος τομέας, ο κρατικός μηχανισμός και η νοοτροπία τους. Δείτε για παράδειγμα τον κλάδο της Δικαιοσύνης. Αύξησαν μόνοι τους τις αμοιβές ενώ με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, εάν πλέον σου χρωστά το Δημόσιο, μετά την παρέλευση διετίας θα... παραγράφεται!

Όσο για το δεύτερο, αφορά τους πάντες πλην ημών, αφού πρακτικά όποια στήριξη έχουμε πάρει μέχρι τώρα από την Δύση, την οφείλουμε στο ότι γεωπολιτικά η Ελλάδα ήταν και είναι το «φράγμα» για να μην βγουν οι Ρώσοι στην Μεσόγειο. Οπότε, μπάι μπάι Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

Οι Uranian εξισώσεις λένε:

greece_2012

Annual ASC= Apollon/Admetos= Wi/MC=Κρόνος/Zeus=Πλούτωνας/Admetos = Σελήνη/Admetos:

Προσδοκώντας να ζήσω σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Συναντήσεις και συμμαχίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Προβλήματα με μηχανές. Οι «σύντροφοι» στον πόλεμο. Μια βαθειά αλλαγή και μεταμόρφωση. Εκφράζοντας την θλίψη και τα συλλυπητήρια. Το τέλος των επαφών. Ρίχνοντας την αυλαία.

Ερμηνεία: Εδώ περιγράφονται οι καταστάσεις του περιβάλλοντος μας. Δείχνει πως η Ελλάδα μπαίνει σε μια κατάσταση αλλαγών συνθηκών διαβίωσης αλλά και συμμαχιών. Παραδοσιακές συμμαχίες μεταξύ Ελλάδος και λοιπών χωρών θα διαρρηχτούν ενώ θα ανατείλουν νέες . Οι Ευρωπαίοι μάλλον θα θελήσουν να αλλάξουν το υπάρχον καθεστώς «βοηθείας» προς την Ελλάδα ουσιαστικά θέτοντας την στο περιθώριο υποβαθμίζοντας την.

Annual MC= Δίας /Apollon=Άρης/Ουρανός= Ερμής/Kronos= ASC/Ουρανός:

Τύχη μέσω του εμπορίου κι της οικονομική διαχείρισης. Παράτολμες κινήσεις. Οι τρίτοι που μου ασκούν πίεση με κάνουν να αντιδρώ.

Annual MC/ASC= Κρόνος/Apollon= Ερμής /Πλούτωνας= Σελήνη/Ερμής= MC/Poseidon= Hades/Vulcanus =Δίας /Zeus = Κρόνος/Πλούτωνας:

Δημιουργώντας της συνθήκες μάθησης ενός νέου τρόπου ζωής. Υπό το πρόσχημα της ανάγκης για δημιουργία θα πραγματοποιηθούν αρκετές πράξεις κατάχρησης του δημοσίου χρήματος.

Επίσης:

(Σελήνη= WI/Ποσειδώνας= ASC/Hades= Βόρειος Δεσμός= Ερμής /Κρόνος:

Ο λαός και γενικά οι ευπαθείς ομάδες υποφέρουν. Μπαίνοντας σε έναν κίνδυνο. Η Αρνητική δημοσιότητα. Επαφές οι οποίες διέπονται από εξαπάτηση και υστεροβουλία. Μια ασυμφωνία όντvς των σχέσεων. Οι λανθασμένες επιλογές οδηγούν σε μπλέξιμο.


(Ερμής = Ερμής/Admetos= ASC/Βόρειος Δεσμός= Kronos/Poseidon= Κρόνος/Admetos):

Διαπραγματεύσεις για ένα νεκρό και μη αναστρέψιμο ζήτημα. Πολιτικές συζητήσεις και ανησυχία για τις εξελίξεις. Δυσκολία κατανόησης κάποιων κινήσεων.

(Άρης= Hades= Κρόνος/Vulcanus=Ήλιος/Δίας= MC/Ουρανός):

Η εργασία θυμίζει κάτι από καταναγκαστικά χέρια. Τρίτα πρόσωπα ισχυρά θα επιχειρήσουν να βλάψουν την χώρα ποντάροντας στην εξαθλίωση. Μια κίνηση απρόσμενη όπου θα φέρει αποτελέσματα. Μια απρόσμενη επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μπορεί να φέρει εξέγερση.


(Δίας = Κρόνος /Πλούτωνας = Σελήνη/Κρόνος = Αφροδίτη/Άρης= Kronos / Admetos= ASC/Αφροδίτη= Ήλιος):

Η λήξη μιας συνεργασίας-η απομάκρυνση από μια ομάδα τελικά λειτουργούν ευεργετικά. Ένα διαζύγιο-λύτρωση. Μια απροσδόκητη τύχη από μια νέα συμμαχία. Η χώρα μπαίνει σε μια απομόνωση ή σε ένα ειδικό καθεστώς δημιουργώντας μια κατηγορία από μόνη της.


(Αφροδίτη= Zeus/Admetos:

Στην σκέψη του λαού υπάρχει προθυμία να σώσει την χώρα του.


(Κρόνος= Αφροδίτη/Vulcanus=Βόρειος Δεσμός/Ποσειδώνας):

Μια εμμονή και προσκόλληση σε κάτι που είναι ουσιαστικά εκμετάλλευση τελικώς οδηγείται σε ένα μοιραίο τέλος.

(Ουρανός= Βόρειος Δεσμός/Άρης = MC/Vulcanus =Ερμής/Admetos = ASC/Βόρειος Δεσμός= Kronos/Poseidon= Κρόνος /Admetos):

-Η σύγκλιση μιας έκτακτης συνόδου. Πρόσκαιρα κάποια μέτρα δημιουργούν μια κατάσταση ενθουσιασμού αν τον κόσμο των αγορών. Ξαφνικές λυπημένες ειδήσεις. Η λήξη μιας συμμαχίας. Το να χάσει κανείς το στήριγμα του.

(Hades= Βόρειος Δεσμός/Άρης= MC/Vulcanus= Ερμής/Admetos = ASC/βόρειος Δεσμός= Kronos/Poseidon= Κρόνος/Admetos):

-Μια δυσάρεστη εμπειρία μέσα από μια κακή πράξη. Περικυκλωμένος από τον κίνδυνο. Αδιαφορία του κινδύνου. Αναλογιζόμενος σκέψεις για το παρελθόν. Επαφές και συναναστροφές που δεν έχουν καλό τέλος. Λυπημένο πεπρωμένο, ένδεια και δυστυχία.

(Kronos= WI/AS=Δίας/Kronos= Πλούτωνας/Hades= Σελήνη/Hades = Vulcanus):

-Οι ονομαζόμενες «καλές περιοχές» των πόλεων και ειδικά της πρωτεύουσας παρουσιάζουν αύξηση της εγκληματικότητας. Μια κυβέρνηση που θα κριθεί αποτυχημένη. Η κυβέρνηση οδηγεί τον λαό της σε φτώχεια. Το ταμείο απόρων της κάθε ενορίας θα συντηρεί πληθώρα ατόμων. Η ηγεσία νομίζει πως κάνει το έργο της. Νέο πρόσωπο θα ασκεί την ουσιαστική εξουσία. Μια εκ νέου επιδείνωση της κατάστασης. Σκληρά μέτρα στο λαό. Συμμορία των εγκληματιών λεηλατεί τα πάντα στο πέρασμά της. Πλιάτσικο.


(Zeus=Hades/Poseidon=Cupido/Apollon= Πλούτωνας/Kronos = MC/Admetos= Σελήνη/Kronos= Ουρανός/Vulcanus):

-Η αλλαγή στρατηγική και συμμαχιών γίνεται αιτία στοχοποίησης και μίσους. Υπηρεσίες όπου οργανώνονται και στελεχώνονται σωστά. Η εγχώρια παραγωγή προσπαθεί να γίνει ανταγωνιστική. Δυσκολίες να ξαναστήσω κάτι από το μηδέν αλλά που τελικά θα το κάνω. Η ενεργοποίηση μιας γυναίκας με ηγετικό χαρακτήρα «ταράζει» τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής. Ένας λαός οργισμένος όπου θέλει να φτάσει μέχρι το τέρμα.


(Vulcanus= Δίας/Ποσειδώνας= Βόρειος Δεσμός/Poseidon= Cupido/Zeus= Ήλιος/Ουρανός= Αφροδίτη/Vulcanus):

-Κάποια χρήματα κερδίζονται σχετικά εύκολα μα δεν αξιοποιούνται. Vom Wind gesammelt, vom Teufel zerstreut δηλαδή ανεμομαζέματα-διαβολοσκορπίσματα. Προθυμία για μάθηση και εκπαίδευση. Επιτυχίες σε καλλιτεχνικά και αθλητικά θέματα.


(Apollon= Αφροδίτη/Hades=Βόρειος Δεσμός/Ουρανός =Ποσειδώνας/Admetos = Wi/Admetos:

-Επιτυχία σε επαφές με λαούς υποανάπτυκτους. Παροδικές αυξήσεις του Χρηματιστηρίου. Μια ξαφνική στροφή σε συνεργασίες με άτομα κύρους από τον επιστημονικό κλάδο. Εξόρυξη πρώτων υλών.

(Admetos=Κρόνος= MC/Zeus=Δίας/Admetos=Ερμής/Άρης=Wi/Ουρανός:

-Άτομα με κατάρτιση και εξειδίκευση θα επιχειρήσουν να σώσουν την οικονομική κατάσταση. Ο λαός αντιτίθεται σε μια εξουθενωτική πολιτική. Μια μεγάλη εφεύρεση ή ανακάλυψη θα ρίξει έστω και πρόσκαιρα τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα. Δεχόμενη ως χώρα την επιβολή μιας ποινής, στην οποία θα είναι αδύνατον να υπάρξει κυβερνητική αντίδραση. Η διαφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών αλλά και εξωθεν «πιέσεις» θα φέρουν την χώρα να κυβερνάται από μια άτυπη, μα ουσιαστική «Δημοκρατία των Ολίγων» .

(Cupido=Πλούτωνας/Poseidon=Σελήνη/Poseidon= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= MC/Ήλιος = Άρης= Wi/Kronos):

-Αναπτύσσοντας μια νέα ιδεολογία. Πνευματική κοινότητα. Το μέλος ενός club, μιας λέσχης. Διάλυση μιας συνεργασίας.

Σημείωση: Δουλέψαμε με το Annual δηλαδή το ετήσιο ωροσκόπιο και τις επιμέρους προόδους του Ηλιακού Τόξου (Solar Arc) συν τις ετήσιες εκλείψεις.

Ελλάδα 2012, μέρος Β΄

Το να γράψω πως τα πράγματα είναι κρίσιμα, δεν είναι βέβαια πρωτότυπο. Το κακό είναι πως πάρα πολλά θα κριθούν από τις εξελίξεις στο διεθνές περιβάλλον, οι οποίες με την σειρά τους αναμένεται να είναι καταλυτικές, τόσο στην Οικονομία, όσο και την Πολιτική.

Ας δούμε όμως τι λένε οι «χρησμοί» της Uranian για την Ελλάδα:

1) Εμφανίζοντας πως κάποια πράγματα έγιναν υπό ένα καθεστώς ψυχαναγκασμού ή εκβιασμού. Αλλάζοντας τρόπο ζωής και διαβίωσης. Ένα ύπουλο χτύπημα της μοίρας. Δυσκολίες στα ζητήματα ευρέσεως εργασίας. Η επιδείνωση μιας κατάστασης. Χρήματα που βγαίνουν με βρώμικο τρόπο από ξεπούλημα σε εξευτελιστικές τιμές ή από εκμετάλλευση. Ένα περιβάλλον δύσκολο-πένθος εντός της χώρας. Περικυκλωμένος από τον κίνδυνο. Μια δυσάρεστη εμπειρία μέσα από μια κακή πράξη. Εξαπάτηση και εκμετάλλευση-Πλημμύρες. Επαφές και συναναστροφές που δεν έχουν καλό τέλος.

Ερμηνεία: Οι πολιτικές δυνάμεις που ψήφισαν χειροπόδαρα το μνημόνιο θα αρχίσουν να ανακρούσουν πρύμναν βλέποντας το κόσμο και τις εξελίξεις να στρέφονται εναντίον τους. Όλα αυτά θα οδηγήσουν κράτος και πολίτες να πωλούν τα υπάρχοντα τους σε τιμές εξευτελιστικές. Δυστυχώς οι «μαυραγορίτες» θα ζήσουν χρυσές εποχές.

Ιδιαίτερη προσοχή: ο Hades γυρίζει ανάδρομος και αυτό θα προκαλέσει μια αναζωπύρωση καταστάσεων μιας και θα έχει πάλι μια είσοδο στους Διδύμους από 7/2/2012 ενώ επανεισέρχεται στις 13/4/2012 στην μηδενική των παρορμητικών (Widderpunkt). Η επαφή του με το Widderpunkt δίνει μια εκ νέου πολύ δυσάρεστη οικονομική κατάσταση. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως ο άξονας WI/Hades δίνει φτώχεια, ένδεια ,καταστροφές ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει σε γεγονότα μαζικών επιδημιών, λοιμών κλπ. Κατά συνέπεια έως και τις 12/7 είναι κάπως επώδυνα τα πράγματα. Ιδιαίτερη εμπλοκή φαίνεται να παίζει και η Ηλιακή έκλειψη της 20/5/2012 που λαμβάνει χώρα στην μηδενική των μεταβλητών (μηδενική μοίρα και είκοσι πρώτα) σχηματίζοντας την εξίσωση:

Ηλιακή έκλειψη= Hades/Poseidon=Cupido/Apollon=Πλούτωνας/Kronos = MC/Admetos= Σελήνη/Kronos= Ουρανός/Vulcanus:

Ένας συντηρητισμός στις κινήσεις. Ένα άτομο ιδιαίτερα γνωστό ή γόνος μεγάλης οικογένειας θέλει να παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Μεγάλες και δραστικές αλλαγές που προσπαθούν να συμβάλουν στην κακουχία και τον πόνο. Συνεχείς διαβουλεύσεις γιατί αισθάνομαι μια μεγάλη απειλή.

Υπάρχει όμως και συνέχεια...

2) Χρόνια συμπτώματα της διάλυσης στην κυβέρνηση. Η ένωση κάποιων κρατικών ή δημόσιων υπηρεσιών αντιδρούν για λόγους ηθικής και ενεργεί μαζί με άλλους φορείς. Αλλαγή στο πολιτικό σκηνική με την έλευση –ίδρυση ενός νέου φορέα υπόσχεται παροχές. Ένα ξαφνικό διάταγμα. Αύξηση της εγκληματικότητας. Καταστροφή της δύναμης της κυβέρνησης. Μεγάλες προσπάθειες από άτομα με ζήλο.

3)Επαφές για να αλλάξει το ρου της κατάστασης. Εκρηκτικός τρόπος δράσης. Εγκλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη χρημάτων. Επιβολή μιας κατάστασης. Ταχεία δράση. Πολλά γεγονότα στο τέλος της χρονιάς.

4) Αναξιοπαθής λαός. Οι νόμοι και οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας. Ένα ξαφνικό τέλος σε μια ένωση. Ζημιές από πυρκαγιές και αέρια. Εχθρός προ των πυλών.

5) Ξαφνικό ενδιαφέρον για την αστρολογία. Πρόσκαιρη άνοδος στα τυχερά παιχνίδια και το χρηματιστήριο. Κάποια απροσδόκητα οφέλη. Μέτρα και νόμοι για μεταρρυθμίσεις που είναι ατελέσφορα. Ανατροπή και ξαφνικά παρεμπόδιση. ανώτεροι υπάλληλοι κάνουν με ταχύτητα το καθήκον τους. Φασαρία. Ξαφνικός μετασχηματισμός των όρων μιας κοινότητας-ενός συνεταιρισμού. Μέσα από επαναστατικές κινήσεις έχουμε τραυματισμούς, ίσως και απώλειες ζωής. Θάνατος και καταστροφή δια μέσω του ύδατος.

Οι εξισώσεις:

1-SARC Hades= Ουρανός/Poseidon(2’)=Βόρειος Δεσμός/Κρόνος(6’)=Άρης/Δίας(15’)= Πλούτωνας/Hades(20’)= Χείρωνας/Poseidon=(21’)=ASC/Cupido(22’)= Ουρανός/Ποσειδώνας (34’)= Βόρειος Δεσμός/Άρης (42’)= MC/Vulcanus (52’)=Ποσειδώνας/Χείρωνας (53’)= Βόρειος Δεσμός/ASC(57’)

2-SARC Kronos= Κρόνος/Ποσειδώνας(ηδη σε εφαρμογή)=WI/Βόρειος Δεσμός(2’)= Άρης/Poseidon(8’)=ASC/Poseidon(12’)= Ήλιος/Αφροδίτη(21’)= MC(26’)= Ηλιος/apollon (35’)= Ερμής/Ουρανός(36’)= Hades/Kronos(38’)= Άρης/Ποσειδώνας(40)= ASC/Ποσειδώνας(43’) = Zeus/Vulcanus(50)

3-SARC Vulcanus= Βόρειος Δεσμός/Vulcanus(ισχύει ήδη)= Άρης/Zeus(24’)= Δίας/Hades(31)= ASC/Zeus(32)=Ήλιος/Ερμής(32’)= Poseidon(46’)= Ήλιος/Κρόνος(55’)

4-SARC Κρόνος= Wi/Σελήνη(ισχύει)=Ουρανός/Kronos(5’)=Ουρανός/Cupido(20’)= Ποσειδώνας/Zeus(25’)= MC/Ερμής(31)=MC/Κρόνος(45)

5-SARC Ουρανός=Kronos/Apollon(05’)=Αφροδίτη/Cupido(08’)= Πλούτωνας/kronos (10’)= MC/Admetos(20)= Σελήνη/kronos= Ουρανός/Vulcanus(32)= WI/Ήλιος(37)= Πλούτωνας/Cupido(38)= Σελήνη/Cupido(39)=Ποσειδώνας/Hades(42)

Σημείωση: Οι προβλέψεις έγιναν με τις προόδους (SARC), τις διελεύσεις των έξω –Κρόνιων πλανητών συν των Υποθετικών της Uranian. Η αφετηρία της χρονομέτρησης είναι η 22/12/2011 και προς διευκόλυνση των αναγνωστών δίπλα σε κάθε έναν άξονα εγγράφεται εντός παρενθέσεως η αριθμητική τιμή σε λεπτά της μοίρας. Κάθε 5’ (πέντε πρώτα της μοίρας) ισοδυναμούν με 1 μήνα. Επίσης η χρονική απόκλιση των γεγονότων μπορεί να είναι στις 40 μέρες ±.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved