ΛΕΩΝ 2012

 

Η δημιουργία, το θέατρο, ο έρωτας και τα παιδιά είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν πάνω από όλα.

ΛΕΩΝ 2012

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23

Πίστη ότι θα αποκτήσετε αυτό που θέλετε

Είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και προσπαθείτε να πατήσετε γερά στα πόδια σας για να πάρετε φόρα για ένα νέο ξεκίνημα. Το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα σας βρει να κάνετε υπερβολές, υπερεκτιμήσεις και επεκτάσεις που τις έχετε όμως ανάγκη για να ξεπεράσετε κάποια παλιά τραύματα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις για το παρελθόν σας και τις δύσκολες στιγμές του τις οποίες για να τις ξεπεράσετε ίσως χρειαστεί να κάνετε αναθεωρήσεις. Κάποιοι παλιοί λογαριασμοί μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι και τις αρχές Φλεβάρη. Μετά θα απελευθερωθείτε και θα νοιώσετε περισσότερο ανάλαφροι.

Ο Ουρανός που είναι στον Κριό σας δίνει καλή ενέργεια να κάνετε την επανάστασή σας χωρίς μεγάλο κόπο. Όλη αυτή την χρονιά και με τις εκλείψεις που θα γίνουν και θα λειτουργήσουν θετικά για σας θα πάρετε την παλιά σας λιονταρίσια δύναμη που σας έχει λείψει αυτή την στιγμή γιατί πολλοί από εσάς δεν βρίσκετε τις συνθήκες που θα σας άρεσαν να ζείτε και κατά κάποιο τρόπο έχετε απομονωθεί. Σαν γνήσιοι εκπρόσωποι της ηλιακής ενέργειας που παραπέμπει στο φιλότιμο, στην ιπποτική ενέργεια και στον ρομαντισμό νοιώθετε σαν ψάρια έξω από το νερό σας. Λείπει ο προσωπικός σεβασμός από τις σχέσεις των ανθρώπων και αυτό σας ενοχλεί υπερβολικά. Η γνώση είναι δύναμη και αναγκαστικά πρέπει να την πάρετε για να ξεκολλήσετε ακόμα και από κάποιες εγωιστικές συμπεριφορές και απαιτήσεις που έχετε αναπτύξει για να επιβιώσετε.

Υπάρχει τάση να πάρετε βάρος μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2012 για αυτό χρειάζεστε προσοχή.

Τα οικονομικά σας θα νοικοκυρευτούν και θα μπουν σε μια τάξη. Αν είστε οργανωτικοί αυτό θα σας κάνει καλό. Από την άλλη όσοι είστε σκορποχέρηδες που συνηθίζεται από το ζώδιο σας να το κάνετε κατά κόρον λόγω της δοτικής ιδιοσυγκρασίας σας θα μαζευτείτε και θα ωφεληθείτε.

Από τον Απρίλιο οι δημόσιες σχέσεις που θα αναπτύξετε θα σας βάλουν σε άλλη τροχιά επικοινωνίας. Ο Δίας που μπαίνει τον Ιούνιο στους Διδύμους σίγουρα θα σας ωφελήσει και θα σπάσει κάπως την κόντρα του Κρόνου που θα μπει στον Σκορπιό και θα σας περιορίζει σταδιακά. Τουλάχιστον θα έχετε προστασία από τον Δία και δεν θα αποκλείσετε τα νέα ανοίγματα στην ζωή σας που θα γίνουν όλη αυτή την περίοδο.

Κάποιος Τοξότης θα σας σιγοντάρει στο ρίσκο και τις αλλαγές σας και θα νοιώθετε ότι έχετε ένα άνθρωπο που σας καταλαβαίνει είτε φίλο είτε αγαπημένο πρόσωπο. Το παρορμητικό ρίσκο θα σας κάνει καλό και κάποια τυχερά παιχνίδια ίσως σιγοντάρουν την εύνοια σας.

Η δημιουργία, το θέατρο, ο έρωτας και τα παιδιά είναι αυτά που σας ενδιαφέρουν πάνω από όλα.

Μέρες κλειδιά του 2012

7/2/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ

Ξαφνικές αποφάσεις που δεν τις είχατε σκεφτεί καν από πριν θα σας αναστατώσουν αλλά και θα σας απελευθερώσουν από τα πολλά πρέπει. Η καριέρα σας ζητάει ανανέωση και ένα γεγονός που θα βγει στην επιφάνεια μπορεί να σας αναστατώσει.

2/8/2012 ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ - ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Πολύ θετική επιρροή εφόλης της ύλης. Αντίληψη των δυο πλευρών του νομίσματος. Τοποθείστε πολύ καλά απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Εύνοια από πολλές πλευρές.

17/8/2012 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Εντυπωσιακά νέα ξεκινήματα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Γενικότερη ενδυνάμωση. Επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες.

ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΑΠΟ 26/6 ΕΩΣ 16/9/2012

Μεγάλη και σημαντική περίοδος για να πάρετε αποφάσεις αλλά και να αποκρυσταλλώσετε κάποιες απόψεις. Ευνοούνται όλοι οι καλλιτέχνες Λέοντες. Μεγάλη έμπνευση που θα έχει δόση εγωισμού η δημιουργίας αναλόγως πως θα διαχειριστείτε το υλικό σας. Οικονομική άνοδος.

Τυχεροί αριθμοί

1,5,6, 16,18, 26

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved