Το τελευταίο τρίμηνο του 2022 θα είναι γεμάτο επιτυχίες για αυτά τα ζώδια

Η τύχη τους χαμογελά!

Το τελευταίο τρίμηνο του 2022 θα είναι γεμάτο επιτυχίες για αυτά τα ζώδια

Οι επόμενοι τρείς μήνες θα είναι ιδιαίτερα καλοί για τα πέντε ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω. Η τύχη είναι με το μέρος τους και τους χαμογελά. Το 2022, θα τους αφήσει μια πολύ καλή «γεύση» φεύγοντας και θα έχουν να θυμούνται κάποιες καλές στιγμές από μια σχετικά δύσκολη χρονιά για όλους μας. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο μέχρι το τέλος του έτους.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ κανονικά θα πρέπει να ανοίγεις… σαμπάνιες! Τι θέλεις; Ζήτα το και ο Δίας θα στο φέρει. Τον ξαναέχεις άλλωστε στον πρώτο οίκο σου και για όσο διάστημα θα είναι εκεί, θα σου πραγματοποιεί ευχές. Κάτι σαν το λυχνάρι του Αλαντίν ένα πράγμα. Φρόντισε να τον αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Να είσαι δραστήριος/α και να μην τον αφήσεις να περάσει έτσι ανεκμετάλλευτος. Δεν θα είναι για πάντα στο ζώδιό σου. Ό,τι κάνεις μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Γιατί μετά θα πάει στον Κριό και… «μην τον είδατε τον Παναγή».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, μην συνεχίσεις να διαβάζεις. Οι υπόλοιποι, ανοίξτε… σαμπάνιες. Εσείς του β’ δεκαημέρου έχετε τον Άρη να σας ταλαιπωρεί παρέα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Οι δυο αυτοί πλανήτες, σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Οι άλλοι όμως, δηλαδή α’ και γ’ δεκαήμερο, δέχεστε τις πολύ καλές και θετικές επιρροές του Δία, ο οποίος σας δίνει όλη του την εύνοια στα επαγγελματικά σας. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις και επιτυχίες σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα και την δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ποιος σε πιάνει με τον Δία ξανά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Χαρές και πανηγύρια σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις στην ζωή σου, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές. Η τύχη σου χαμογελά και ο Δίας σου κλείνει το μάτι. Αν θες να κάνεις μια νέα σχέση, προχώρα και μην το σκέφτεσαι. Αν θες να επισημοποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα, ευνοείσαι αρκετά, ενώ αν απλά θες ηρεμία στην ζωή σου, θα δεις ότι η καθημερινότητά σου θα είναι όπως την ήθελες και θα τα πας καλά με όλους!

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία να «κάνει βόλτες» στον 5ο οίκο σου, θα δεις ότι η ερωτική σου ζωή θα πάρει… φωτιά. Έχεις όλη του την εύνοια για να φλερτάρεις. Αρέσεις παιδί μου, αρέσεις, πώς να το κάνουμε; Θα σε θέλουν όλοι/ες! Θες σεξ; Θα το έχεις! Αρκεί να το ζητήσεις. Θες να παίζεις σε… πολλά ταμπλό; Κι αυτό γίνεται, μιας και από ενδιαφερόμενους/ες, άλλο τίποτα. Φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου, βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και άσε… το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Προς όφελός σου θα είναι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρές, ηρεμία και ησυχία στο σπίτι σου φέρνει ο Δίας στον 4ο οίκο σου. Τσακωμοί τέλος! Θα δεις να επικρατεί τάξη και ασφάλεια στον χώρο που για όλους μας είναι πολύ σημαντικός μιας και αποτελεί το καταφύγιό μας. Εύνοια θα έχεις επίσης σε οικογενειακά θέματα, σε περιουσιακά ζητήματα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα ακίνητα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για σένα αν θέλεις να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή αν θέλεις να αγοράσεις ένα καινούργιο. Η τύχη είναι με το μέρος σου και θα πετύχεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου στους τομείς αυτούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved