ΖΥΓΟΣ 2012

 

Πάντα υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

 

 

ΖΥΓΟΣ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Χρειάζεται για λίγο ακόμα υπομονή

Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο σας στις 5/10/2012, αλλά από τον Ιούνιο και μετά θα ξεκινήσει ιδιαίτερη εύνοια για σας. Αφού θα έχετε την δύναμη να αναπτυχθείτε και να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Βέβαια το σύμπαν φροντίζει για την αυτονομία σας και ο Ουρανός που έχει μπει στον Κριό και εκφράζει το απέναντι ζώδιο θα σας δείξει τον κρυμμένο σας εαυτό. Πού σημαίνει αυτονομία, πρωτοβουλία, παρόρμηση, έλλειψη δειλίας αλλά και εκκεντρικότητα. Θέλετε δεν θέλετε θα αυτονομηθείτε, για να γίνετε τελικά ο εαυτός σας και δεν θα εξαρτάστε από τον σύντροφο και την γνώμη του. Θα είστε πιο υγιείς μέσα στην σχέση σας και θα κάνετε και αυτό που θέλετε και εσείς. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σωστή σχέση και συνεργασία που είναι το ζητούμενο του ζωδίου σας.

Μπορεί μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο να δείτε ότι καταρρέουν όλες οι ισορροπίες που μέχρι τώρα είχατε για να κρατιέστε και ξαφνικά να έρθει η λύση μιας μακροχρόνιας σχέσης που κατά την γνώμη σας δεν το περιμένατε. Τα προβλήματα στο σπίτι σας, στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες ζητούν μια άλλη αντιμετώπιση από εσάς για να λυθούν υγιώς. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις κάτι που καταρρέει γιατί θα υπάρχει πόνος αλλά είναι αναγκαίο για να προχωρήσετε και να είστε ο αληθινός εαυτός σας.

Επειδή είστε οι μαέστροι των σχέσεων, της ομορφιάς, της ευγένειας, της αρμονίας, της ισορροπίας, της δικαιοσύνης και της συνεργασίας οτιδήποτε φέρνει ασχήμια και ενόχληση δεν το αντέχετε και τώρα θα δείτε ότι κάποια χοντροκομμένη και αυθόρμητη ενέργεια μπαίνει στην ζωή σας είτε μέσω ενός νέου προσώπου που φέρνει την σφραγίδα ενός δυναμικού αλλά απρόβλεπτου Κριού ο οποίος σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις στο εδώ και τώρα.

Από την άλλη οι σχέσεις καταρρέουν σαν τα τραπουλόχαρτα και εσείς φαίνεστε υπερβολικά αδύναμοι όσο αρνείστε να πάρετε θέση. Και από την άλλη καταρρέει το κοινωνικό σύστημα που εσείς πιστεύετε και στηρίζετε.

Όλο αυτό σας δίνει την πληροφορία ότι κάτι δεν πάει καλά. Το πιο σωστό λοιπόν είναι να αλλάξετε τον εαυτό σας παίρνοντας την νέα αδούλευτη ενέργεια που έρχεται και σας πιέζει στο να δείχνετε τις ανάγκες σας, τα θέλω σας αλλά και να βρείτε την τελική σας προσωπική ταυτότητα και όχι να ζείτε μέσα από τα θέλω των άλλων. Αυτό πιο πολύ θα το βιώσετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την καταπιεστική ενέργεια του Κρόνου που σας ωριμάζει και σας δείχνει τον σωστό τρόπο των ορίων απέναντι στους άλλους. Με κάθε τρόπο αναζητάτε την δικαιοσύνη και μέσα σας και έξω σας και με αυτό τον τρόπο ίσως απομακρύνετε και άτομα από δίπλα σας που παλιά τους είχατε μάθει διαφορετικά. Πάντα υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

Πιθανή εσωτερική αυτονομία και δύναμη θα σας κάνει να μπορέσετε να πάρετε κάποιες οικονομικές ευκαιρίες και από εδώ αλλά και από το εξωτερικό. Να θυμάστε ότι το έργο που έχετε έρθει να επιτελέσετε είναι πολύ σημαντικό γιατί αφορά τις σχέσεις που είναι το μεγαλύτερο εξελικτικό βήμα στην ανθρωπότητα. Για αυτό τώρα παρόλες τις δυσκολίες εσείς ολοκληρώνεστε, βρίσκοντας την προσωπική σας ταυτότητα.

Μέρες κλειδιά του 2012

6 /4/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ

Αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων, αλλά τοποθετείτε και τον εαυτό σας σωστά. Γι’ αυτό μπορεί να βάλετε φρένο και βέτο σε κάποιες συμπεριφορές που σας ενοχλούν. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για συνεργασίες μελετήστε το καλά.

30/9/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΖΥΓΟΥ- ΚΡΙΟΥ

Κινείστε με δυναμικότητα απέναντι στους άλλους. Συνεργασίες σε νέες βάσεις και αρχές που σας διασφαλίζουν περισσότερο. Λύση κάποιας σχέσης που δεν είναι ξεκάθαρη. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε ορισμένους που ήταν αναγκαίο.

15/10/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Αρμονία και ομορφιά στην ζωή σας. Επαναπροσδιορίζετε τα κριτήρια και τα προσωπικά σας θέλω μέσα στις σχέσεις σας. Νέα διατροφή που σας κάνει να νοιώθετε καλά. Θετική αλλαγή στο οικονομικό επίπεδο.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 17/9/2012 ΕΩΣ 4/10/2012

Διπλωμάτες, φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι αλλά μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί αυτό το διάστημα όταν πρόκειται για τις δικές σας αρχές. Θα αγωνιστείτε για το δίκιο γιατί σιχαίνεστε την αδικία. Η δυσκολία σας είναι ότι αμφιταλαντεύεστε συνέχεια για να πάρετε απόφαση. Οικονομική άνεση και υλοποίηση ιδεών κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

Μαγικοί αριθμοί

8, 16, 24, 32,38, 45

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved