ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012

 

Προετοιμάστε το έδαφος από τώρα για μια νέα πραγματικότητα απεγκλωβισμένη από μιζέρια και φόβο.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Ζήστε το «Εδώ και Τώρα»

Παρόλο που δεν το παραδέχεστε είστε στην κυριολεξία οι άνθρωποι που έρχεστε από το μέλλον. Όταν γράφονται αυτά μην σκέφτεστε κάποιον εξωγήινο με διαστημόπλοια και γελάτε από μέσα σας. Σημαίνει ότι ο τρόπος συμπεριφοράς σας είναι εκείνος που σας κάνει και λειτουργείτε σε έναν τομέα η σε πολλούς σαν μέλη μια πολύ προηγμένης κοινωνίας όπου εκεί επικρατεί το γενικό καλό και όχι το εξατομικευμένο καλό. Επειδή πάτε μόνιμα κόντρα στο κατεστημένο ακόμα και οι πιο ηλικιωμένοι από εσάς όταν ξεκινήσουν και αναλύσουν τις απόψεις τους θα παρατηρήσετε ότι είναι κάπου πολύ προοδευτικοί σε σχέση με το μέσο όρο. Αυθεντικοί, ανεξάρτητοι, λάτρεις της ελευθερίας. Σας έλκει το διαφορετικό και το απρόβλεπτο. Πολλοί μεγάλοι εφευρέτες ήταν Υδροχόοι. Επειδή σας αρέσει να είστε οι μοναδικοί σε αυτό που κάνετε μερικές φορές σας έλκει η Αστρολογία, το απόκρυφο, η πρωτοτυπία. Σας είναι πιο εύκολο να αγαπάτε όλη την ανθρωπότητα παρά έναν άνθρωπο. Σαν εργοδότες είστε διαφορετικοί και ιδιόρρυθμοι. Μπορεί να αγωνίζεστε και εσείς για τα δικαιώματα των εργαζομένων σας, πηγαίνοντας πολλές φορές κόντρα στα δικά σας συμφέροντα. Το ίδιο μπορεί να κάνετε και σε άλλα θέματα όταν καταλάβετε ότι είναι για το καλό όλων. Αν είστε σε υψηλό επίπεδο συνειδητότητας έχετε σαν σκοπό να εκφράσετε χρήσιμη γνώση για όλους.

Πάντως παρακολουθείτε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον και ευτυχώς για εσάς οι εκλείψεις σας πιάνουν μέσα από μια θετική πλευρά που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε επίπονες αλλαγές. Υπάρχει βέβαια μια δόση υπερβολής αλλά και μεγάλης επέκτασης σε θέματα υλικά. Τώρα με την κρίση οι επιθυμίες σας αντί να μικραίνουν μεγαλώνουν και δεν συμβιβάζεστε. Σίγουρα ο Δίας μέχρι και το καλοκαίρι θα σας διασφαλίζει κάποια πράγματα αλλά και μετά θα συνεχίσει να σας πριμοδοτεί με περισσότερες ευκαιρίες σε επίπεδο νοητικό και όχι τόσο σε πρακτικό. Δηλαδή μια νέα θεωρία που θα ακολουθήσετε θα σας συντροφεύει σαν καλός σύμβουλος που σίγουρα δεν θα σας μαυρίζει και θα σας δίνει αισιοδοξία και ανοικτούς ορίζοντες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ευκαιρίες και σε υλικό επίπεδο. Κυρίως σε τομείς επικοινωνίας, φυσικής ενέργειας, εντύπων, κομπιούτερ κλπ.

Από τον Οκτώβριο που θα μπει ο Κρόνος στον Σκορπιό θα ξεκινήσει για σας η αναγκαστική ωρίμανση σε θέματα που δεν τα έχετε προσέξει η τα αποφεύγετε. Σίγουρα τα θέματα ιδεών απέναντι στην ζωή, η ψυχολογία, η ψυχοθεραπεία, η φιλοσοφία, η διδασκαλία, οι ανώτερες σπουδές, τα ξένα κράτη και οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα θα είναι όλα υπό αναθεώρηση. Κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως βιώσετε την αναγκαστική αποκοπή κάποιας καθημερινής ασχολίας που μπορεί να είναι η τωρινή δουλειά σας. Αν το δείτε στενά χωρίς έξοδο διαφυγής σίγουρα θα μπλοκάρετε, θα φανατιστείτε και θα δογματιστείτε σε μια και μοναδική πραγματικότητα που δεν είναι όμως όλη η αλήθεια.

Στο τραπέζι επίσης θα πέσουν θέματα διατροφής και απαλλαγής από κακές συνήθειες σε σώμα και σε σκέψεις. Προετοιμάστε το έδαφος από τώρα για μια νέα πραγματικότητα απεγκλωβισμένη όμως από μιζέρια και φόβο. Ο καθένας έχει θέση σε τούτο τον τόπο αρκεί να του αξίζει. Εσείς ειδικά μπορείτε να ζήσετε και να το αποδείξετε και με τα πολλά και τα λίγα αρκεί να τα έχετε καλά πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους φίλους σας και την οικογένεια σας. Την μοναξιά που μερικές φοβόσαστε λόγω της έμφυτης κοινωνικότητας που διαθέτετε μπορείτε να την αντιμετωπίσετε, αν φροντίστε να συμμετέχετε σε σχήματα ομαδικά που ζουν και δουλεύουν για το κοινό καλό. Όπως ομάδες εθελοντισμού, ορφανοτροφεία, γιατροί χωρίς σύνορα κ.λπ.

Πάντως να θυμόσαστε ότι ο Κρόνος κάτω από τον φόβο που σας προκαλεί θα είναι αυτός που θα σας φέρει σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη την οποία τώρα ξεκλειδώνετε.

Μέρες κλειδιά του 2012

23/1/2012 NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: θα πετάξετε από πάνω σας σκέψεις και συναισθήματα που σας δημιουργούν στεναχώρια και ένταση και θα προσπαθήσετε μέσα σε ένα καινούργιο τετράδιο να ξαναγράψετε καλύτερα το σενάριο της ζωής σας. Μπορεί οι υπάρχουσες συνθήκες να μην μεταβληθούν τώρα αλλά τον επόμενο μήνα οι οιωνοί θα είναι με το μέρος σας

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 7/2/2012 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ–ΛΕΟΝΤΑ

Ξαφνική ένταση μέσα στις σχέσεις σας. Εκφράζετε τα θέλω αλλά και τον θυμό σας προκαλώντας τους άλλους. Επειδή θέλετε να δείτε ποιον πρέπει να εμπιστεύεστε και ποιον όχι τραβάτε τα άκρα. Σας αρέσουν τα ακραία και τα αναζητάτε. Με την στάση σας δείχνετε ότι θέλετε να πάρετε αυτά που σας αξίζουν.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - 28/1/2012 ΕΩΣ 13/2/2012

Διαίσθηση και παρατηρητικότητα πάνε πακέτο. Το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς με αυθεντικότητα και ανεξαρτησία. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας.

Μαγικοί αριθμοί

7,8, 11, 19, 30, 33

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved